X

[VIDEO] Teofan Savu cântând “Veșnica pomenire”, alături de papistașul Gherghel Petru

de null


La min.  25.46

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ce înseamnă acest lucru, dacă nu împreună rugăciune? Mai credeți în ortodoxia lui Teofan Savu, vulpea vicleană a Ortodoxiei românești? Ușor, ușor vă va da pe mâna papei și a lui antihrist. Întrerupeți pomenirea acestui trădător de Hristos!

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Nu va ingrijorati, pe cei pe care Dumnezeu va dori sa-i salveze, le va deschide ochii la timp; ceilalti isi aleg singuri drumul si nu vor putea sa spuna ca nu au stiut sau ca nu au fost avertizati. Acestia au furat numele de ortodox precum si bisericile noastre stramosesti si se folosesc de ele pentru a-i insela pe cei slabi in credinta.

  2. Cine nu s-a trezit încă la cele ce se întâmplă, nu va avea nici o scuză/îndreptățire la Judecata lui Dumnezeu, cum că nu a știut, și nu și-a dat seama ce face …

  3. VAI DE SUFLETELE LOR ACESTI NU SE MAI POT NUMI PASTORI SI LUPI IMBRACATI IN PEI DE OI.

  4. Sa lasam regele sa se odihneasca in pace .Stiti foarte clar ca ereticii incearca cu putere sa ia cu asalt Biserica Ortodoxa si din pacate cred ca dintre slujitori bisericii sau dat de partea ereticilor , este scris si proorocit despre ceia ce se intimpla , acum fiecare scapa cum poate . Cum a cazut Constantinopolul din cauza necredintei asa va cadea si o mare parte din ortodoxie cred , nu stiu , si turma mica va ramine doar cei cu adevarat credinciosi , poti sa te pui luntre punte ca daca sfirsitul este pe aproape nu-ti dai seama si va urma proorocia care se asteapta . Credinta nu mai este cred , nu stiu , erezia este binecuvintata de multi ortodoxi deci am lepadat invataturile Sfintilor Parinti nu mai respectam Dogmele Sfintilor Parinti si ce sa asteptam decit pedeapsa pe care ne asteapta si pentru cei putini bucurie .

  5. Sfintii Parintii ne spune clar sa nu ne rugam cu ereticii . Dar pe multi ortodoxi nu-i intereseaza acest lucru pentru ca nu au citit Sfintii Parinti ca altfel respectau cele scrise si posibil nu vor sa piarda anumite posturi care vor primi alte posturi la Judecata lui Hristos .

  6. Pentru cei ca Teofan este ceva normal să te rogi în asemenea împrejurări chiar dacă împreună cu el se roagă și mai marele catolicilor, căci nu poate Teofan să-i spună lui Petru Gherghel că nu poate să se roage din cauza prezenței lui, fiindcă n-ar da bine la public. Adică îi e rușine lui Teofan de oameni și nu-i e rușine de Hristos. Deh, ce să-i faci, e mai aproape cămașa lumească de trup decât haina lui Hristos ! S-ar putea totuși să nu fie nici măcar acesta motivul, adică rușinea, ci să considere că ceea ce s-a făcut face parte din ….normalitate, ceea ce este tot atât de grav. Asta-i fața Bisericii Ortodoxe Române de astăzi, a celei oficiale. Aceștia se vor a fi păstorii noștri. Pentru cine-i acceptă, desigur. Orbi sunt acești păstori pentru că nu mai respectă învățăturile Sfinților Părinți, iar noi știm din Noul Testament că: „Orb pe orb dacă va călăuzi, amândoi vor cade în groapă”. De luat aminte. Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button