VIDEO: Soldații evrei ai lui Hitler …

Ian 2, 2018 10773 4 goo.gl/6kAhRE

Tare. Deci armata germana a avut:

2 fieldmaresali evrei

30 generali evrei

20 au primit cea mai inalta distinctie militara „Knight’s Cross

In total 150 000 de evrei au facut parte din armata lui Hitler.

Si tot evreu a fost si Werner Goldberg (1919 – 2004) ce a luptat in al doilea razboi mondial in armata germana si care a pozat in ziarul „The Ideal German Soldier„:

Imagini pentru Werner Goldberg

Iata si cateva detalii despre Erhard Milch (1892 – 1972), evreu, field marshal care a supravegheat dezvoltarea Luftwaffe ca parte a reinarmarii Germaniei dupa primul razboi mondial.

Imagini pentru Erhard Milch

In 1933 ocupa pozitia de Secretar de Stat in Reichsluftfahrtministerium. (ministerul aviatic al Reich-ului), raspunzand direct lui Hermann Göring. Cu aceasta forta in maini, a stabilit contractele militare cu Hugo Junkers si Willy Messerschmitt. La inceperea celui de al doilea razboi mondial, avand deja gradul de general, a comandat Luftwaffe in cadrul Norwegian campaign. Dupa capitularea Frantei, a fost promovat Generalfeldmarschall si titlul de Air Inspector General. Apoi a inceput sa faca grave greseli ce au condus la pierderea superioritatii aeriene germane. In 1944, alaturi de Joseph Goebbels si Heinrich Himmler n-a reusit sa-l convinga pe Hitler sa-l inlocuiasca pe Göring, astfel ca ajunge sa fie el destituit si pus in slujba lui Albert Speer.

Interesant ca in 1935 incep sa se puna intrebari referitoare la etnia sa, caci tatal sau era evreu. Hermann Göring spune insa ca el decide cine este evreu si i se falsifica trecutul .

In 1947 a fost acuzat ca criminal de razboi de SUA in Military Tribunal in Nuremberg si condamnat pe viata. Apoi i se comuta pedeapsa la 15 ani dar in 1954 este eliberat.

Cititi va rog si:

ADOLF HITLER a fost nepotul evreului ROTHSCHILD? A facut PACT CU DIAVOLUL? Sotia sa EVA BRAUN a fost EVREICA?

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “VIDEO: Soldații evrei ai lui Hitler …”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 2 ianuarie 2018 at 10:38

  F tare…

 2. # 2 ianuarie 2018 at 12:41

  Un popor german periculos…..

 3. Gigi
  # 2 ianuarie 2018 at 13:20

  https://m.youtube.com/watch?v=5fIPeqrMsIk
  Un rabin explica de ce nu hitler era baiatul cel rau.

 4. nenimenea
  # 2 ianuarie 2018 at 20:34

  Echipele speciale SS formate din evrei(sioniști);dar faimosul doctor MENGELE oare ce era???(după nume…)

Scrie un comentariu