X

Miliardarul EVREU Barry SHERMAN (fondatorul MARELUI BRAND farmaceutic APOTEX) și soția sa au fost GĂSIȚI MORȚI în propria locuință

de null

Potrivit ziarului Toronto Star, Poliția anchetează un caz de crimă-sinucidere. Sherman a donat milioane evreilor și cauzelor liberale.

Foto: The Globe and Mail/Janice Pinto/via REUTERS

Honey și Barry Sherman, Președinte și CEO al Apotex Inc., prezenți la întrunirea anuală pentru strângeri de fonduri a United Jewish Appeal (UJA) din Toronto, Ontario, Canada, din 24 august 2010. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Miliardarul canadian de origine evreiască Barry Sherman și soția sa Honey au fost găsiți morți vineri noaptea, în vila lor din Toronto, într-un incident pe care poliția îl descrie drept „suspect”.

Poliția spune că a descoperit moartea celor doi după ce au răspuns unui apel medical venit de la locuința familiei Sherman, situată într-o zonă destul de circulată din nord-estul orașului Toronto. Două cadavre acoperite cu pături au fost scoase vineri seară din casă și încarcate într-un furgon fără însemne pe el.

„Circumstanțele morții sunt suspecte și le tratăm ca atare,” a declarat chestorul David Hopkinson. Dedectivii de la omucideri au declarat ulterior reporterilor adunați în jurul vilei că nu există semne de pătrundere în casă cu forța.

Potrivit Toronto Star, poliția anchetează acest caz ca pe unul de crimă-sinucidere.

Foto: REUTERS/Chris Helgren

Un cadavru este scos din casa lui Barry Sherman și a soției lui, Honey, ambii fiind găsiți morți pe 15 decembrie 2017 în casa lor din Toronto, Canada, în circumstanțe pe care poliția le descrie ca fiind „suspecte”. 

Vecinii lor, partenerii de afaceri dar și o parte dintre cei mai puternici politicieni din Canada și-au manifestat tristețea la aflarea despre moartea celor doi. Sherman și-a clădit averea în Canada în calitate de conducător al unei mari companii farmaceutice și a fost un donator important pentru evrei și pentru cauze liberale.

„Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor precum și tuturor celor atinși de spiritul și viziunea lor,” a scris pe Twitter primul ministru Justin Trudeau.

Conform Toronto Globe and Mail, care citează o rudă apropiată a familiei Sherman, cei doi își scoseseră recent la vânzare casa pentru suma de 7 milioane dolari canadieni (5,4 milioane dolari americani). Un agent imobiliar a găsit trupurile neînsuflețite în subsolul clădirii în timp ce pregătea o vizitare.

Sherman, în vârstă de 75 de ani, a înființat compania Apotex în 1974, dezvoltând-o prin introducerea unui număr mare de medicamente generice ieftine care au luat o parte din cota de piața a marilor brand-uri din domeniul farmaceutic. În 2012 el a renunțat la funcția de director general dar și-a păstrat-o pe cea de președinte al consiliului de administrație.

Forbes a estimat averea lui Sherman la 3,2 miliarde dolari.

Potrivit site-ului companiei, Apotex este prezentă în 45 de țări, fiind pe locul 7 în lume printre producătorii de medicamente generice, având  11.000 angajați și o cifră de afaceri anuală de peste 2 miliarde dolari canadieni.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button