X

Inca unul in CLUB 27: Kim Jong-hyun, solistul trupei SHINee, s-a sinucis la varsta de 27 de ani / Despre SATANISMUL celei mai celebre formatii K-Pop / Care-i treaba cu CLUB 27?

de null

Moartea sa a fost un eveniment trist dar ne-a adus multora un sentiment de deja-vu.  Intr-adevar, se numara printre artistii decedati la varsta de 27 de ani si multele celebritati care si-au pierdut viata in circumstante stranii. Este ceva dincolo de aparente in privinta acestor decese?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cunoscuta pentru vocea sa distinctiva si stilul insufletit dar si pentru controversele sale incluzand abuzul de droguri, Amy Winehouse intruchipeaza dihotomia starului rock: geniul artistic si tendinta de auto-distrugere. Moartea sa timpurie la varsta de 27 de ani este ingredientul final pentru a deveni un star rock memorabil: tineretea vesnica. Dincolo de muzica sa, va fi amintita ca facand parte din grupul celor care au „trait intens si au murit tineri” si va ramane cu aceasta aura mistica specfica celor ce au murit in floarea varstei. Nu o vom vedea pe Amy Winehouse imbatranind si pierzandu-si tenacitatea. Nu o vom vedea devenind o „epava” aparand in reclame de doi bani ca sa-si plateasca facturile. Murind la varsta de 27 de ani, Amy Winehouse va ramane in amintirea noastra ca diva infocata ce a inspirat, socat, a atras si a provocat repulsie in acelasi timp. Mai important, murind la varsta de 27 de ani, Amy Winehouse a devenit cel mai nou membru al Clubului 27.

27 Club

Un poster simbolic portretizand cei mai faimosi membri ai Clubului 27

Clubul 27 (sau Forever 27) este numele dat unui grup de personalitati influente decedand la varsta de 27 de ani. Desi sunt zeci de artisti inclusi in Clubul 27, cei mai notabili sunt Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison si Kurt Cobain. Majoritatea au avut vieti tulburate cu cauza mortii invaluita de mister. Intr-adevar, investigand circumstantele decesului in cazul lui Jim Morrison, Jimi Hendrix sau Kurt Cobain se ajunge la intrebari fara raspuns si anormalitati stranii. Lipsa autopsiilor concludente si rapoartele vagi sunt norma in astfel de cazuri de profil inalt. Pe scurt, putem gasi tot ce este necesar pentru a genera „teorii alternative”, inclusiv omuciderea.

Din pacate, Amy Winehouse pare candidatul ideal pentru Club. Desi este discutabil daca a fost o artista emblematica si revolutionara precum Hendrix si altii, are multe similitudini: Un stil unic, o baza de fani numeroasa, consumul excesiv de droguri si alcool, o tendinta de depresie si alte probleme mintale, relatii esuate si, in final (si cel mai important), intrebari fara raspuns in privinta mortii sale.

Mega-Ritualuri

Fenomenul starurilor decedand in tinerete in circumstante ciudate nu se limiteaza la cunoscutul Club 27. In timp ce Clubul este „rezervat” canteretilor murind la varsta exacta de 27 ani, multi alti artisti au decedat in circumstante misterioase in jurul varstei de 30 de ani. Recent, decesele lui Heath Ledger ((vezi articolul “The Imaginarium of Doctor Parnassus” and Heath Ledger’s Sacrifice)) si Brittany Murphy s-au desfasurat dupa acelasi tipar. In mod straniu, de obicei inaintea decesului astfel de indivizi sunt expusi atentiei mass-mediei relatand despre comportamentul bizar sau problemele personale. Sunt crime premeditate facand parte dintr-un ritual abject al unei elite oculte la carma industriei? Starurilor carismatice li se confera statutul pentru a fi sacrificate in cele din urma, dand nastere unui mega-ritual mondial? Socul si durerea provocate de astfel de evenimente este exploatata de ocultisti puternici? Aceste concepte ar putea parea ridicole pentru o persoana obisnuita da pentru initiati, puterea magica a sacrificiului uman a fost recunoscuta in ritualurile multor civilizatii stravechi. In Societati Secrete si Razboiul Psihologic , autorul Michael A. Hoffman II scrie:

“Manipularea mentala prin cuvinte ezoterice si simboluri incifrate intr-o piesa, o productie media sau un ritual este grea de inteles pentru oamenii obisnuiti. De aceea sunt considerati cu dispret ca ,profani’ sau ,goimi’ de catre initiatii societatilor secrete.”

In legatura cu mega-ritualurile, Hoffman scrie:

 „[Unele omocideri] sunt crime ritualice implicand un cult protejat de guvernul american si media corporatista, avand si legaturi cu politia.

Astfel de crime sunt de fapt ceremonii coregrafiate intr-un mod obscur; interpretate initial intr-un cadru secret intre initiati pentru a fi programati, apoi la o scala grandioasa, amplificata de media electronica.

Este un ritual simbolic difuzat pentru milioane de oameni, o inversare satanica; o liturghie neagra la care „scaunele” sunt ocupate de o natiune intreaga si prin care umanitatea este brutalizata si dezaxata in aceasta faza ,Nigredo’ a procesului alchimist.

– Michael A. Hoffman II, Secret Societies and Psychological Warfare

In anii ’40, poetul si regizorul teatral Antonin Artaud a prezis aparitia mega-ritualurilor oculte mediatizate. Artaud era adeptul anumitor forme de ocultism, constient de puterea marcanta a ritualurilor teatrale; a infiintat notoriul „Teatru al Cruzimii” intentionand sa schimbe profund mentalitatea audientei. In legatura cu procesarea Mintii colective, Artaud scria:

 „In afara de trucurile marunte, sunt numere de magie voodoo la nivel global la care participa constiinta colectiva … Astfel forte oculte sunt  trezite si transportate catre bolta astrala, catre cupola intunecata construita din … agresivitatea otravitoare a mintilor malefice majoritatii oamenilor … formidabila asuprire tentaculara a unui fel de magie civica care in curand va fi vizibila.”

La Hollywood, subiectii acestor ritualuri sunt deseori manipulati si controlati mental iar mortile sunt „anuntate” cumva prin lucrari simbolice. In The Imaginarium of Doctor Parnassus, ultimul film in care a jucat regretatul actor Heath Ledger, tema sacrificiului este esentiala. Intr-o scena importanta vedem fotografiile a trei celebritati ce si-au pierdut viata in tinerete : Rudolph Valentino, James Dean si Printesa Diana. Privindu-le, o femeie ii zice lui Johnny Depp – unul dintre inlocuitorii lui Heath Ledger – „Acesti oameni … sunt toti morti.” Depp raspunde:

„Da … dar nemuritori oricum. Nu vor imbatrani, nu se vor ingrasa. Nu se vor imbolnavi sau subrezi. Nu au temeri pentru ca sunt … tineri pentru vesnicie. Sunt zei … si tu te poti alatura lor.”

Apoi a adaugat:

„Sacrificiul tau trebuie sa fie pur.”

Aceste replici ar fi fost rostite de Heath Ledger.

Un portret realizat de Vincent Fantauzzo, prietenul lui Ledger, infatisand alter-ego-uri soptindu-i la ureche. A fost terminat cu putin inaintea mortii.

Si Brittany Murphy a aparut in cateva fotografii iesite din comun intaintea mortii sale timpurii. Unele fac aluzie la programul de control mental Monarch si ritualuri oculte.

Fotografie a lui Brittany Murphy referitoare la controlul mental

Brittany Murphy inconjurata de indivizi mascati intr-un decor ritualistic ocult cu putin inaintea mortii sale

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3Pagina următoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button