Video: PROTESTE ANTIGUVERNAMENTALE de amploare în IRAN / Regimul şi-a adus susţinătorii la contramanifestaţie

dec. 30, 2017 3374 3 http://bit.ly/2qKcyyT

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Video: PROTESTE ANTIGUVERNAMENTALE de amploare în IRAN / Regimul şi-a adus susţinătorii la contramanifestaţie”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 30 decembrie 2017 at 20:39

  După Siria și Ucraina cumva și Iranul?!

 2. ilie
  # 30 decembrie 2017 at 23:12

  #rezist in varianta sunita din iran

 3. carmen
  # 31 decembrie 2017 at 8:41

  O noua revolutie marca Oculta…..Vad ca nu se mai satura de sange ..Sse pare ca au si o perioada specifica de declansare a acestor asa zise revolutii…ca si cum ar fi un ritual.Gandeste Romania!

Scrie un comentariu

Scroll Up