X

Liviu Dragnea anunță REFERENDUM pe tema redefinirii FAMILIEI: ‘Da, cât de repede’

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri că un referendum privind redefinirea familiei va fi organizat “cât de repede”. 

Iniţiativa cetăţenească pe această temă prevede că “familia se întemeiază pe căsătoria liber consfinţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”. În prezent, Constituţia prevede că ‘familia se întemeiază pe căsătoria liber consfinţită între soţi’.

“Da, cât de repede. Nu mai vreau să dau termene – pentru că am primit tot felul de piedici – şi am spus cât de repede. Ne apucăm să eliminăm piedicile pentru că la acel referendum trebuie să ajungem”, a declarat Liviu Dragnea la Parlament, întrebat când va fi organizat un referendum pe tema redefinirii familiei.

Liderul social-democraţilor s-a referit şi la declaraţia preşedintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău, care a vehiculat ideea unui referendum pe tema monarhiei ca formă de guvernământ, şi a punctat că este opinia colegului său.

“Este punctul de vedere al domnului Bădălău pe care şi l-a exprimat, o opinie în care crede, în partid nu am discutat”, a afirmat Dragnea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Referendumul ,ca si votul e controlat de o mana de rahati numiti BEC ,Curtea constitutionala (hahaha) ,adica SRI ,pardon CIA si alte servicii straine ,adica securisti imputiti,spaguiti de jidani sa ii asculte orbeste si sa le faca treburile lor murdare la schimbul hartiilor ,numiti bani sau a unor zerouri in calculator (cont bancar).De aici chiar daca va fi interesata lumea de acest referendum sau vot si va iesi din casa catre urne ,doar jegurile de mai sus hotarasc tot timpul rezultatul votului…asa ca …sa bem ,sa mancam ,ca doar suntem evoluati…ca afara…Daca au ei permisiunea si libertatea de a umbla pe la curul unora cu altii ,de ce nu ar fi si la noi aceasta evolutie..Pai ori suntem si noi in m…ue ,ori ne suparam si …rezistam in strada….giustitia,giustitia,giustitia…vai de capu’ ei de populatie de pinguini dresati.Ce batjocora a ajuns tara asta …Auzi si tu despre ce scleroze se discuta ?!!! E dementa maxima si doar un macel imens mai poate speria prostimea asta dresata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button