X

VIDEO: Poliţist din Arizona ABSOLVIT de orice vină după ce UCIDE un om care imploră în genunchi pentru viaţa sa

de null

Juraţii din Arizona au vizionat înregistrarea video din  Mesa, Arizona, unde un  ofiţer de poliţie, Philip Mitchell Brailsford, împuşcă şi omoară un om (Daniel Shaver) care imploră pentru viaţa sa, încercând să asculte instrucţiunile poliţistului de a se târî în genunchi pe holul unui hotel.

8 decembrie 2017 – Juraţii l-au găsit pe Brailsford nevinovat pentru o crimă de gradul doi şi omor prin imprudenţă.  Sunteţi de acord? (Atenţie: filmarea este destul de elocventă)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://youtu.be/M62Va6Ft2cw

Incidentul s-a produs în ianuarie 2016. Daniel Shaver ar fi afișat o armă cu aer comprimat, vizibilă la geamul unei camere de hotel. Asta a determinat pe cineva să sune imediat la recepţie, care au anunţat poliţia.

Aşadar nu era neimprudent pentru poliţie să se apropie de camera de hotel gândindu-se că confruntarea ar fi putut fi periculoasă. Ştiau că acolo este un om înarmat, dar nu cu o armă  de foc. Filmarea arată cum Brailsford ia nişte decizii cu adevărat derutante, ceea ce a făcut ca situaţia să pară mult mai gravă, iar ţipetele şi ameninţările pline de violenţă ale poliţistului l-au speriat foarte tare pe Shaver.

Conţinutul evenimentului înregistrat pe camera de filmare a fost descris publicului înainte, când Brailsford a fost pentru prima oară acuzat, dar înregistrarea a fost ţinută secretă până în acestă dimineaţă. NBC scrie:

Detectivul care a investigat împuşcătura, a confirmat că mişcarea lui Shaver a fost similară cu încercarea de a căuta o armă, dar pare a fi şi încercarea de a-şi ridica pantalonii scurţi lăsaţi când i se ordona să se târască în genunchi.

El spune că nu vede ce l-ar fi împiedicat pe poliţist să-i fi pus doar cătuşele când acesta era la podea.

Forţându-l pe Shaver să se târască în genunchi până la poliţist, a crescut probabilitatea ca acesta să-şi piardă echilibrul şi să facă mişcări necontrolate, iar ordinele bizare ale lui Brailsford ar fi fost confuze şi pentru cineva care nu era în stare de ebrietate.

Iată un detaliu interesant de la Arizona Republic:

Judecătorul nu a permis juraţilor să ştie de inscripţia de pe husa armei folosite de Brailsford, pe care scria ‘’you’re f***ed’’, considerând că este prejudiciabil.

Părinţii lui Shaver au intentat un proces împotriva oraşului Mesa, sub acuzația de ucidere ilegală. Brailsford a fost dat afară pentru proasta atitudine la două luni de la eveniment. Bateţi pariu că acesta încercă să-şi recupereze postul în Mesa sau în altă parte tot în domeniu?

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Tanarul a dus mana la spate dintr-un motiv necunoscut, ceea ce l-a determinat pe politist sa deschida focul.

    Totusi cred ca, daca politistul era unul cu experienta si foarte bine antrenat, nu ar fi deschis focul.

    Avand in vedere nivelul ridicat al criminalitatii din state, politistii respecta protocoalele, protocoale care nu lasa loc compromisului. Iar sub masca unui protocol noncompromis, poate avea loc un abuz.

    Probabil ca a fost un gest involuntar al tanarului care l-a costat viata. Intr-o astfel de situatie, emotia e profunda, iar gesturile involuntare pot sa apara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button