X

China: Conturile dintr-o REȚEA de SOCIALIZARE vor deveni „buletine de IDENTITATE digitală”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

WeChat, una dintre cele mai populare reţele de socializare din China, va permite utilizatorilor să folosească aplicaţia de mobil ca şi „buletin de identitate digital” pentru accesul în internet cafe-uri.

Proiectul limitat deocamdată la regiunea Guangzhou va fi extins la nivelul întregii ţări începând cu luna ianuarie, fiind parte dintr-un efort mult mai amplu al Guvernului Chinez pentru punerea comunicaţiilor desfăşurate de populaţie sub controlul strict al cenzurii. Practic, sub noile reguli accesul utilizatorilor în principalele reţele de socializare va fi condiţionat de furnizarea identităţii, înlesnind descoperirea şi sancţionarea rapidă a celor care poartă discuţii pe teme interzise de partid.

Venind ca o latură pozitivă, asocierea identităţii WeChat cu buletinul real conferă utilizatorilor o alternativă digitală pentru Cartea de Identitate în format tipărit, complet cu funcţie de recunoaştere facială ca mijloc de securitate suplimentar.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Trebuie neapărat să vizionați acest documentar format din trei părți, dar numai s-o faceți de la un capăt la altul!

    E făcut de lideri ai mișcării transhumaniste, este un documnetar oficial, de promovare a transhumanismului, realizat pt TV, care efectiv își expun foarte clar propriile țeluri, iar în părțile a doua și a treia explică clar că transuhamismul este o religie. Își bat joc frecvent de Hristos și creștini (mai ales începând cu sfârșitul părții întâi) – pe care îi văd drept cei mai periculoși și, defapt singurii dușmani ai transhumanismului; iar în ultima parte a documentarului explică foarte clar că la baza transhumanismului sta sitemul kaballa.

    Vă promit că după ce veți viziona acest documentar veți înțelege fundamental altfel totul despre Apocalipsă și Antihrist și despre felul în care oamenii de „știință” și elitele lumii au fost păcăliți de vrășmasul și cam care e planul lor final. Ei cred că Apocalipsa și ridicarea vălului înseamnă exact aceasta: nemurirea omului prin transhumanism., de aceea l-au si numit TechnoCalyps.

    Documentarul trebuie NEAPĂRAT tradus, tocmai de aceea am ținut să vi-l împărtășesc, eu efectiv nu am timp. Priviți-l și vă promit că nu vă va părea rău.

    https://www.youtube.com/watch?v=7MXQSbjBL7Q&list=PLLgVDY8_xVLYhjw_pOkTnuX2NWQ9fsSy3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button