X

GERUL se instalează în România: MINUS 10 grade în TRANSILVANIA și temperaturi resimțite de MINUS 33 de grade Celsius la munte

de null

Răcirea vremii va continua, astfel încât, minimele termice, preponderent negative, vor avea valori de la -10 grade în estul Transilvaniei, până la 1…2 grade în sud-vestul Olteniei.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cerul va fi mai mult noros şi vor cădea precipitații slabe, pe arii restrânse în sud-vestul și sudul țării – predominant sub formă de ninsoare și cu totul izolat, fulguieli, în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, iar în nordul Moldovei, Carpații de Curbură și zona deltei, va avea unele intensificări, potrivit meteorologilor citaţi de România TV.

Temperaturile au scăzut semnificativ, astfel că în zonele cu vânt puternic acestea au depăşit cu mult pragul de îngheţ. La munte, spre exemplu, temperaturile resimţite se apropie de -33 de grade, mai scrie România TV.

PROGNOZA METEO PENTRU MARŢI

Vremea va fi, în general, închisă în cursul zilei, când, vor mai fi precipitații slabe, dar pe arii restrânse, predominant sub formă de ninsoare, în centrul și în sudul teritoriului. Noaptea – înnorările vor persista în regiunile din jumătatea de răsărit a țării, unde doar izolat va fulgui, iar în jumătatea de vest, cerul va deveni variabil.

Vântul va mai prezenta unele intensificări în nordul Moldovei, Carpații de Curbură și Delta Dunării, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime, în jurul celor specifice perioadei în sud și în sud-est și ușor mai scăzute decât acestea în celelalte zone, se vor încadra între -3 grade in dealurile de Vest și 5 grade in Lunca Dunarii. Minimele vor fi cuprinse între -8 și 0 grade, mai mici în depresiuni, până la -11….-10 grade. Pe spații restrânse, vor fi condiții de ceață.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button