X

Nebunia NEMURIRII în afara lui HRISTOS: În SUA o familie cu trei copii va fi congelată în camere CRIOGENE pentru a fi readusă la viață în viitor

de null

Un cuplu cu trei copii a hotărât să apeleze la criogenie în speranța ca, toți ei, să fie readuși la viață în viitor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

BUCUREȘTI, 27 dec — Sputnik.  Un bărbat din statul Wisconsin, Dennis Kowalski a plătit bani frumoși ca toți membrii familiei lui, după ce vor pleca din viață, să fie congelați în azot lichid pentru a primi ”o a doua șansă la existență”, anunță Daily Mail.

Kowalski este președintele Institutului de Criogenie, cu care a încheiat un contract, în valoare de 140 mii de dolari, care prevede prestarea de servicii pentru el, soția sa și cei trei copii ai lor.

După moarte, trupurile vor fi congelate și transportate în secția principală a Institutului de Criogenie din statul Michigan pentru a plasare în camere cu azot lichid, dar nu înainte ca sângele să fi înlocuit cu antigel. Prețul total al tuturor manipulărilor 28 mii dolari de persoană.

Kowalski s-a înscris pentru procedura de criogenie acum 20 de ani.

“Desigur, fiii mei sunt încă tineri, iată de ce nu se gândesc prea mult la acest lucru”, a declarant Kowalski.

Potrivit lui, în prezent, peste 2 mii de persoane s-au înscris la procedura de criogenie, iar 160 de trupuri deja se află în camere criogene.

“Înțelegem cu toții că nu există nicio garanție… Însă nimeni nu știe ce ne poate aștepta în viitor”, a conchis capul familiei.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Trebuie neapărat săvizionați acest documentar format din trei părți, dar numai s-o faceți de la un capăt la altul!

    E făcut de lideri ai mișcării transhumaniste, este un documnetar oficial, de promovare a transhumanismului, realizat pt TV, care efectiv își expun foarte clar propriile țeluri, iar în părțile a doua și a treia explică clar că transuhamismul este o religie. Își bat joc frecvent de Hristos și creștini (mai ales începând cu sfârșitul părții întâi) – pe care îi văd drept cei mai periculoși și, defapt singurii dușmani ai transhumanismului; iar în ultima parte a documentarului explică foarte clar că la baza transhumanismului sta sitemul kaballa.

    Vă promit că după ce veți viziona acest documentar veți înțelege fundamental altfel totul despre Apocalipsă și Antihrist și despre felul în care oamenii de „știință” și elitele lumii au fost păcăliți de vrășmasul și cam care e planul lor final. Ei cred că Apocalipsa și ridicarea vălului înseamnă exact aceasta: nemurirea omului prin transhumanism., de aceea l-au si numit TechnoCalyps.

    Documentarul trebuie NEAPĂRAT tradus, tocmai de aceea am ținut să vi-l împărtășesc, eu efectiv nu am timp. Priviți-l și vă promit că nu vă va părea rău.

    https://www.youtube.com/watch?v=7MXQSbjBL7Q&list=PLLgVDY8_xVLYhjw_pOkTnuX2NWQ9fsSy3

  2. Este o noua metoda de a ucide oameni. Nu credeti asa ceva. Sufletul unui om inghetat pleaca, omul moare si nu poate fi readus in niciodata la viata. E si un film de anul acesta, imi scapa acum numele, in care oamenii veneau la un centru unde in niste cavouri asemanatoare cica ii adormeau ca sa fie treziti peste ani, insa de fapt oamenii erau incinerati si cavoul in sine era un cuptor si cine intra in el era transformat in cenusa.

    1. Este incredibil in ce vremuri am ajuns. Se joaca criminalii planetei cu vietile si mintile oamenilor. Daca ei credeau 1% ca aceste metode au vreo rata de succes, primii care se criogenau erau miliardarii evrei care conduc planeta. Ori David Rockefeler, evreul, unul din bancherii lumii care provoaca razboaie azi, a murit fara sa se criogeneze. Astea sunt povesti pentru prosti. Ei nu se vaccineaza, nu se criogeneaza. Aceste metode de vindecare si conservare sunt destinate oamenilor pe care ei vor sa-i elimine de pe fața Pamantului.

      1. Cand o sa vad bancherii evrei ca se criogeneaza in fata mea impreuna cu familia lor, atunci o sa cred mizeriile oamenilor de stiinta si a medicilor compromisi, a caror vorbe nu au absolut nici o valoare in fata unui om normal la cap. Nu am nimic cu evreii, doar ca ei conduc lumea si au cele mai multe motive sa traiasca, ori ei nu apeleaza la aceste metode deoarece ei stiu ca sunt minciuni. Intre timp ei conduc servicii secrete, conduc banci, conduc state, finanteaza razboaie si conduc miliarde de oameni la moarte, conduc lumea intreaga spre anarhie, spre un colaps total. Sper ca satana sa-i ia mai repede la el ca sa se bucure impreuna. Doamne ajuta!

        1. Pt admini: puteti sterge mesajele de mai sus caci ma mustra constiinta dupa ce le-am scris. Si pot fi si folosite de securisti pentru a acuza ca: uite ce antisemiti is pe ortodoxinfo. Multumesc!

  3. Nimanui nu-i pasa acum de voi cand va vad si sunteti in viata si incearca sa reduca populatia lumii chipurile sa salveze resursele. Si credeti ca o sa le pese dupa ce veti muri, in viitor, de niste necunoscuti, si pana atunci sa consume o multime de resurse pentru a va tine conservati? :))
    Ce stupizenie, doar un idiot poate crede asa ceva care sfideaza logica bunului simt, precum acei creduli, fie ei si intelectuali, care cred ca ierarhii cazuti cu mintea in erezia ecumenismului vor rezolva problema in Biserica in viitor la un viitor sinod in niste viitoare vremuri mai bune. Totul in viitor, nimic aici si acum. Una e sa fii intelept si plin de nadejde si alta e sa fii idiot si credul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button