X

[VIDEO] S-a lansat HIT-ul ECUMENISMULUI. Interpretează papa hipiotul și patriarhul ecumenist de Istanbul

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Frank și Bart se confruntă cu dificultăți în a trece peste principalul lucru care îi împiedică să fie uniți.  Dar Frank nu crede că va fi o problemă. Ecumenismul a dat roade bogate după pseudo-sinodul din Creta.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Din ce stiu Parintele Elpidie a spus ” sa ne rugam pentru Bartolomeu ” pentru ca va muri de sabia unui musulman…adics sa ne rugam sa mai intarzie DUMNEZEU apocalipsa .
    Daca voi sunteti impotriva rugaciunii ca sa mai intarzie DUMNEZEU apocalipsa atunci sunteti pentru pierirea fiintelor nevinovate adica copiii sau pentru pierirea a toate vietuitoarele de pe pamant ?
    DUMNEZEU AR FI VRUT SA NE PIARDA DE MULT INSA MAICA FOMNULUI A STAT SI STA IN GENUNCHI PENTRU noi ” mai rabda i Fiul Meu si nu i pierde acuma”
    DUMNEZEU STIE MAI BINE CUM SA APERE A SA SFANTA BISERICA PRIN SFANT SI SCUMP SANGELE SAU .
    ‘Mucilagiul singur va cade din Biserica iar cozile de topor la iad vor merge.”Parintele Arsenie Boca
    Oricine ia in ras si batjocura cuvantul Parintelui Elpidie huleste Duhul Sfant
    ” copii mei de la Duhul Sfant va spun acestea actualul papa Rantziger nu si va duce la sfarsit mandatul ci va fi inlocuit cu proorocul mincinos…si cu acesta eu ma voi lupta …vor cadea multi ierarhi orthodocsi care i se vor inchina ; proorocul mincinos va pregati calea lui antihrist ; tu bunicule il vei vedea pe proorocul mincinos iar tu nepotule il vei vedea pe antihrist .Copiii mei faceti lant de rugaciune.’
    ..” noiembrie 2011
    Nu asa incepe profetia acestui Sfintit Parinte Elpidie din Rhodos?
    DOAMNE FACA SE VOIA TA si nu voia mea caci JUDECATA TA ESTE CEA DREAPTA .
    Amin.

      1. Pentru mine este un Sfintit Parinte pentru ca a dat pe fata pe proorocul mincinos Francisc de la Vatican .
        Care dintre ” Parinti ” a mai facut aceasta pentru ai sai copii?
        ” Un Pastor Adevarat isi pune sufletul pentru a sa turma pe cand cel platit lasa oile si fuge ”
        Daca acesti “Parinti ” sunt atat de induhovniciti cum se face ca sunt doar pentru dlor si nu pentru intreaga turma a lui HRISTOS?
        Lucrarea lui antihrist este de a opri Sfanta Liturghie care mai tine lumea .
        Orice sinod eretic si talharesc poate fi dat Anathema printr un Sinod Orthodox la nivel de Ierarhi prin Canoanele Sfintilor Parinti .
        Iata asa sunt Adevaratii Pastori care isi pun sufletul pentru turma de oi lui HRISTOS.
        Din ce stiu Parintele Elpidie nu este Ierarh iar lupta cu satana nu este conditionata de a fi in in ierarhie Bisericii.
        Sfintii Prooroci Enoh si Ilie se vor arata nu ca pandari , nici ca preoti ci ca cei mai de jos ” cersetori ” pentru HRISTOS SI pentru a Sa Sfanta Imparatie dand pe fata pe amagitorul ,preaspurcatul de antihrist si indemnandu i pe oameni ,” nu va inchinati acestuia ca acest este antihristul” iar Cerurile vor fi inchise pentru ca nu vor da ploaie.
        Si daca numai avem Ierarhi sau pandari care sa se adune in Cuvantul Sfintilor Parinti pentru un Adevarat Sinod Orthodox ..atunci vai si amar ca pietrele vor striga si marturisi pentru HRISTOS si pentru Sfanta ORTHODOXIE.
        amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button