X

Perspective TERIBILE ale CRIPTOMONEDEI – MOMEALA prin care ADN-ul nostru va ajunge în mâinile COMPANIILOR FARMACEUTICE

de null

Industria Farmaceutică creează criptomoneda Luna Coin pentru a colecta ADN-ul oamenilor.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Practica de a trimite ADN-ul dvs.  către corporații, în schimbul informațiilor despre predecesori, arborele genealogic, precum și despre potențialul risc de boală degenerativă, a devenit tot mai frecventă în ultimii ani. Lansate inițial de Ancestry.com, cererile de genul acesta, făceau posibil, de exemplu, să aflați dacă ați putea fi rudă cu George Washington, iar cererile sunt în continuă creștere.

Dar datele pe care oamenii le trimit se dovedesc a fi căutate pentru multe alte motive mult mai puțin legate de curiozitatea oamenilor despre potențialii lor strămoși sau despre grijă asupra sănătății. Poliției i-a fost acordat access la ADN-ul oamenilor, lucru care a provocat o mare controversă. În plus, programele destinate solicitării ADN-ului și a informațiilor genetice au fost examinate în continuare de cei care consideră că deschid potențialul de intruziune a guvernului. O societate care furnizează de bunăvoie ADN-ul dvs. companiilor care trimit informații în mod voluntar organelor  guvernamentale, oferă perspective teribile. Acest lucru a determinat mulți clienți să renunțe la trimiterea informațiilor despre ADN către corporații. Și acest lucru pare să fi provocat îngrijorarea oamenilor de știință care vor să trimitem eșantioanele noastre de ADN ca o modalitate de a ajuta la binele general. 

Oamenii de știință au venit acum cu o potențială atracție pentru a atrage oamenii să trimită ADN-ul lor. Tentația aceasta este criptomoneda. Interesul crescând față de criptomonede a determinat acum oamenii de știință să realizeze un plan de a atrage oamenii să își trimită probele de ADN către guvern în schimbul investițiilor în cripomonede. Un grup de oameni de știință va oferi oamenilor care își trimit ADN-ul companiilor farmaceutice o nouă criptomonedă numită Luna Coin.

“Considerăm acest lucru ca un activ economic de valoare și dorim ca toată lumea să realizeze valoarea acestui activ”, a declarat Michael Witz, co-fondator al Luna Coin și expertul în criptomonedă al proiectului.

Companiile cum ar fi Ancestry.com și 23andme.com nu plătesc consumatorilor care le trimit ADN-ul lor, le trimit în schimb informații cu privire la patrimoniul lor genealogic sau istoricul sănătății. Ei apoi vând aceste informații companiilor farmaceutice, în felul acesta își realizează veniturile. Cu toate acestea, tendințele în scădere, datorate faptului că oamenii își dau seama că ADN-ul lor ar putea ajunge în mâinile companiilor farmaceutice, a forțat companiile farmaceutice să realizeze noi planuri (ca acesta). 23andme.com, de exemplu, vinde informațiile ADN către Genentech, o companie de biotehnologie care este filiala companiei farmaceutice Roche.

Realizând că publicul este interesat de criptomonede, companiile farmaceutice (sau oamenii de știință) au sesizat această oportunitate. Asta este Luna Coin, o oportunitate de a tranzacționa o criptomonedă pentru probele de ADN. În timp ce există un interes general crescut asupra criptomonedelor, este interesant de știut de ce companiile farmaceutice au atâta interes pentru ADN-ul nostru. În plus, de ce nu sunt plătiți în numerar? Cel mai probabil, acest lucru se datorează faptului că orice entitate poate crea o criptomonedă fără să aibă o valoare reală în spatele ei. În felul acesta companiile farmaceutice au găsit o cale liberă de acces la genele noastre.

Compania care creează Luna Coins este numită ADN Luna. Putem urmări acest lucru la firma de cercetare genetică Illumina, unde CEO-ul Bob Kain, a fost Șeful Departamentul de Inginerie al lui Illumina. În felul acesta lucrurile se leagă. Luna Coins are la dispoziție experți blockchain și investitori.

Luna Coins urmează să fie lansată anul viitor. Ei plănuiesc să câștige 40 de milioane până la 50 de milioane de dolari prin vânzarea monedelor pe piața de criptomonede, înainte de a le transforma în ADN-uri pentru o mulțime de oameni dispuși să câștige o poziție pe o piață a criptomonedelor care este incredibil de umflată ca valoare.  Monedele Luna vor fi considerate “monede de utilitate”, mai degrabă decât monede. Dar ceea ce va fi utilitatea specifică urmează să fie definită (sau că utilitatea este captarea ADN-ului). În cazul în care vă întrebați, termenul “mișcare Biorights” este aplicat organizațiilor care tranzacționează valoare percepută pentru “cercetare” și ADN.

Strategia finală aici, desigur, este de a miza pe disperarea și lăcomia popoarelor. Cei mai mulți s-au simțit neîncrezători în fenomenul criptomonedei, pentru că nu înțeleg cum funcționează sau nu își pot permite să investească. Multe schimburi de criptomonede sunt susținute cu liste de așteptare pentru alăturarea acestora, altele au dificultăți în prelucrarea proceselor de verificare a identificării care împiedică oamenii să tranzacționeze activele digitale. Modul de gândire pe termen scurt reprezintă un pericol pentru bunăstarea și intimitatea noastră.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. Dar matale tovarase jidan de ce tot citesti siteul asta daca nu iti place?

      Ca nu te obliga nimeni la lectura obligatorie cum faceti voi cu tema mincinoasa a ” holocaustului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE