X

Imaginea zilei: Cum așteaptă bucureștenii metroul

de null

Evenimentele care s-au petrecut recent la metroul bucureștean au avut un impact puternic asupra celor ce folosesc acest mijloc de transport.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Imaginea zilei: Bucureșteni așteptând metroul

În media de socializare s-a viralizat o imagine surprinsă astăzi într-una din stațiile de metrou din București – Basarab. Surprinde alinierea la perete a călătorilor, care s-au asigurat că nimeni nu-i poate împinge din spate.

”Toată lumea este lipită de perete la metrou. E fenomen! Cel puțin pentru moment, până uităm ce s-a întâmplat zilele trecute.”

Este mesajul care însoțește imaginea din stația de metrou Basarab și care demonstrează un nivel de panică la nivel social destul de accentuat.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Peste tot in lume statiile de metrou sunt indentice.Avand in vedere ca nu este in vigoare legea junglei,cu ai cum sa pui garduri de protectie.O solutie mult mai potrivita ar fi sa se comdamne pe viata acea specie de femeie.

  2. Sântem în decembrie. Cineva trebuia să moară. Locotenenții iadului au ciudă mare pe Sfântul Spiridon, de au făcut sacrificiul ăsta tocmai de ziua dânsului. Sfântul Spiridon a scos poate mii de draci din oameni, iar acum se răzbună legiunile. Ritual masonic.
    Apoi, am privit imaginile. Dacă femeia arestată chiar era bolnavă – cum ne-a arătat nufărul tv – cum de vorbea la telefon? Și înaintea crimei? De ce la momentul crimei poartă încălțăminte cu tocuri, iar la momentul arestării se vede fără tocuri? S-au lăudat că au arestat-o în aceeași noapte. Și-a schimbat încălțămintea?
    Ce părere aveți?
    Chiar azi, din întâmplare am fost și eu la metrou Basarab și în nici un caz nu am văzut ce arată în poză. Nu vă mai luați după „literatura” sistemului. Vor să arate cui trebuie că acțiunea și-a atins scopul. Vor să ne facă să ne fie frică, și în același timp să arate cuiva că ne este frică.

  3. inducerea fricii face parte din ritual. Unui creștin nu trebuie să îi fie frică.
    Cu noi este Dumnezeu! Înțelegeți neamuri și vă plecați, căci cu noi este Dumnezeu!

  4. Poza asta spune tot, ca rumegatoare care au tv si inghit totul pe nemestecate sunt foarte multe.

    Frica indusa prin tv le modeleaza comportamentul, ca refuza sa rationeze si nici nu au ganduri proprii, gandurile le sunt impuse artificial de la distanta.

    Nu conteaza ca persoana care a facut asta a fost prinsa, nu conteaza ca probabilitatea sa se intample iar incidientul este infima, frica de la tv le guverneaza viata.

    Daca ar fi un atac terorist, doamne fereste, oile ar fi de acord nu doar cu ascultarea telefoanelor si traficului internet ca in prezent dar probabil si cu legi asemanatoare patriot act (lege introdusa dupa psihoza 9/11) care prevede arestarea oricui fara dovezi sub suspiciunea de terorism si chiar torturarea daca se considera necesara fara nici o justificare sau repercursiune asupra sistemului.

    Gandirea de turma si psihoza indusa de tv devine foarte periculoasa pentru societate.

    1. Sefule ,asa e ,dar ce nu vedem noi ,cei care ne consideram ,,demni” si indreptatiti de a ,,comenta” (ca de facut o dam imediat ca…sa ne rugam…si gata…de parca asta ar mai trebui vreo clipa sa ne ,,indemnam” unii cu altii…asta e obligatoriu de cand te nasti ,pana mori,dar in paralel cu …FAPTE)ca reactia,instictul si reflexul acestor oameni e fooooarte simplu si foarte util…indepartarea de marginea peronului (asa ai mai multe sanse …barem sa te lupti cu cel care mai indrazneste sa te ,,impinga” pe ne ve-u).Asta nu le-a mai zis nimeni pe loc la TV si nici cei ,,indreptatiti” a comenta ironic,ci maxim s-au apucat a ,,inova” fel de fel de rahaturi sofisticate…precum senzori,garduri …reducerea vitezei pe la peroane s.a,dar numai acest simplu ,,reflex” IMPUS DE DUMNEZEU oamenilor ,inca ai Sai ,nu le-a mai spus absolut nimeni,inclusiv noi …crestinii cei mai crestini ,insusi ,,inreptatitii si fericititii” a rade si judeca…E un mare semn (comportament) asta ptr mine personal …nu stiu daca si ptr altii !!Eu cred ca in germania,franta sau anglia ,a doua zi nu mai era nimeni pe peron ,iar a treia era deja armata inarmata pana in dinti si oamenii terorizati si care erau total deacord cu orice forma de legitimare impusa (fiindca aia sunt ai SATANEI,il iubesc si il adora pe …cel mai prost,inselator si falnic inger vreodata creat ).Noi suntem datori sa TREZIM si pe altii catre Dumnezeu..doar atat….iar muuult mai incolo sau niciodata sa ne autodenumim ,,alesii” cei TREJI ai Domnului Dumnezeu.Oricand si oricine poate pica,iar pe absolut oricine L-a TREZIT doar si numai Dumnezeu…si a muncit poate ptr unii si acest blog sau altele (ma refer la persoane)…Dumnezeu sa-i rasplateasca ptr munca,dar doar si numai Hristos a adus oamenii impreuna …oriunde pe pamantul asta…El e Stapanul Atoate!!Dumnezeu e INCA cu noi …intelegeti neamuri si va plecati… asta e semnul !!Iertare, ca eu sunt cel mai spurcat!!

  5. Mă gândeam uneori că pot exista nebuni care să facă gestul ăsta, oameni bolnavi care umblă în libertate prin lume, dar am alungat de fiecare dată acest gând ca fiind exagerat …
    Așa că manipulare sau nu, nu strică mai multă grijă. Trebuie păstrată o distanță față de marginea peronului, că nu vine metroul mai repede, fie și doar pentru a nu pune piciorul greșit și a aluneca din greșeală. Așa că puțină precauție nu strică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button