X

Islanda, MODELUL societății ANTIHRISTICE: Plăți doar cu CARDUL, toți au facebook, fără arme și armată, energie electrică GRATIS

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Există în Europa o națiune unde toți locuitorii au cont de Facebook, nu are armată, iar energia electrică este gratis.

Situată între Oceanul Atlantic şi Oceanul Arctic, insula Islanda se învecinează cu Marea Groenlandei la Nord, Marea Norvegiei la Est, strâmtoarea Danemarcei la Nord-Vest şi Oceanul Atlantic la Sud-Vest. Aproximativ 10.000 kmp din suprafaţa totală a insulei sunt acoperiţi de gheţari. Aproape 80% din suprafaţa terestră este formată din lacuri glaciare şi deşerturi de lavă, provenită de la vulcani activi, gheizere şi izvoare termale.

Capitala este Reykjavik, iar principalele oraşe sunt Hafnafjordur, Kopavogur. Capitala cea mai nordică din lume, înconjurată de fiorduri plutitoare, este un amestec de tradiţional şi elemente scandinave. Temperaturile medii în Reykjavik sunt cuprinse între minus 2 şi plus 2 grade Celsius în luna ianuarie şi între 9 şi 14 de grade Celsius, în luna iulie.

Islanda este o adevarată comoară de curiozităţi:

• Numărul turiştilor care vizitează ţara este mai mult decât dublu faţă de numărul total al locuitorilor. Turismul generază o treime din PIB-ul ţării.

• Populatia fiind foarte puţin numeroasă, oamenii se cunosc unii cu alţii. Ca urmare, locuinţele nu se încuie, iar maşinile sunt lăsate în parcare cu cheile în contact. Folosirea cheilor este un gest de grosolonie.

•  În toata ţara, plăţile se fac numai cu carduri. Nici măcar vânzătorii de ziar nu acceptă numerar.

•  Toţi locuitorii Islandei sunt conectaţi la reţeaua socială Facebook.

•  Islanda nu are niciun local McDonalds. Toate au fost închise in timpul crizei din 2009 şi nu s-au mai deschis.

•  Limba islandeză nu a evoluat deloc în ultimii 1.000 de ani. Ca urmare, oricine poate citi şi înţelege texte vechi.

•  Islanda nu are armată. Funcţia de apărare este exercitată numai de grăniceri.

•  Poliţiştii islandezi nu sunt dotaţi cu armament. Se apără cum pot, dacă este cazul.

•  Întreaga energie folosită provine din resurse neconvenţionale, cu excepţia autoturismelor. Islanda este una din puţinele ţări din Europa care foloseste sistemul de termoficare centralizată. Dar, spre deosebire de alte ţări, energia este livrată gratuit.

•  Şcoala este gratuită până la facultate, inclusiv.

NOTĂ OrtodoxINFO

Sa vedem ce inseamna toate aceste progrese si beneficii, precum si de ce este un model antihristic aceasta societate:

1. Plata doar cu cardul. Oamenii se obisnuiesc cu banul virtual. Maine plata va fi doar cu pecetea.

2. Toata lumea are facebook. Facebook-ul va insemna scorul de cetatean.In functie de marimea scorului omul va avea drepturi si facilitati in societate.

Din 2020 China introduce SCORUL (rating-ul) de CETĂȚEAN într-un SISTEM NAȚIONAL de EVALUARE. În funcție de mărimea PUNCTAJULUI, persoanei i se acordă DREPTURI și FACILITĂȚI în societate

3. Fara arme. Statul autoritar nu va avea nevoie de cetateni inarmati care sa i se opuna.

4. Fara armata. Va fi un singur singur imparat peste intreg pamantul. Granitele statelor nu vor mai exista, asadar armatele nu-si mai au rostul.

5. Energie electrica gratis. Omul va trebui sa vada pecetea ca pe o facilitate. Pecetea inseamna conectarea permanenta la internet in operatiunile de identificare, de vanzare si cumparare.

6. Infractionalitate zero. Tehnologia pre-crimei va fi dezvoltata complet.

FACEBOOK dezvoltă tehnologia ,,PRE-CRIMEI” pentru identificarea utilizatorilor cu tendinţe de SUICID sau teroriste

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

  1. Ce fel de societate antihristica este aia in care nivelul de infracționalitate este de sub 1%? Frate redactor ortodox info, matale cunoști faptul că în Islanda ușile nu se închid niciodată, tocmai pentru că oamenilor nu le este teama de hoți, care sunt ca și inexistenți? Și apropos de hoți,în urmă cu mulți ani, un românaș de la Brăila, a șocat pe islandezii care s-au văzut văduviți de bunurile lor din casele descuiate, în special aparatura electronică. Noi ne batem tare cu cărămidă in piept că suntem mari credinciosi, bineînțeles ortodocși, nu păgâni că islandezii. Nu crezi frate că ar trebui sa vedem bârnă din ochii noștri de români și să nu mai cautam paiul in ochii altora, fie ei islandezi, elvețieni sau papuași? Doctore, vindeca-te pe tine însuți, scrie in Sfânta Scriptură…

    1. Nu te-ai prins !…Redactorul a vrut sa arate ca desi cu totii stim ca nimic nu e gratis,ci totul are un cost ,iata in lumea lu’ antihrist (Islanda fiind un prim experiment,un prim pas al acestei lumi) totul e gratis ,totul e roz ,dar defapt e negru si ingrozitor ,fiindca acolo in acea ,,lume inchipuita si mincinoasa ” nu e Hristos Dumnezeul ,adica nu e Insusi Creatorul a toate si ‘a toti. Pai toti cred ca e raiul pe pamant azi ,dar extrem de putini vad ca defapt e iadul pe pamant ,la cum arata si se comporta oamenii azi .Ce e omul fara Dumnezeu? E ceva satanic si perfid, e ceva umanizat,e o creatura si nu o creatie , e un nimic ,e o materie stricata,care nu-si iubeste Creatorul si Stapanul care L-a adus de la nematerie la materie ,de la nefiinta la fiinta!!Antihrist asa va face la inceputul domniei sale,precum in Islanda curentul pe degeaba,infractionalitate zero (toti vor fi dresati si ,,umanizati” ) ,va da la toti belsug si bogatii GRATIS ,dar nu va fi gratis dragilor ,ci va cere supunere si sufletul omului ,prin insemnarea omului care va primi acel ,,belsug pamantesc” gratis, cu semnul sau cel spurcat (666 …de talanti ,atata cerea Solomon ca si bir de la ceilalti regi si imparati ai lumii ).Poti sa ai fapte bune ,dar daca n-ai tinut dreapta credinta ,nu e bine si poti sa ai credinta dreapta ,dar daca nu ai fapte de credinta(te dai belsugului si inselaciunii lumii celei roz ) iarasi nu e bine…Pai tu ai dori sa fii islandez ptr curentul gratis si sa nu fii roman sarac ,dar treaz si botezat intru Hristos ?!Doamne fereste !!Un roman sau un ortodox botezat are Duhul in el si are si Inger primit la botez ,dar unul nebotezat Intru Moartea Lui Hristos …Dumnezeu Sa-L ierte!!Mare grija sa avem cand ne dorim ,,belsug”trupesc,material si liniste materiala ,dar prea multa liniste ne duce la somn ,iar somnul la moarte.Iertati-ma!!

      1. Și pentru procreere trebuie să ceară autorizație de la stat. Număr de copii ținut sub control. Dacă rămâne soția prea des însărcinată, sigur sânt amândoi bolnavi de boli inventate și trebuie vaccinați. Pentru siguranța tuturor, nu de altceva.

    2. SAVONAROLA,

      sant multe filme SF in care se prezinta societati perfecte: curat, ordine, disciplina, infractionalitate zero, totul frumos pt oameni… Doar ca oamenii nu mai sant oameni, ci roboti. Si mai era ceva, totul era controlat. Control total.

      Despre asta e vorba, si eu cred ca ai priceput nimic din ce se vorbeste pe aici.

      1. Repet: Hai sa vedem barna din ochiul nostru și pe urmă să ne uităm la paiul din ochiul altora. Avem la activ 22 de milioane de avorturi, noi românii, popor ortodox.Asta este păcat strigător la cer, pe care Dumnezeu nu îl va lăsa nepedepsit. Ii criticam pe islandezi că trăiesc într-o societate antihristica, dar la noi nu ne uităm?

  2. Frate redactor Ortodox Info, îți recomand să scrii un articol documentat despre cele 22 de milioane de avorturi pe care le-au făcut româncele, incepand din 1958, până în prezent. Tinand cont de faptul că 87% dintre români se declară crestin- ortodocși, poate că un titlu nimerit ar fi, ca sa parafrazez articolul despre Islanda, Romania, model perfect de societate fariseica. Ce zici? Te apuci să scrii articolul?

  3. SAVONAROLA

    unde dai si unde crapa! Pentru pacatul avortului si pentru cele 22 milioane este o plata si uite ca tot platim…Noi romanii stim lucrul acesta.Sigur ca e un mare pacat, multe de spus aici dar nu are legatura cu acest articol.
    Legat de tema asta cu Islanda, de fapt tema lumii care-l asteapta pe ah., s-a tot discutat si surprinde faptul ca oamenii inca nu stiu cum stau lucrurile.
    Ideea e ca pacatuiesti (tu, cel care ai constienta pacatului si care esti ortodox) cazi dar intelegi ca ai gresit in fata Lui Dumnezeu, te caiesti apoi si incerci sa te ridici. Adica stii ca Dumnezeu uraste pacatul, tu ortodox fiind stii acest lucru si te apuci de treaba, te spovedesti, rugaciune, fapte bune, etc, esti pe drum adica, drumul mantuirii, stii ca cele de aici sunt vremelnice si tu cauti vesnicia. Cazi iarasi si din nou pocainta, te ridici – dar esti pe drum. Pe cand islandezii nu au cunostinta de Dumnezeu, ei sunt niste teleghidati imbuibati care in curand nici reflexe probabil nu vor mai avea. Si prin sistemul care i-a inrobit de fapt (card- cip-urmeaza pecetea) vor fi jucariile antihristului. Dumnezeu nu ne-a lasat pe lumea asta sa mancam bine, sa ne distram, sa ne uitam la tv in timp ce savuram licori si privim toate nebuniile vrajitoresti. Lucrurile sunt simple, avem o alegere de facut: ori cu Dumnezeu, ori cu uraciunea. Ce e in Islanda nu e cu Dumnezeu. Poate ca se vor trezi, dar e greu de crezut ca-si vor veni in fire fiind robiti lui 666 …

    1. De acord. Islandezii sunt niste păcătoși. Noi românii suntem sfinți? Cu ce drept ii judecam noi pe alții? Hai sa ne uităm mai întâi în ograda noastră, că multe mai sunt de făcut. Știi, articolul asta îmi aduce aminte de pildă vameșului și a fariseului. Când la noi in tara o sa fie totul bine și frumos și o sa mergem pe calea rânduită de Hristos abia atunci sa ne uităm la alții.Cu părere de rău, constat că suntem niste farisei, cu nimic mai buni decât popoarele păgâne de care râdem. Barem, acele popoare au obținut scuza, că nu au cunoscut Ortodoxia. Noi românii care suntem creștinați de Sf. Apostol Andrei, iubim cu adevărat Ortodoxia? Răspunsul il găsim în faptele noastre de zi cu zi. Cântărindu-le cinstit, mai putem sa judecam noi pe alții?

  4. pai da fratie Savanorola@, fiind ai lui de generatii diavolu nu ii munceste le da tot ce si doresc pe lumea asta (zici ca traiesc in utopia “socialista”) da sa nu uitam ca (pe langa altele) parca amcitit pe aci ca isi ucid copii cu sindrom dawn, sa nu li se para ca traiesc o “dolce vita”..asa. iar pe noi mai pacatosi dar in Dreapta Credinta incearca sa ne sape gropi in care sa cadem unii cad altii le ocolesc. o zi buna!…

  5. @ SAVONAROLA

    In articol se prezinta o societate experiment, unde fenomenul infractional lipseste, iar nivelul de trai este unul demn de invidiat, pentru un roman mai ales.

    Dar in schimbul a ce ?

    Si Ceausescu a promis curent gratuit pentru romani daca finaliza centrala de la Cernavoda. Ei, uite ca centrala functioneaza, industrie consumatoare de curent nu mai avem, suntem ca si consum energetic undeva cam pe la 10% din cosnumul de curent existent in 89. Mai mult, platim curentul mai scump decat se da la export.

    Se va da curent gratuit si la noi, caci este loc, dar in schimbul pecetii.

    Acum te intreb: esti dispus sa te lepezi de Hristos ca sa ai curent gratuit ?

    Intrebarea care ti-am pus-o e una inchisa, nu poti raspunde decat cu DA sau NU.

    Daca ai neclaritati legate de pecetea 666, poti cere indrumari aici si cu siguranta vei fi lamurit de catre cititorii mai induovniciti.

    Mantuire.

  6. Doamne ajuta

    @Vanea Multumim de apelativ, toti oamenii suntem la un moment sau altul ipocriti, cred ca nici tu nu te excluzi.

    @SAVANOROLA amice, am tot urmarit comentariile tale si imi plac unele , sunt pertinente, dar un lucru il scapi din vedere in cele mai multe cazuri ,daca accepti vei putea trage castig daca nu treaba ta, voi exemplifica ,> nu are legatura , cu natiile, ca fac aia sau aialalta , ca unii avorteaza , ca unii au arme , ca unii au infractionalitate 0.

    Pierzi ESENTA din articole, trebuie sa te gandesti DE CE ? > Avorteaza, Dece au arme, de ce au curent gratis si infractionalitate 0, De ce avorteaza si ei copii selectiv .

    Intrebarea e DE CE?…… Bineinteles raspunsul , ca sunt .. suntem inafara Adevarului (Hristos).

    Tindem sa vedem lucrurile putin l(umesc-justitiar) cam ca papa asta eretic, un pacat mai mare ca altul si pierzi esenta .

    Iarta-ma ca nu sunt cu nimic mai bun decat Islandezii sau compatriotii nostri avortatori. Tineam sa-ti spun ca pierzi ESENTA de multe ori.

    Mantuire

  7. Pai și care ar fi esența? Întrebarea De ce? Pai răspunsul îl știu . Vinovat e Sistemul care trage sforile din umbra, indobitocind tari și popoare, pregătind astfel terenul Antihristului. Asta ar fi răspunsul imediat și ar fi cel mai simplu.In realitate, lucrurile sunt nițel mai complicate. Cui i-a dăruit putin, Dumnezeu îi va cere putin.Cui i-a dăruit mult, Dumnezeu îi va cere mult.De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Chestia e că noua romanilor, Dumnezeu ne-a a dat spre păstrare și sporire o comoara care valorează mii de talanți. Este comoara Ortodoxiei. Avem noi grija de ea sa o păstrăm neatinsă și să dăruim și altora din ea? Mie mi se pare că mai degrabă s vor mântui aia de care râdem acum că sunt păcătoși, Doar prin rugăciune, post și milostenie, Sistemul poate fi învins.Daca oamenii ar fi cu adevărat credincioși, atunci și Dumnezeu și-ar îndrepta Harul sau spre poporul nostru.Stefan cel Mare a învins în cele mai multe din bătăliile sale și Moldova a înflorit în timpul domniei sale, tocmai pentru credința sa și a poporului .roman din Moldova.

    1. Bre, articolul asta este doar un exemplu de ce va fi, cum va fi prin unele parti, arata niste momeli ale sistemului, arata cum astia sant in cusca la cascaval si mananca fericiti cascavalul nebanuind ca doar un “clic” mai trebuie sa se auda si usa e inchisa fara posibilitatea de a mai iesi afara…., din astea. Articolul nu se vrea o judecata finala, asa cum sugerezi tu. Este un articol avertizare.

      Pe acesta logica a ta, nu ar mai trebui scris/aratat nimic, pt ca santem noi foarte mari pacatosi.
      Pi io nu inteleg de ce mai citesti astea pe aici, ca oricum avem 22 milioane de avorturi, santem nemernici…
      Si din cauza asta hai sa nu mai zicem nimic. Super-mega tare. Si pervers in acelasi timp. Pervers, pt ca solutia sugerata de catre tine este: tacerea. Nu bre, trebuie sa vorbim. Asta ar mai lipsi, sa vorbeasca doar diavolul si crestinul sa taca.

      stii cum e asta, e o treaba jidoveasca. Strategie de la cel rau. Inducerea sentimentului de vinovatie, vezi holocaust, si apoi tupeu max pe cel rau care numai el zbiara “holocaust” peste tot, si sa faca el tot planul sau, si toti ceilalti trebuie sa lase capul rusinati in pamant si sa taca. Bre, canta la alta masa.

      1. O sa cant cum zici tu la alta masă, pentru cine are urechi de auzit, adică pentru cei care îl au pe Hristos în suflet și învățătura sa ortodoxa la fel, nu pentru unii care au impresia că sunt creștini autentici, dar care mult se înșeală. Vai vouă fariseilor, fățarnici spunea Domnul Iisus Hristos…

        1. Chiar nu pricepi?! Parca n-as crede. Acolo, la ei, e “liniste si pace” iar la marginea orasului(tarii) sta doar un drac amarat care nu prea are ce face. Iar noi ne zbatem, suntem agitati, pacatosi, nu ne iasa nimic desi am vrea sa facem binele dar uite ca facem raul pe care nu vrem sa-l facem, etc. Oare tot un drac e si pe la noi care n-are de lucru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button