X

CINISMUL lui Băsescu: ,,România NU mai este un stat SUVERAN după aderarea la Uniunea Europeană, iar ÎNCURAJAREA NAȚIONALISMULUI poate duce la distrugerea ei”

de null

Traian Băsescu consideră că România și-a cedat suveranitatea Bruxellesului după aderarea la UE, iar încurajarea naționalismului poate duce la distrugerea Uniunii Europene

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

BUCUREȘTI, 21 dec — Sputnik, Octavian Racu. Senatorul PMP Traian Băsescu consideră România nu mai este un stat suveran după aderarea la Uniunea Europeană, iar încurajarea naționalismului poate duce la distrugerea UE.

Declarația a fost făcută drept replică la admirația exprimată de Călin Popescu Tăriceanu față de Polonia, “care ştie să-şi respecte valorile, tradiţiile, independenţa şi suveranitatea”.

„Când am intrat în UE am cedat din suveranitate. Avem capitolul trei din Tratat care dă o listă întreagă de domenii în care Bruxelles-ul este suveran şi nu statul naţional. Încurajarea naţionalismului este distrugerea Uniunii Europene. Nu mai suntem suverani în sensul clasic al cuvântului de când am intrat în UE. Asta vreau să vă fie clar la toţi”, a spus Traian Băsescu.

În Republica Moldova, Traian Băsescu deține funcția de președinte de onoare a Partidului Unității Naționale, formațiune care promovează mesaje unionist-naționaliste.

Reamintim că programul Mișcării Populare (PMP), înființată de Traian Băsescu, își propune cedarea suveranității a României către Bruxelles, printr-o integrare mai aprofundată, care ar trebui să se finalizeze cu realizarea “Statelor Unite ale Europei”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Lupul își schimbă doar părul…. Traian Băsescu nu se dezminte și ține pe mai departe linia prietenilor lui, poate l-or mai numi încă odată REGE. Numai că ulcica nu poate merge de multe ori la apă, căci apa pe care el a dat-o poporului român n-a fost una bună. Atât.

  2. Muuult rau a facut romanilor si Romaniei parazitul asta imputit!!El ii spunea si anu’ trecut lu’ junker (alt parazit) in parleamentul romaniei ca…sa grabeasca instaurarea statelor unite ale europei (prima data o spunea prin 2010 ,paremi-se)…adica adio granite,suveranitate, limba ,traditii ,istorie ,credinta si tot ce tine de neam ,popor sau natie.Noi am vrut m…ue,iar ei ne dau .Asta e pretul ptr casa aia mai mare decat scoala din sat ,pe care ei ,stapanii le-au permis sclavilor inselati sa o aibe ,dar la schimbul viitorului copiilor si a sufletului tuturor romanilor . Urmatoarea faza a uniunii, este si ultima ptr europa -statele unite ale americii…pardon europei.Va fi sangeros sa vezi ca iti hotarasc niste homosexuali ,pedofili si satanisti de pe la brusel tocmai,ce limba sa vorbesti ,la ce drac sa te inchini sau cat si cum sa platesti tribut (taxa ,impozit,amenda etc)ca traiesti si respiri.Toate vor fi obligatoriu,fara drept de apel sau nici o opozitie!! Mai rautacios om si mai urator om de romani, ca acest handicapat alcoolic numit base ,nu a avut niciodata tara asta ca si conducator.

    1. Înseamnă că trebuie să ieșim de urgență din această uniune mizerabilă …
      Dar cu așa conducători … Cine să o facă?

  3. Dar daca ar trebui sa fii primul ca sa platesti cu capu la taietor sau prin teapa Domnitorului Sfant Vlad Tepes oare nu ar trebui sa ti fie clar asemeni , javra ordinara ?
    Pentru noi este clar ca ne ai vandut ca Neam , Tara si popor la iudaii din care tii samanta
    Insa pentru tine si asemeni toti care sunt ca tine iuda si talhar , Traian Basescu … inca nu s a incheiat socoteala, mizerii si gunoaie propasite pe acest pamant .
    Sunteti dati Anathema pe sangele Sfintilor Mucenici si Martiri ai acestui pamant si Anathema sa fiti .
    Amin .

  4. Trădătorii țării trebuie împușcați așa cum a fost de secole. Trebuie reintrodusă pedeapsa cu moartea. Nu poți lăsa merele stricate lângă cele bune.

  5. Suveranitatea Romaniei este data prin Neamul Roman Cel Sfant , Drept Slavitor , ORTHODOX care a platit TRIBUTUL SUPREM PENTRU SUVERANITATEA ACESTEI TARI prin Jertfa pentru Neam, Tara si pentru Dreapta Credinta .
    ” De la Nistru pin la Tisa
    Tot romanu ‘ plinsu mi sa

    cine o indragit strainii
    Manca le ar inima cainii
    Cine o adus in Tara jidanii
    Numsi vaza zi cu anii ”

    Doina de Mihai Eminescu

    Cand tot romanu ‘ nu vrea a se inoarce la Neamul Sau , Obarsia Sa , Dreapta Credinta Strabuna Crestin ORTHODOXA si de nu inceteaza a se mai vinde precum curva de iuda cel viclean ATUNCI DUMNEZEU pune tunu pe tot romanu.
    Oare trebuie sa fim iarasi ocupati de neamuri straine pentru ca sa se destepte tot romanul ?
    SUVERANITATEA TARII ESTE DATA CU GIR SI GARANT PRIN NEAMUL CEL SFANT , ORTHODOX SI PRIN ACEST PAMANT DE LA NISTRU PIN LA TISA .
    Suveranitatea Tarii nu este data nici de ue , nici nato si nici de dracu din ,,cetatea lui Bucur ” Uciga l ar Crucea , care voieste pierzarea Boului numit ROMANIA de pe movila .
    Insa cei care si au spalat mainile in sangele Martirilor si al Mucenicilor vanzand Acest Neam si aceasta Tara sunt slugile lui antihrist , omul rosu si vor plati ca atare pe acest pamant prin foc asupra capului lor si prin stergerea lor si a semintiei lor de pe acest pamant.
    Amin.

    1. “Bate-voi păstorul şi se vor risipi oile” (Sf evanghelie de la Matei cap XXVI, 31, Sf evanghelie de la Marcu, cap XIV, 27).
      Se poate turma strânge fără păstorul care-și pune viața pentru ea? Pot oile să conducă?
      Tu ești prea mic prietene și nu ai trăit în anul invadării Cehoslovaciei. Pentru că în acele vremuri soldații în termen dormeau cu port-încărcătoarele la brâu pline de cartușe. Crezi că Ceaușescu așa cum era el dormea liniștit?
      Eu mă mir foarte mult când văd creștinii că nu își dau seama de vremurile în care trăim și de cea mai disperată necesitate pe care o avem: UN PĂSTOR CARE VREA SĂ-ȘI PUNĂ VIAȚA PENTRU OI!
      Dumnezeu să ne ajute pe toți!

  6. …Cine o indragit strainii
    Manca le ar inima cainii

    Cine o adus in tara jidanii
    Numai vaza zi cu anii
    Ci sa ramaie in drum cu orbii
    Si sa le manance ochii corbii…

  7. Aici are dreptate, in momentul semnarii aderarii Romaniei la UE s-a dus cu suveranitatea, cititi Tratatul de la Mastricht, si Tratatul de la Lisabona, toti care au semnat au vandut tot UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button