X

MOS CRACIUN interzis in AUSTRIA pe motiv de … VAL ISLAMIC

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi la Moș Crăciun interzis în Austria de pe Napoca News:

 

Un bărbat din Austria îmbrăcat în Moș Crăciun obligat să-și dea jos barba pentru că încălca legea privind purtarea vălului islamic, ținuta tradițională a femeilor musulmane. 

Bărbatul care s-a îmbrăcat în Moș Nicolae și mergea spre o școală a fost oprit de poliție în trafic. Un ofițer austriac i-a spus că îmbrăcămintea tradițională de Crăciun încalcă interdicția privind „acoperirea feței”.

Hans M, în vârstă de 35 de ani, a trebuit să-și dea jos barba albă și haina roșie după ce a fost oprit. El a povestit că polițistul l-a întrebat dacă nu știe despre legea care interzice acoperirea feței. De asemenea polițiștii i-au percheziționat mașina timp de 15 minute înainte de a-l lăsa să-și continue drumul.

Hans, al cărui nume complet nu poate fi dezvăluit în conformitate cu legile stricte privind confidențialitatea austriacă, se temea că va primi o amendă.

Poliția vieneză a apărat decizia polițistului de a-l trage pe dreapta pe Moș Crăciun spunând că „În ceea ce privește siguranța traficului, controalele vehiculelor fac parte din acesta. Și asta este valabil și pentru Moș Crăciun”.

Parlamentul de la Viena a decis să interzică purtarea vălului islamic în spațiul public, încălcarea acestei legi, care prevede interzicerea purtării vălului integral — burka sau niqab- urmând a fi pedepsită cu amenzi de până la 150 de euro.

Interdicții asemănătoare există și în Franța, Belgia, Bulgaria și unele zone din Elveția. Aceste măsuri au fost luate în ultima perioadă ca urmare a creșterii amenințării teroriste din Europa. În Austria, țară care nu a fost lovită de atentate teroriste jihadiste, măsura va intra în vigoare începând de la 1 octombrie.

Poliția vieneză a apărat decizia polițistului de a-l trage pe dreapta pe Moș Crăciun spunând că „În ceea ce privește siguranța traficului, controalele vehiculelor fac parte din acesta. Și asta este valabil și pentru Moș Crăciun”, titrează Jurnalul Românesc.

Parlamentul de la Viena a decis să interzică purtarea vălului islamic în spațiul public, încălcarea acestei legi, care prevede interzicerea purtării vălului integral — burka sau niqab- urmând a fi pedepsită cu amenzi de până la 150 de euro.

E o formă de secularizare a societăţii.

 

Stirea apare si pe multe site-uri mass-media.

Intr-adevar, vălul integral este interzis în Austria în spaţiile publice de la 1 octombrie:

Austria interzice purtarea burka în spaţiile publice

La o cautare rapida pe google dupa “interzicerea burka in spatiile publice din Austria”, nu m-am lamurit daca legea interzice acoperirea fetei in spatii publice si astfel indirect nu se mai poate purta nici valul islamic sau daca legea se refera in mod specific la burka. In al doilea caz, nu aveau motiv sa-i dea jos barba lui “Mos Craciun”, pentru ca nu aveau o lege in acest sens.

Legala sau nu, disparitia barbii si a vestimentatiei lui “Mos Craciun” nu are insa nici o legatura cu anti crestinismul, caci chiar “Mos Craciun” este un personaj antihristic:

MOS CRACIUN nu e despre Craciun. E despre NEW AGE. Istoricul acestei “sarbatori”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Din ceea ce înțeleg eu, legea austriacă se referă la interdicția de a avea fața acoperită de ceva, de aici și interzicerea bărbii false. Burka și niqabul sunt două tipuri de veșminte islamice care acoperă fața: burka o acoperă integral, iar niqabul lasă neacoperiți doar ochii.
    Mai există și alte tipuri, cel mai cunoscut fiind hijabul, care nu acoperă fața, ci părul și gâtul. Chiar dacă în articol se spune că “Parlamentul de la Viena a decis să interzică purtarea vălului islamic în spațiul public”, din alte precizări reiese că sunt interzise doar tipurile care acoperă fața.

    Se pot vedea câteva tipuri la adresa:
    http://www.abc.net.au/news/2014-09-23/why-do-muslim-women-wear-a-burka-niqab-or-hijab/5761510

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button