X

BEZNA MINȚII: Monica Pop spune că medicii se îmbolnăvesc de rujeolă deoarece părinți criminali nu-și vaccinează copiii …

de null

Monica Pop a facut un anunt grav: ce se intampla acum in spitale!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi la Monica Pop a facut un anunt grav: ce se intampla acum in spitale! ”Sunt în pericol toti” de pe Ciao:

Monica Pop a facut un anunt grav in legatura cu starea din spitale.  Este epidemie de rujeola si aceasta boala a inceput sa faca victime si in randul medicilor. Monica Pop sustine ca un medic sef de la UPU a ajuns la Matei Bals cu rujeola.

„Sunt în pericol toți care vin în sala de așteptare și trec pe lângă ei! Sint avertizati! Mai este Camera de Gardă cu medici oftalmologi permanent și la Spitalul Universitar. Pot merge acolo.

Sperăm ca boala să nu apară și la ceilalți salariați expuși: medici, asistente, infirmiere, portari. Toți cei care lucrează în parterul spitalului. Doamne fereste!

Din cauza unor părinți fără minte și cultură, cu atitudini de-a dreptul criminale, cad, nu numai copiii lor, ci și oameni nevinovați: vecini, prieteni, personal medical, colegi de gradiniță și scoala etc.!

Boala asta e FOARTE CONTAGIOASĂ!”, sustine medicul Monica Pop, conform Antena3.

Presupunem ca acei medici si asistente sunt vaccinati, caci altfel si ei ar avea atitudini criminale, nu-i asa?

Dar daca sunt vaccinati, cum de se mai imbolnavesc? Asta nu ne explica nici Monica Pop si nici legiunile de activisti pro vaccin.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Reamintim ca pentru aluzia ca parintii care nu isi vaccineaza copiii ii condamna la moarte, primul ministru a primit o plângere penală din partea domnului Mihai-Silviu Chirilă.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

43 comentarii

    1. … zicea ca e greco-catolica acum vreo 2 ani, la o emisiune televizata – cred ca nu ma insel.
      Da’ cand e vorba de bani – “trebuia sa se imbolnaveasca cineva” …. ca sa fie obligatorie vaccinarea, nu-i asa?
      Adica cei jidaniti, semitizatii in gandire si fapte sint totuna cu ateiii – au dumnezeii lor impotriva lui Dumnezu.

  1. Nesimțită…eu am 50 de ani și am fost vaccinată așa că și ei au fost vaccinați așa că dacă s-au îmbolnăvit de rujeola înseamnă că vaccinul nu e tocmai funcțional…așa că,hei!Dacă și vaccinați ne îmbolnăvit ce rost mai are sa ne vaccinam?Doar ca să băgăm niște nenorociri în noi să devenim autiști?Și fiul meu de 17 ani a fost vaccinat și a făcut rujeola…doar că să se îmbolnăveasca și să îmbogățească vreo companie farmaceutică

    1. Doctorii de la Matei Bals sunt vaccinati toti. Sunt obligati prin regulament.
      Asta asa pentru cultura generala…

  2. sunt vaccinuri care populatia romaniei prin anii 70 /80 nu le-a facut! contactul cu agentul patogen sa facut pe cale naturala!Nu era isteria asta mediatica care este acum! !cine va garanta ca-n viitorii ani, nu vor introduce alte zeci de vaccinuri obligatorii, inclusiv la adulti! Nu exista studii …ce se va intimpla cu fondul imunitar uman dupa vre-o 50 de ani , de la includeria unor noi si noi vaccinuri! cum va fi sistemul nostru imunitar? fiindca, fiecare avem propriul raspuns imunitar! situatia este destul de compicata!! si cere discernamint!

  3. Pai asta-i tv-ul! .. vine o victima a sistemului ca aceasta doamna doctor..si flutura o idee care da bine la agenda lor in fata ecranului, fara ca cineva sa-i poata da o replica ca cea de mai sus!..iar novicele sta cuminte la tv. si inghite tot nemestecat!

  4. Aratarea asta uraste absolut tot cei sfant si dat de la Dumnezeu pe lumea asta !!Ea e in slujba satanei=stiinta, facatoare de vraji moderne.La cum arata creatura asta ,se vede ca are legiuni de draci in ea….Ar dori sa vaccineze ea personal ,cu gheara ei ,milioane de oameni botezati…daca ar putea…inapoia mea satan-o !!..scris este Domnului Dumnezeului tau sa te inchini si Lui sa-i slujesti!!…

    1. Bineinteles ca era. Medicii de la Matei Bals trebuie sa se vaccineze, pentru cei care lucreaza acolo e obligatoriu.
      Si probabil ca au fost vaccinati cu cele mai bune vaccinuri, calitatea I.

    1. O fi avand… rude sau joaca incrucisat cu “camarazi” ca sa nu se “lege” informatiile despre rude si bani…

  5. Pentru cei care isi inchipuie ca vaccinul va eradica rujeola:
    Din intamplare, nici un vaccin, nu va eradica niciodata rujeola. In schimb, va genera mult mai multe boli grave de sanatate sau chiar moartea !

  6. are și ea dreptate în felul ei. Medicii s-au îmbolnăvit pentru că ai lor părinți criminali nu i-au vaccinat când trebuia…
    bezna minții bolnave de rujeolă…

  7. Nici alţi politicieni şi „personalităţi publice” nu au fost uitaţi de recunoştinţa sau „aprecierea” masonilor, care au decernat în acest scop 18 „plachete aniversare” preşedintelui Traian Băsescu, regelui Mihai, lui Marko Bella, ca şi actorilor Radu Beligan şi Ion Lucian (întâmplător, amândoi evrei şi masoni), academicienilor Ionel Haiduc şi Eugen Simion, doctoriţei evreice Monica Pop (directoarea Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti) sau singurului astronaut român, Dumitru Prunariu, mason la rândul lui. Placheta masonică conferită Armatei Române pentru teatrele de război din Irak şi Afganistan, ca şi când aceste războaie ar fi o cauză masonică, a fost ridicată de generalul Gh. Rotaru, consilier al ministrului Apărării, la acea dată.

  8. Emana ura prin toti porii. Dar s-au coalizat, doar doar se aduna banii in conturi, apar alte si alte “mituri” ca dezaxatul ala de la Cluj.
    Ba Arafat vede, printr-un simplu panou ce indeamna la informare, adevarate crime (asa o fi pentru BigFarma si ai sai beneficiari), ba Colegiul Medicilor vrea urgentarea legii, ba cocoana asta cu state vechi intr-ale incomatibilitatiilor, da zici ca mananca cu 10 guri asa nu-i mai satura de bani si plicuri si spagi si mai nou sponsorizari grase. Pe chinul si durerea unor copii, familii intregi, de necuprins cu mintea unui om.
    Cum ei nu renunta, si noi vom rezista. Nu cred ca exista forta mai mare decat a mamei si a tatalui pentru puiul lor. Pana la capat, cu Dumnezeu alaturi.

  9. Oameni buni, declaratiile acestea fac parte din razboiul mediatic purtat de cei ce controleaza conducerea tarii, cu neamul nostru. Au observat ca oamenii s-au documentat, ca s-au organizat, ca au pornit o campanie de informare a populatiei inclusiv prin panouri publicitare, iar acum contraataca. Isi scot slugoii sa dea declaratii panicarde, sa ingrozeasca lumea, sa sperie parintii, sa ingrozeasca si sa revolte medicii.

    Ganditi-va ca sistemul medical are personal mult, mult sub numarul normal de cadre. In plus, sunt bombardati de birocratie, de hartogararie, de o gramada de hartii si hartiute pe care trebuie sa le intocmeasca. Medicul nu mai are timp sa citeasca, sa se documenteze, sa cerceteze anumite subiecte sensibile, care in schimb ii sunt prezentate mincinos de catre sistem.

    Sistemul profita la maxim de mandria omeneasca a acestor cadre medicale, sustinand ca cei care contrazic versiunea oficiala sunt toti analfabetii din punct de vedere medical, ca s-au informat “de pe internet” ca habar nu au ce spun, cand contrazic “cadrele medicale”. Vedeti ce manipulare se face? Este de-a dreptul un razboi psihologic bazat pe dezinformare, pe minciuna si pe specularea slabiciunilor omenesti si care urmareste distrugerea din start a oricarei punti de comunicare intre partile oponente. De aceea se si incita lumea medicala impotriva celor ce au alta parere decat sistemul.

    Acest model este folosit si in agricultura, pentru a implementa OMG-urile, si in istorie pentru a denatura adevarul, si in astronomie pentru a ridiculiza geocentrismul si intr-o gramada de alte domenii. Razboiul este pe toate fronturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button