[VIDEO] Moliftele Sfântului Vasile cel Mare, citite de Părintele Justin Pârvu

dec. 31, 2017 8647 3 http://bit.ly/2qK0KNk

LA MULȚI ANI, frații noștri dragi!.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “[VIDEO] Moliftele Sfântului Vasile cel Mare, citite de Părintele Justin Pârvu”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. alexandru
  # 1 ianuarie 2018 at 2:24

  Un mare mãrturisitor!

 2. # 1 ianuarie 2018 at 13:37

  La Cernica nu s-au citit.O să ajungem să ascultãm inregistrări acasă.

 3. Gigi
  # 2 ianuarie 2018 at 2:03

  Nu va fie frica.Dumnezeu poate alunga demonii pt ca vede ca oamenii se chinuie sa tina la ortodoxie.S au intamplat exorcizari si in conditiile din temnitele comuniste si nu de preoti(GHEORGHE JIMBOIU L A EXORCIZAT,SE PARE,PE SF GHEORGHE CALCIU LA AIUD).Acolo stia Dumnezeu ca e o situatie deosebita de ingradire cum e acum cu noi.Vom fi o tara de martiri.Tineretul,vazand nedreptatile se va sensibiliza,va invata rugaciunea lui Iisus,toti vor pune capul pe taietorul islamic si vor zbura la cer mucenici.10 milioane e putin?.Numai la noi.Nu i judecati tineretul ca multe nu stiti.Nu stiti cum vor finaliza acestia.Ei,asa cum ii vedeti,vor fi urmasii voievozilor.Ecumenismul nu va constitui prigoana,comparativ cu ocupatia islamicilor ce vor veni dupa ocupatia ruseasca.Acolo prigoana!Sa te tii!

Scrie un comentariu

Scroll Up