X

LEGĂTURA dintre Ion Țiriac și Prințul Paul. Tradiționala VÂNĂTOARE de mistreți de la Ersig, o reuniune SECRETĂ în genul BILDERBERG

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A început tradiţionala vânătoare de mistreţi, organizată, an de an, de fostul sportiv Ion Ţiriac. Mai mulţi oameni de afaceri din Europa au sosit în România pentru a lua parte la partidă. Noutatea acestui an este locaţia în care se desfăşoară totul. Tradiţionala partidă a fost mutată din Bihor, pe domeniul omului de afaceri de la Ersig, Caraş-Severin. Pădurea a fost cumpărată de Ion Ţiriac de la prinţul Paul, în urmă cu doi ani şi transformată în domeniu de vânătoare. Peste 120 de mistreţi vor fi împuşcaţi în acest an.

Ora opt. Discreţie maximă în jurul domeniului de vânătoare de la Ersig. Zona este îngrădită şi accesul este interzis chiar de la intrarea pe drumul forestier. Nici localnicii din sat nu ştiu prea multe. Treptat, afacerişti din Europa îşi fac apariţia. Au sosit în ţară încă de ieri cu avioane private pe aeroportul din Timişoara şi s-au cazat la hoteluri din oraş.

Mare surpriză a partidei din acest an este locaţia. Vânătoarea de mistreţi a fost mutată de la Balc, judeţul Bihor, pe domeniul din localitatea Ersig, judeţul Caraş-Severin.

Domeniul de vânătoare de la Ersig se întinde pe o suprafaţă de peste nouă sute de hectare şi i-a fost retrocedat prinţului Paul de România. La rândul lui, acesta i-a vândut fostului sportiv şapte sute de hectare, în urmă cu doi ani. Pentru teren, Ion Ţiriac ar fi scos din conturi peste două milioane de euro. Cel puţin, asta se vehicula în spaţiul public la acea dată.

Peste 100 de mistreţi au fost împuşcaţi până acum. După ce va fi analizată de o echipă de medici veterinari, carnea va fi donată unor cămine sociale din Caraş-Severin.

Partida de vânătoare de la Ersig se va încheia duminică.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button