X

Ipocritule, suveran este poporul, nu procurorul!

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Apari zilnic la Realitatea, Digi, în Parlament și, în ultima vreme, chiar și pe la protestele de stradă. Pari foarte îngrijorat de soarta justiției, de penali, poluare sau spitale. De fapt, nu te interesează nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Trăiești într-o lume paralelă cu realitatea. Încerci cu disperare să dai impresia că ești cel care are dreptate întotdeauna. În realitate, cel mai important lucru din viața ta calpă este percepția altora despre tine. Nimic altceva.

Trăiești la nivel occidental, faci dese vizite pe acolo și vrei să lași impresia că asta îți dă o anumită legitimitate pentru a te manifesta ca o autoritate în toate domeniile. De fapt, nu ești decât un ignorant cu ștaif. Fie că ești politician, ziarist, corporatist sau securist, te enervezi la culme când vezi că românii, în marea lor majoritate, sunt foarte puțini preocupați de angoasele tale de masonel. Și atunci devii agresiv, sperând că astfel îi vei domina și supune.

Te învârtoșezi împotriva celor care votează de mai bine de 27 de ani cu stânga. Cum pot ei să facă așa ceva, să voteze cu „comuniștii“? Probabil că nu ai trăit (prea mult) în perioada dictaturii și nu știi ce rău a reprezentat comunismul la noi. Nu ai observat nici măcar că marii comuniști și ai lor, după ’89, au devenit marii noștri capitaliști. Nu este exclus să lucrezi chiar acum pentru unul dintre ei. Dar mulți români nu au avut acest noroc…

Milioane muncesc acum în străinătate. Tu spui: ce lucru minunat, acum românii pot munci în Occident. Ei spun: ne este dor de cei pe care i-am lăsat acasă, aici suntem prea mult munciți și prost plătiți. Mulți dintre ei sunt calificați, dar fac munci grele sau spală la cur bătrânii altora. Ce fericiți trebuie să fie… Dar tu nu înțelegi. Nici nu ai putea, egoismul este în tine cât Casa… Poporului. Nu bunăstarea adusă de integrarea europeană i-a dus acolo, ci foamea!

Susții justiția lui Băsescu. Românii simpli sunt zdrobiți de ea. Nu au bani de avocați buni și procurorii discreționari îi joacă după bunul lor plac. De fapt, ție îți place că cei de la putere sunt făcuți kebab de către DNA. La pușcărie cu Ciuma Roșie! Românii se îngrozesc însă la gândul că ar putea să ajungă să-și caute dreptatea prin tribunale, deoarece nu știu dacă o vor găsi. Dar oamenii nu înseamnă nimic pentru tine, ființă superioară închipuită!

Vrei să dai impresia că ești ecologist și salvezi planeta. Ai mai multe mașini noi și foarte scumpe. Te declari ultragiat de numărul mare de „rable“ care „poluează“ curatul aer de oraș. De fapt, ce te scoate pe tine din minți este că din ce în ce mai mulți oameni au și ei o mașină. Și îți îngreunează teribil deplasarea și parcarea. Cum își permit sărăntocii? Să fie cocoșați cu taxe uriașe! Să meargă pe jos nemernicii, că nu merită altceva!

Îți arăți indignarea față de condițiile din spitalele românești. Nu că ai da vreodată pe-acolo. Te tratezi la privat sau, dacă este necesar, în străinătate. Dar dai impresia că ești un adevărat filantrop, tu vrei spitale, nu catedrale! Spui că te revoltă ce se întâmplă în școli. Ai copii, dar îi trimiți la școli de fițe, aici sau afară. Plozii tăi nu sunt bătuți, bruscați ori înjurați de colegi violenți sau chiar de „dascăli“ psihopați. Dar dă bine la percepție să te plângi!

Ești un mare ipocrit! Te dai mare democrat, dar democrația ta este la fel de calpă ca și tine. Așa că te scoate din minți faptul că suveran este poporul, nu procurorul! Iar oamenii nu acceptă supremația DNA. Rău cu adevărat este faptul că vor vota mereu cu cine le promite câțiva lei în plus. Populismul câștigă mereu alegerile. Asta este de fapt marea problemă, sărăcia care nu face casă bună cu democrația. Tu ești doar una minoră…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Chiar mai crede cineva ca exista votare?
    Ca la votare se voteaza?
    Chiar mai crede cineva ca exista partide?
    Partidele sunt partide paravan cu rol dezbinator si motorul promovarii si sustinerii unor infractori in fruntea Romaniei, iar votarea este jocul “alba-neagra”
    Despre ce era vorba?

  2. ue si sua duc un razboi de acaparare totala prin servicii si procurori, se vrea controlul total, nu e indeajuns ca am ajuns defrisati, groapa de export cu produse inferioare si scumpe si cu toate resursele si bancile in mana corporatilor ue, cu mare parte a populatiei active emigrata sau sclava pentru o paine in tari din ue acum se vrea control total si exterminarea oricarei forme de rezistenta impotriva nwo.

  3. Oricum se vorbeste degeaba la comentarii.Cei putini ramasi ortodocsi si care nu participati la slujbe ecumeniste lasati-i sa se duca la vale .vor sa se piarda,lasati-i in pace,duca-se.care va avea credinta dreapta va supravietui pentru ca n-o va lua cu capu’.

  4. Oricum se vorbeste degeaba la comentarii.Cei putini ramasi ortodocsi si care nu participati la slujbe ecumeniste lasati-i sa se duca la vale .vor sa se piarda,lasati-i in pace,duca-se.care va avea credinta dreapta va supravietui pentru ca n-o va lua cu capu’.cand vor aparea tribunalele militare pt toti cetateníi si te vor gasi in evidente ca activist ecumenist sau te-ai afiliat lor prin simpla participare chiar si o data la “slujbele”lor din “biserici” te vor eticheta de spion al cine stie cui si te vor impusca pe loc!Asa vor fi legile razboiului care vor anula tot ce se numeste uman.Feriti-va si iar feriti-va de asemenea contacte ca va vor fi mortale.

  5. Nu toate proorociile sunt pe net.proorociile”lasate” pe net sumt folosite cu un mare scop-formarea maselor largi in spiritul nou neonazist pt imbolnavirea maselor de psihoza colectiva a razboiului(pt ca acesta se doreste) si de psihoza colectiva a cipurilor pt aducerea omului prin trucul zapacelii la faliment personal ,fapt ce va servi minunat de usor la deposedarea de toata agonisita de o viata.O sa va spunem si cum veti ramane toti doar cu hainele de pe voi.vor aduce soldati americani continuu ca mercenari.cand numarul lor va fi suficient de mare,se vor instaura tribunale militare si aproape toti cetatenii vor primi verdictul”terorist” ca motiv pt punerea in aplicare rapid si fara probleme al intregului set de trucuri pt ca sa ti se ia tot ce iti apartine.sunteti naivi.pentru asta se tot aduc soldati americani aici,nu pentru”flancul estic” asa cum e abureala.

  6. Uram “LA MULTI ANI” redactiei Ortodoxinfo si tuturor cititorilor!Fiti sanatosi,nu va temeti de cei multi dar gresiti(eretici care-s gresiti in trecutul lor).Ecumenistii ii obladuiesc pe toti actualii episcopi,calugari si maici care au un trecut gresit(fosti golani de cartier,fosti golani pe timpul studentiei pe la facultati de teologie,fosti homosexuali si turnatori la securitate cand lucrau prin fabrici) care acum sunt prin manastiri si prin cler si prin episcopii.Sa fie pisati la cap in sensul sa fie adusi la umilinta si la cainta continua,cu lacrimi,ca sa-i invete si pe altii spre asta spre exorcizare de demonul libertinajului ecumenist si sa revina la ortodoxie,sa plece din “barca cealalta” cum bine puncteaza un cuvios parinte.E nadejde de trezire.oamenii scormonitori de trecuturile altora,in rautatea limbii lor vor contribui mult la inmultirea celor ce-si vor plange pacatele si se vor vindeca de ecumenism.se vor ingrosa randurile celor putini da’ buni,a raritatilor(acestia cu poporul simplu veti vedea ca vor intari randurile noastre,asa cu trecutul lor gresit si vor ramane ortodocsi,ceilalti ,ecumenisti,cu mare lipici la bani si gargauni,acei spagari si incurabili vor trece in randul aiuritilor,a fetilor-frumosi si ilenelor cosanzene,a corciturilor,politrucilor,a modificatilor genetic ,a tratatilor cu etril ecumenist,a celor cu mari tulburari hormonale dominati de estrogenii marii erezii,cei cu un sistem neural central totul ramificatii peste ramificatii,al “travestitilor”mistico-satui de ingradirile sf canoane,a turistilor spatiali,al pistolarilor cow-boy cu apucaturile vestului salbatic,al marilor bancheri care in cutia craniana au numai cifre dupa care se misca,in loc de masa cerebrala.

  7. Ecumenistii se mai numesc:mucäri,curvele secolului,papusarii iadului,tangalaki romanesc,carnatul lui lucifer,stripteuzele papei,parazitii bartolomeici,ciubotele jidanilor.

  8. Ecumenistii se mai numesc:mucäri,curvele secolului,papusarii iadului,tangalaki romanesc,carnatul lui lucifer,stripteuzele papei,parazitii bartolomeici,ciubotele jidanilor, biometricele lui mamona si satelitii lui arie

  9. Ecumenistii au mii de numiri dupa numele “virtutilor”care-i “impodobesc”:mari luminatori ai teozofilor,luceferii simoniei inaripate,”podoabele” apusului luminat,stalpii si temelia a toata erezia,lauda a toata minciuna,odraslele capitalismului impaiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button