X

Ziarul “Libertatea” e sigura ca SUTELE DE TINERI care au cerut stergerea CNP-ului de pe CERTIFICATELE DE NASTERE nu pot fi decat niste SECTANTI nerecunoscuti de nici o religie

de null
Foto: https://www. romaniatv.net/ce-spune-ultima-cifra-din-cnp-despre-tine_242488.html

Iata ce putem citi la Sute de adepți ai unor culte religioase au cerut ștergerea CNP-ul din certificatele de naștere. Cererile le-au fost refuzate de pe Libertatea:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

În ultima perioadă, ofițerii de stare civilă din București s-au confruntat cu o situație inedită. Sute de persoane, mai ales tineri, au cerut să le fie șters codul numeric personal (CNP) din certificatele de naștere. Cel mai probabil adepți ai unor culte nerecunoscute de nicio religie, personajele susțin că acel număr le îngrădește dreptul de a fi liberi și îi înregimentează.

La anumite intervale de timp, la birourile de stare civilă din București se prezintă anumite personaje, deosebit de vocale, care cer nici mai mult, nici mai puțin decât să le fie șterș codul numeric personal din certificatul de naștere. Pentru aceasta încearcă să obțină constatatorul de naștere emis de spitalul sau de maternitatea la care s-au născut, act în baza căruia se obține certificatul de naștere. Cum însă acest document poate fi eliberat, conform legii, doar autorităților, nu și persoanelor fizice, până la scandal nu este decât un pas. De ce toată această luptă dusă împotriva CNP-ului?

”Eu m-am născut om liber, nu mi s-a cerut acceptul să fiu numerotat, înregimentat. Nu vreau să corespund unui număr. E dreptul meu să nu fiu numerotat, așa că vă cer ștergerea acelui număr din certificatul meu de naștere!”, este sloganul tras parcă la indigo al persoanelor care au cerut vehement autorităților locale să îi scape de CNP-ul buclucaș.

Radierea CNP-ului din certificatul de naștere e ilegală

Firește, această modificare în documentul care atestă nașterea fiecăruia dintre noi este imposibilă. Fiecărui român îi este atribuit acest număr unic format din 13 cifre care nu poate fi șters din acte.

”Și la noi, la Biroul de stare civilă al Sectorului 5 au venit persoane care au cerut să le fie șters CNP din documente. Le-am explicat că acest lucru este imposibil pentru că radierea lui e ilegală. I-am îndrumat să se adreseze instanței dacă pe noi nu ne cred că CNP-ul nu poate fi radiat din certificatul de naștere ”, ne-a declarat Oana Crețu, șefa Biroului de Stare Civilă din cadrul Primăriei Sectorului 5.

Cel mai probabil, solicitanții sunt adepții unor secte

Însă, cei despre care se crede că sunt adepți ai unor secte, ai unor culte nerecunoscute de biserică, s-au îndreptat cu imposibilele lor cereri înspre mai toate sectoarele Capitalei. Surse din administrația locală vorbesc chiar despre câteva sute de astfel de persoane care au cerut radierea CNP-ului din cetificatul de naștere.

”Cei mai mulți sunt tineri care au 25-30 de ani și care locuiesc în afara României. O dată s-au dus chiar și 30 de persoane la un birou de stare civilă. E vorba chiar de sute de persoane care, la nivel de Capitală, au cerut radierea CNP-ului, dar firește cererile lor nu pot fi aprobate pentru este ilegal. În susținerea demersului lor, unii dintre ei ne-au prezentat chiar și copii ale constatatorului de naștere pe care nu știm cum le-au obținut”, ne-au explicat surse din administrația locală.

Când intervine o problemă juridică, CNP-ul e obligatoriu

Fără CNP pot trăi doar persoanele de cetățenie română care au apucat timpurile când acest număr unic nu exista și care au îmbătrânit în afara granițelor României. Și ei, însă, dacă au o problemă juridică în România sunt nevoiți să facă cerere de atribuire a numărului unic care, iată, îi supără pe adepții cine-știe-cărei secte. Altfel, nicio autoritate nu-i poate lua în seamă. pentru că nu îi poate identifica după legile statului român.

Ce este codul numeric personal?

Codul numeric personal (CNP) este o înșiruire unică de 13 cifre atribuită la naștere fiecărei persoane născute în România. Acesta figurează pe certificatul de naștere și, ulterior, va fi trecut pe toate documentele emise de statul român: carte de identitate, permis de conducere. CNP-ul a fost introdus ca element obligatoriu de identificare în actele de identitate, de stare civilă, dar și în alte acte personale printr-un decret prezidențial semnat de Nicolae Ceaușescu la fata de 2 martie 1978.

 

Nu stim daca unii dintre cei ce nu sunt de acord cu CNP-ul sunt sectanti, dar cert este ca majoritatea nu sunt:

Biserica Ortodoxa Rusa cere pasapoarte fara CNP si fara CIP

EXTREM DE IMPORTANT: Mitropolitul Vladimir al Poceaevului despre CNP, COD DE BARE, CIP si semnul fiarei, numele fiarei sau numarul numelui fiarei

VIDEO (2007): Parintele VASILE NOVIKOV si DEMONIZATII. Despre pasapoarte biometrice, CNP, semnul fiarei si antihrist

NOU – Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Parintele Avelie despre ecumenism, acte biometrice, CNP, semnul fiarei, Apocalipsa, antihrist …

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

Parintele Antim: NU LE LUATI. TREZITI-VA PANA MAI E VREME. Interviu recent despre cipuri, carduri, buletine, CNP si filmul “Sarea pamantului”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

36 comentarii

  1. Confirmare din partea statului ca merge mana in mana cu fiara din apocalipsa.
    Sa spui ca esti ilegal daca nu ai un numar!?….e de ras..dar si de plans!

    1. Exista oare vreun model de cerere. Vreau si eu. Mi se pare ca in articolul cu domnul Barbir parca era un mic model… Macar asa sa marturisim, si sa ne eticheteze cum vor, Parerea mea e ca toti ortodocsii ar trebui sa facem asta – sa marturisim ca nu suntem de acord ca ni s-a atribuit un numar de catre stat, ca la detinuti, iar problemele cele mai mari sunt ca asta nu au facut-o pentru simplificarea muncii, ci pentru a pune bazele sistemuli satanic al fiarei antihristice, si in al doilea rand, ca ne e tare greu sa ne desprindem de sistem… caci acte fara cnp, sa fim realisti – nu ne vor da!

      1. Eu am fost la starea civila sc 5 si am cerut o copie al certificatului de nastere ….al nascutului viu, care este fara CNP. Am vb prima data cu cei de la birou care mi-au explicat ca asa ceva nu se elibereaza decat pt persoane juritice..adica tot de ei! Mi-au aratat si aliniatul!Eu i-am intrebat cand s-a dat legea asta? …si mi-au spus ca in 2013, parca imi amintesc..acum mai de curand. Mi-a scapat din instinct niste cuvinte..cum ca sau gandit bine domnii ca niciun om sa nu mai aiba posibilitatea de a intra in posesia acestui act. Si aici s-a deschis discutia…I-am intrebat de ce cred ei ca sa dat aceasta lege tocmai acum de curand?
        Si mi-au raspuns ca fac teoria conspiratiei! Eu am spus ca in momentul cand esti in fata faptului implinit , nu mai poate fi vb de teorie. Au raspuns ca este inutila discutia si ca legea este lege. Mai departe am ajuns la sefa in birou ca ei nu intelegeau pana la urma de ce vreau acest act. Cu sefa cam aceeasi treaba, numai ca ea a pana la urma a inteles despre ce este vb. Am facut putin o retrospectiva a CNP-ului dupa care ea mi-a spus ca altfel nu se poate, ca pot fi create confuzii de nume…si i-am demonstrat ca se poate, ca omul odata nascut are un parinte prin care se indentifica copilul si nu mai poate fi confuzie de nume in niciun caz, cum era inainte pe actele vechi….de ce s-a inlocuit aceasta metoda eficienta cu un numar.?…pe mine asta ma deranjeaza, i-am spus..pt ca eu nu mai sunt reprezentat de parintii mei , ci de un nr! Intr-un final a spus sa fac o cerere pt asa ceva si legea va decide.
        Am facut o cerere simpla cu numele , adresa , si am mentionat faptul ca doresc o copie dupa acest act..in caz contrar voi apela la legile statului.
        Dupa ce le-am explicat ca eu nu vreau sa fiu reprezentat de un nr in mod explicit de niciun act…raspunsul lor a fost ca : intrucat aveti eliberat certificatul de nastere, nu se poate elibera acest act.
        Asa ca oricat le-ai explica..ei se fac ca nu inteleg!
        Eu am ajuns la concluzia ca nu vor sa elibereze acest act oricate probe ai avea…si daca il vor elibera cumva, cine stie ce conditii iti vor pune..asa ca sa ajungi tot acolo unde vor ei.
        Este bine de incercat , astfel nu iti va reprosa constiinta ca ai stat cu mainile in san…si explicat pana la urma ca acest act este impus de stat cu forta ..fara consimtamatul persoanei. Deci eu sunt obligat …fara voia mea, sa am acest act.
        Acest lucru l-a declarat Gabriel Barbir…sa vedem ce face in ianuarie?!

        1. Mi-am adus aminte de sefa sc 5…imi spunea ca daca vreau sa dau pe cineva in judecata , aceea este politia, ca ei au introdus CNP-ul.
          Sunt unele greseli gramat. .. prea tarziu…iertare, sper sa intelegeti!

          1. gutui flo,Nouă, n.i s.a luat Dreptul de Ființă Vie,de către SISTEM,(fiara).NU VOI AVEA INCREDERE ISI NICI NU I ACCEPT PE ,SISTEM,AUTORITĂȚI, SPITALE,MEDICI SI ASISTENTE SI FARMACISTI IN VECI!

      2. Domnule primar (numele lui )
        Numita (ul) domicil;iat in ………………….cu respect va rog sa binevoiti a-mi aproba o copie conform cu originalul stampilata semnata si datata a CERTIFICATULUI MEDICAL CONSTATAOR AL NASCUTULUI VIU Solicit aceasta dijn motive personale si conform legii Arhivelor nr 16/1996 actualizat 2018
        anexez copie cert de nastere
        data autograf

  2. Minciuna cu sectantii e doar o zvonistica de la contrainformatii, ca daca esti ortodox sa nu te asociezi cu sectantii. Fiind ortodox ti se induce ideea ca e rau sa crezi ca sectantii.

    Articolul din Libertatea spune ca radierea CNP-ului este ilegala, dar nu spune de ce exista CNP-ul, cine l-a cerut si cui. Nici nu au cum sa spuna ca tot ce urmeaza sa cititi mai jos nu o sa gasiti pe tot internetul pentru ca accesul la aceste informatii e atat de restrans…

    Cine a impus CNP-ul?
    A fost impus de Ceausescu prin decret prezidential in ’78.

    Cine i-a cerut asa ceva lui Ceausescu, mai ales ca regimul comunist functiona foarte bine si fara CNP-uri?
    Tot aceiasi care i-au imprumutat banii. Ideea nu a fost a lui, insa camatarii i-au cerut o “garantie” in care CNP-ul era detaliu important.

    Ce conditii se regasesc in toate contractele de imprumut?
    Indiferent ca imprumutul e contractat de un stat sau o persoana, sunt 2 conditii care se regasesc intotdeauna in acel contract: ce oferi gaj si poate executa camatarul daca nu te achiti de datorie si veniturile ce garanteaza ca ratele se pot achita. Daca vrei sa faci o afacere, banca trebuie sa stie ce oferi gaj pentru suma, dar si ce afacere ai, ce venituri, ca sa stie daca iti poti plati ratele. La fel daca imprumuti bani sa iti cumperi o casa. In toate contractele, indiferent de cine sunt cei care cer banii (oameni, firme, guverne), indiferent de continent, aceste 2 conditii apar intotdeauna.

    Ce a oferit Ceausescu gaj la discutiile cu fondul?
    Informatia asta ar fi o premiera pentru romani. Acum discutam despre CNP…

    Ce venituri a prezentat Ceausescu ca garantie ca se va returna datoria?
    Garantia a fost chiar populatia Romaniei prin “plus valoarea” pe care o produce. Le-a facut un plan de afaceri camatarilor, la cererea acestora. In acest plan era nevoie sa se stie cati batrani sunt, cati sunt apti de munca, copiii, tot. Tot ce era nevoie ca sa garanteze ca se pot plati acele rate. Categoric Ceausescu nu stia nimic despre ideea de CNP-uri pana cand i l-au cerut camatarii.

    De ce a fost CNP-ul introdus prin decret prezidential?
    Ceausescu putea sa ceara partidului introducerea acestui CNP, mai ales ca e un detaliu administrativ. In decretele lui Ceausescu sunt teme mult mai profunde, cum ar fi interzicerea avortului. Ceausescu nu se ocupa cum arata documentele romanilor sau ce serie si numar au acestea. Si totusi a venit cu CNP-ul. De ce?
    Raspunsul acesta nu poate fi probat decat de cativa oameni. Dar poate fi cu usurinta intuit!

    Ce diferenta este intre CNP si seria/numarul buletinului?
    Seria si numarul buletinului de pe vremea lui Ceausescu se modificau ori de cate ori se emiteau (dobandeau) noi buletine la schimbare, preschimbare, pierdere, distrugere, furt. Daca se dorea ca identitatea sa fie mai clara, puteau sa foloseasca mereu aceeasi serie si numar de buletin ce ar fi fost tot un identificator unic asemanator CNP-ului, dar nu un cod numeric personal. Un numar de buletin se leaga de act, un numar personal se leaga de persoana. O diferenta mare.

    Este certificatul constatator al nasterii un act de identitate?
    Absolut este, pentru ca certifica cine sunt parintii cat si nationalitatea lor. Daca doctorul din spital spune cine sunt parintii dar si nationalitatea lor, este o dovada de netagaduit, ca nou-nascutul e viu si se stie si nationalitatea lui.

    Ce nu este trecut pe certificatul constatator?
    Cautati pe net modelul de certificat ca exista pe site-urile spitalelor si se poate downloada. Orice doctor il poate downloada, il scoate la imprimanta si il poate folosi daca a asistat la nasterea unui copil.
    Uitati-va la ce este trecut in acel certificat. O sa vedeti nume prenume parinti, adresele parintilor, nationalitate, religia parintilor (???), nivelul de instruire, ocupatia, starea civila, numarul de copii deja nascuti ai mamei (!!!),… dar si multe alte informatii mai confidentiale decat CNP-ul insa nu o sa gasiti trecute CNP-urile parintilor pe acel certificat.
    Statul vrea sa cunoasca absolut tot despre parinti dar nu si CNP-urile?
    Camatarii totusi considera important sa inveti parintii sa ceara singuri CNP-ul cu certificatul constatator in mana.

    Exista o legatura intre CNP si semnul fiarei?
    CNP-ul la noi garanteaza ca statul are venituri cu care isi poate achita datoria. Tocmai de aceea cand se imprumuta, FMI-ul ii si dicteaza ce taxe si impozite sa introduca ca sa obtina acele venituri cu care sa isi achite ratele. Un derbedeu spunea candva ca nu-l intereseaza cine face legile intr-un stat, atata timp cat el controleaza politica fiscala a acelui stat. Ceausescu s-a dus, dar CNP-urile au ramas, caci au acelasi rol fiscal pentru care l-a introdus Ceausescu. Fara CNP-uri nu ai imprumut.
    Exista o legatura intre CNP si semnul fiarei?
    Da exista. In vremea fiarei nu mai exista granite sau natiuni. Antihristul este un lider mondial. Un presedinte mondial, dar datoriile nu se uita, camatarii vor banii ca ei au facut targul cu diavolul si au implinit ce a cerut necuratul. Ele se vor plati mai departe si pe vremea antihristului. Atunci va fi nevoie de un fel de CNP mondial, ca sa se stie ca a cotizat fiecare.
    Nu uitati ce a spus derbedeul!
    Politica fiscala globala va fi controlata de aceiasi camatari. Atunci nu vor mai emite CNP-uri fiecarui om de pe pamant, ci va fi semnul fiarei. Dar semnul fiarei este asemanator ca rol CNP-ului.

    Libertatea spune de problemele juridice. Este o minciuna. Ce daca un roman care n-are CNP este victima a unei infractiuni sau comite o infractiune, inseamna ca nu se intampla nimic? :) Asta e o exprimare mincinoasa specifica celor de la contrainformatii!
    CNP-ul are un rol clar legat de bani, in special fiscal. N-ai CNP nu ai cont bancar. Nicio banca nu deschide cont fara CNP. N-ai cont bancar, nu poti sa te angajezi, ca sa nu pacalesti politicile fiscale. Dar asta nu mai scrie in articol. Doar ca acum poti sa nu ai CNP si totusi sa vinzi sau sa cumperi. Sunt multi care vand si cumpara in afara sistemului. Chiar daca au sau nu CNP.

    Craciun Fericit!

    1. E una cand te înscrie Părinții la Starea Civilă(semnează pt.CNP si rămâne semnătura Parintelui curate.. )…și alta este cand ,la naștere te Preia SISTEMUL(STATUL!)si pune număr CNP!

  3. Pana la urma e despre ce doreste STATUL ,care e totul spre binele oamenilor sai ,e ,,adevarul” gol golut,adica in curu’ gol si niste sectanti,rebeli sau oameni care sunt TREJI si nu doresc sa fie numere ,ca de aia au nume si chip diferit si probabil ca nu vor dori sa poarte semnul fiarei sau CIP-ul ca la vite ,cel care face minuni magice sau vraji ptr toti oamenii ,,evoluati” si cilivizati domnule, adica stersi pe creier si DRESATI.Sa nu uitati o clipa ca tot ce ne da si ne face STATUL , mai ales deacum incolo, e doar si numai spre binele dracilor si spre moartea oamenilor,dar masinaria de propaganda o spune invers.Toate acestea se intampla ca fiind consecinta tacerii ca de mormant a oamenilor dealungul zecilor de ani !!Toti am fugit de razboiul cu dracul si ai sai sclavi (toti care asculta orbeste de legile si sclerozele sale supersofisticate,intortochiate si pe deplin mincinoase),lasand ca incetul cu incetul sa se ajunga la un balaur sau un mosntru care manaca sufletul oamenilor ,la schimbul…a ceva pamantesc ,de exemplu legat de stomac.

  4. Daca cineva este sanatos la cap si cere sa i se respecte libertatea data de catre Dumnezeu,cei ce au creierul spalat zic ca este sectar.Si eu doresc acest lucru si sunt crestin ortodox.Poate pentru mintea lor ingusta si ortodocsii sunt secte…

  5. #”creștin ortodox”
    Deci, după părerea ta, dacă un om creștin ortodox refuză simbolurile satanice pe care ni le impune statul antihristic, este sectant și superstițios! Asta arată cât de creștin ortodox ești tu, dacă de 3X 6 pentru tine nu este nici un rău! Sau că nu este nici un rău ca pe trupul omului să se aplice orice lucru!!! Nu cumva ești și tu unul dintre ce-i care se mândresc cu tatuajele (picturile drăcești pe trupul omului)?! Oare nu ai citit că trupul omului este Templul Duhului Sfânt?! Noi îl facem cuibul Satanei? prin acceptarea însemnelor drăcești pe el? tatuaje, operații estetice, implanturi (de cip.uri și alte lucruri drăcești),etc
    Somn ușor națiune, cu un asemenea “creștin ortodox”!

  6. Deși știu că se va întâmpla la fel cu acest post ca și cu celelalte care nu vă convin, pentru că adevărul doare am să postez totuși pentru ca să nu aveți nicio scuză la judecata finală. Să ziceți că nu ați știut.
    V-am spus deci că nu sunteți creștini ortodocși și nu mă credeți! Eu v-am spus toate aceasta nu din răutate sau ca să vă umilesc. Doamne ferește! Ci v-am spus-o din dragoste pentru că ne dăunează tuturor, și credincioși și superstițioși, această atitudine față de CNP, acte de identificare, microcipuri de identificare, etc. Deci toți cei care spun că semnul sau numărul este rău în sine și din cauza lor nu se mai mântuie omul sunt superstițioși și nu știu ce spun. Pentru că definiția răului spune că răul nu este decât „abaterea (έλλειψις) lucrării puterilor sădite în fire de la scopul lor şi altceva nimic“. (vedeți definiția răului completă în Filocalia românească vol. III, la începutul răspunsurilor către egumenul Talasie al sfântului Maxim Mărturisitorul). Pentru că dacă răul ar avea ipostas, indiferent sub ce formă, ar fi un al doilea dumnezeu. Adică vor exista doi dumnezei, unul bun și unul rău. Dar atunci nu mai există un Dumnezeu adevărat pentru că El este unul singur așa cum afirmă toți ortdocșii în fiecare zi prin recitarea simbolului de credință (crezul). Aceasta se întâmplă cum am spus ptr. că creștinii nu-și mai cunosc credința lor. Pentru că dacă și-ar fi cunoscut-o ar fi înțeles că Dumnezeu prin gura sfântului apostol Ioan a scris toate cele de la cap. XIII din cartea Apocalipsa pentru toți oamenii și credincioși, și superstițioși și necredincioși. Adică să le înțeleagă toți chiar dacă nu sunt creștini și chiar dacă sunt bogați. Așa că acest capitol XIII trebuie tâlcuit astfel: în vremea când va fi obligatoriu să se cumpere sau să se vândă numai pe bază de identitate, act de identitate care va fi pus pe mâna dreaptă sau pe frunte și va conține într-un oarecare fel și nr. 666 atunci va exista și o Fiară (asta înseamnă o entitate de putere care va impune un sistem de guvernare anticreștin și nu omul Antihristul) care va avea putere peste tot pământul și peste toți oamenii. Deci ca să existe așa ceva cum este semnul cu nr. 666 trebuie mai întâi să existe, în ordine cronologică, o Fiară care să aibă putere și stăpânire peste tot pământul. Apoi trebuie să i închine toți. Adică să i se supună toți fiindcă asta înseamnă închinare. Supunere. Care presupune că toți cei care i se închină îi folosesc actele de identitate, banii, îi respectă legile și le pun în aplicare, și trăiesc modul de viață impus de aceasta, etc. După supunere-închinare vine și construirea icoanei. Această icoană nu poate fi decât un ecran de computer, un display sub orice formă doriți. Fie și holografic. După toate dogmele credinței noastre ortodoxe. (Cine vrea o demonstrație mai precisă mă poate contesta și am să o fac.) Acum se pune întrebarea de unde vine acum damnarea celor care se supun-închină Fiarei și îi iau și semnul ei pe mâna dreaptă sau pe frunte deși acesta nu este rău prin el însuși și nici numărul oricare ar fi el? Simplu! Deoarece cei care i se supun-închină Fiarei sunt cel puțin părtași la păcatele ei, deși în marea majoritate sunt nu numai colaboratori ci chiar făptuitori ai păcatelor impuse de aceasta prin modul de viață permis de ea. (Cine nu crede că așa este și vrea pot să-i trimit prin email o descriere amănunțită a felului cum toți creștinii se supun Fiarei și fac păcate în părtășie cu aceasta, zi de zi, ceas cu ceas. Pentru că toți cu care am vorbit contestă că ei ar face astfel de păcate.) Acum ce rău își fac toți cei care susțin ipoteza că semnul sau numărul este rău de sine stătător și ce rău fac ei celorlați oameni? În primul rând își fac rău lor pentru că ei prin închinarea-supunerea către Fiară continuă să trăiască viața păcătoasă impusă de aceasta și colaborează cu ea fără să vrea la construirea împărăției ei și pregătirea înscăunării Antihristului. Omului numit Antihristul. Pentru că orice fel de acte de identitate ar emite Fiara, chiar și fără număr sau CIP, sunt rele din cauză că prin ele se face în mod tehnic supunerea-închinarea față de ea. Prin această operațiune prin care încearcă să respingă numerotarea și controlul identității superstițioșii se aseamănă bolnavului care vrea să elimine boala dar fără să elimine cauza ei. Apoi se adaugă și celelalte fapte rele provocate de supunere: folosirea banilor Fiarei, plata impozitelor către ea, respectarea legilor ei anti-creștine, etc. Numai prin eliminarea CNP-ului sau a CIP-ului nu se pot respecta poruncile dragostei față de ceilalți oameni oricît ar posti și oricît s-ar ruga cei care le refuză. Ci doar prin fapte. Deci în concluzie răul provine din faptele rele pe care le face omul ca urmare a supunerii față de Fiară și nu din cauza actelor ei de identitate. Din cauza acestor fapte rele nimeni nu se poate mântui oricâte cnp-uri va șterge de pe actele de identitate și oricâte acte de identitate va avea fără cip. Mai mult această acțiune nu are nici o semnificație negativă pentru Fiară, nu prezintă niciun pericol pentru ea, ba chiar vine în sprijinul acțiunii ei pentru că acum orice slugă a Fiarei din presă sau din politică va putea lua în derâdere pe creștini și le va crea o imagine de troglodiți și superstițioși. Ceea ce va duce la defăimarea Căii în ochii lumii. Acum să vedem ce rău fac prin aceasta superstițioșii celorlați oameni în afara faptului că-și defăimează propria credință în ochii lumii. Din cauză că aceștia susțin așa o superstiție într-o epocă când cei mai mulți oameni sunt nu numai alfabetizați dar au și o oarecare educație, cei care spun că un card bancar are pe diavolul în el sau că cip-ul lucrează cu diavolul, sau că se poate o societate care să nu garanteze și să țină evidența identității cetățenilor ei nu va primi din partea acestora decât zâmbete condescendente în cel mai bun caz. În niciun caz nu-i va coaliza cu creștinii și nici măcar nu le va obține suportul de orice fel. Ba chiar vor refuza să facă ceeea ce este și în interesul lor decât să fie împreună cu niște oameni așa de… Deci superstițioșii nu vor putea obține coalizarea cât mai multor oameni pentru a lupta împreună împotriva celei care forțează pe oameni să facă răul. Adică Fiara. Celor care mai au o brumă de credință această acțiune a superstițioșilor le va oferi o speranță luminoasă prin posibilitatea simplă și comodă care o oferă refuzul numerotării de a permite în continuare o viață creștinească tihnită și plină de confort fără mustrări de conștiință. Un fel de pitit capul în nisip. Și astfel cădiceii își vor continua viața lor confortabilă fără să încerce să-și riște traiul bun prin coalizarea cu ceilalți până va fi prea târziu și se vor pierde și ei cu aceia. Deci în concluzie: Cei care sunt binecredincioși vor sesiza imediat existența Fiarei în momentul când sistemul de guvernare din țara unde trăiesc începe să impună legi și principii de guvernare anticreștine și chiar de atunci nu i se vor mai supune și se vor coaliza cu ceilalți oameni pentru a obține o adevărată rezistență la planurile Fiarei. În continuare cei mai puțin credincioși vor sesiza prezența Fiarei doar când sistemul de guvernare va începe să folosească computere pentru controlul populației. Iar în ultimul rând cei superstițioși și unii necredincioși vor sesiza prezența Fiarei în momentul când cip-urile vor fi puse pe corpul omului. Deși toți aceștia la un loc au diferite grade de virtute totuși doar cei din prima categorie, binecredincioșii, au cele mai mari șanse de mântuire deși nici cei de la urmă nu vor fi pierduți în totalitate. Pentru că dacă tot refuză tot felul de cip-uri și numere până la urmă în mod natural Fiara îi va scoate în afara societății prin acțiunea indirectă, mecanică a sistemului de guvernare. Și dacă se țin de această superstiție a lor până la sfârșit vor fi confruntați cu situații în care chiar viața lor va fi în primejdie. Și atunci, dacă nu se sprijnă pe o credință puternică și adevărată este foarte posibil să dea greș. Deci în încheiere, vă rog încetați cu superstițiile acestea, recunoașteți că izvorul relelor este Fiara și sistemul ei de guvernare și nu cip-ul sau nu știu ce numere și uniți-vă odată ca să facem ceva împotrivă. Vă rog nu mai căutați tot felul de tertipuri prin care să puteți să trăiți viață creștinească și să coabitați și cu Fiara în continuare. Pentru că nu este posibil. Ori noi, ori ea. Nu există a treia cale. Deci chiar dacă am greșit până acum și nu am știut sau nu am vrut să știm, haideți să ne unim, să ne găsim un lider și să stabilim un plan de acțiune și de cooperare fiindcă timpul nu curge în favoarea noastră.
    Dumnezeu să ne ajute la toți!

  7. daca ei considera ca e o ilegalitate stergerea CNP sa ne spuna daca e legal sa fie trecut in certificatul de nastere fara avizul mamei care l-a adus pe lume.Care e legalitatea pt.care s-a facut aceasta.?Aceste numere nu trebuie trecute in acte fara voia familiei

  8. Prietene…ești varza ! Citește cartea Sf Paisle Aghioritul , Trezire duhovniceasca și vezi ce zice acolo de codul de bare , de 666 și de buletinele electronice cu cip.se vede ca nu ai habar de ortodoxie.☺

  9. Astia fac uz de apelativul de sectar ,ca sa discrediteze bunul nume de ortodox,punindu-l( pe crestinul ortodox) intr-o lumina dubioasa si sa nu-i fie luata in seama doleanta lui de a se elibera de sub jugul lor satanic.Curata magarie /mirsavie!

  10. Nici autoritățile și nici reporterii să nu fi avut minima curiozitate de a-i întreba pe respectivii care au solicitat ștergerea CNP din certificatul de naștere care să fie “secta” sau “sectele” religioase din care fac parte, de vreme ce aruncă această anatemă asupra lor? Sau, datorită poziției anacronice a BOR în privința documentelor de identificare, pun și ziaristii umărul la scoaterea în afara “ortodoxiei” oficiale borâte a ortodocșilor ce se încăpățânează să marturiseasca adevărul după dreptarul Sfinților Părinți? Mai degrabă cea din urmă, asa-i? Cine n-are sau nu vrea număr azi e sectant, adică în afara bisericii și, puțin câte puțin, mâine va fi socotit proscris, anormal, cu totul în afara societății, nu ne spun așa Sfinții care au proorocit despre vremurile din urmă, că cei normali vor ajunge să fie socotiti anormali? Întreabă-l pe un “normal” din cei care-i fac sectanti pe cei ce refuză CNP-ul: lui de ce îi trebuie neapărat și un număr pe lângă numele de botez și nu va fi capabil să-ți răspundă decât cu motivul formal invocat și în articol că altfel nu se va descurca în viața socială, fiindcă CNP-ul se cere la eliberarea oricărui act oficial sau la orice interacțiune cu autoritățile. Motivul real fundamental cum că prin CNP se dorește o nouă inregimentare socială fata de cea tradiționala, în care prin nume, data și locul nașterii poate fi de asemenea identificată unic orice persoană, nu va voi să-l ia în considerație, fiindcă, pe de o parte, ar însemna să le dea dreptate celor pe care-i consideră “sectanti” și, pe de altă parte, socotește că nu-i de nasul lui decizia schimbării modului de identificare personală. Nici măcar dacă l-ai întreba cine e sectant, cel care ține la tradiție, sau cel care vrea s-o schimbe, nu cred că va fi în stare să iasă din îmbrobodeala lui “trendy”, nu-i așa?…

  11. Nici wu nu doresc CNP.
    Daca Dumnezeu ne-a lasat liberi…eu vreau sa fiu libera.
    Mu vreau un Numar, nu vreau sa fiu urmarita si nici manipulata de acesti oameni care vinde o tara , iar apoi npe noi ne fac sclavii acestora doar ca am aceptat sau nu un CNP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button