Predica părintelui Ioan Ungureanu la Duminica după Nașterea Domnului – 31 dec. 2017

ian. 1, 2018 6802 5 http://bit.ly/2H8nMII

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Predica părintelui Ioan Ungureanu la Duminica după Nașterea Domnului – 31 dec. 2017”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Postati acest canal de youtube pe portal , un roman ortodox care vorbeste despre uneltirile diavolului si ofera citate din Biblie pentru intarirea credintei! https://www.youtube.com/channel/UCyzVKSSdggZbOPLuJ2-hE1Q/videos

  • guti flo
   # 2 ianuarie 2018 at 10:04

   Din pacate acest om rataceste!
   Spune ca e ortodox, dar are inclinatii de sectant….pacat!

 2. Nicu
  # 1 ianuarie 2018 at 18:05

  Bunul Dumnezeu să-l întărească pe părintele Ioan Ungureanu și obștea creștinească din Schit Orășeni în lupta ce o poartă pentru apărarea Dreptei Credințe.

 3. cristi
  # 1 ianuarie 2018 at 19:12

  Oricum, suferințele și umilințele la care este supus sunt la fel cu ale mucenicilor in fata lui Dumnezeu. Cati ca el mai cunoașteți? Datorita lui si a celor cativa care îi urmează pilda, biserica ortodoxă română nu a cazut încă. Să ne rugăm la Dumnezeu sa-l tina teafăr si sa-i dea putere sa reziste ca o piatră tare, ce va sa zdrobeasca tavalugul care ne-a prins în el pe toti.

 4. Carmen
  # 1 ianuarie 2018 at 21:14

  Mai sunt cativa ..Sa le dea Dumnezeu putere,sanatate !

Scrie un comentariu

Scroll Up