Protestele GLOBALIȘTILOR împotriva NAȚIONALIȘTILOR la investirea noului guvern austriac de extremă-dreapta

dec. 20, 2017 3058 1 http://bit.ly/2qFiRUh

Peste 3.000 de oameni au protestat în centrul capitalei austriece, Viena, faţă de învestirea noului guvern de extremă-dreapta. Tinerii austrieci au scandat „Moarte fascismului!” şi „Afară cu naziştii!” chiar în piaţa în care, în 1938, Hitler proclama anexarea Austriei la Germania nazistă.

Cabinetul condus de cancelarul Sebastian Kurz, care la 31 de ani a devenit cel mai tânăr premier din Europa, marchează revenirea la putere în Austria a partidului Libertăţii, de extremă dreapta, după 10 ani.

Noul guvern este compus din reprezentanţi ai partidului conservator al premierului dar principalele posturi din executiv, de externe, de interne şi la apărare vor reveni miniştrilor de extremă dreapta.

Preşedintele liberal al Austriei s-a văzut nevoit să accepte noua majoritate guvernamentală de la Viena, dar i-a cerut premierului să respecte istoria ţării.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Protestele GLOBALIȘTILOR împotriva NAȚIONALIȘTILOR la investirea noului guvern austriac de extremă-dreapta”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Bubu c
    # 20 decembrie 2017 at 20:36

    Miscarile de extrema dreapta vor influenta mase mari din europa spre razboi.

Scrie un comentariu

Scroll Up