X

[VIDEO] ANTIHRISTIC: Preoți ortodocși români pupând mâna ereticului papă Ioan Paul al II-lea în fața patriarhului Teoctist

de null

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

În 2018 este anunțată vizita altui eretic papă, Francisc. Vor fi la fel de slugarnici ierarhii și preoții bortodocși sau se vor întrece pe ei înșiși de data aceasta?

Citiți și:

Pregătirea terenului pentru vizita Papei în România: Suveranul Pontif trimite „binecuvântarea sa” și speră să sosească ziua în care va veni în țara noastră

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Noul Patriarh, Daniel, când a venit la conducerea BOR a spus că vrea să fie continuatorul a ceea cea a înfăptuit Teoctist. La ce s-o fi referit, doar la catedrala de la Palatul Parlamentului sau la toate cât a întreprins Teoctist? Vom vedea în curând. Doamne ajută !

  2. Ce să ne mai mirăm că am ajuns unde am ajuns și că nu vedem decât palide reacții anticreta? Câți mai sunt ortodocși din marea mulțime a celor care, clerici și laici, se consideră ortodocși? Dacă ar fi cercetată credința fiecăruia, ce credeți că s-ar constata? Ce călăuzire ortodoxă putem să așteptăm de la preoți care pupă mâini de papi?

    1. Vai de capul lor, nefericiţii !
      E şi mai dezgustător când îi vezi cum se mai şi îmbulzesc, lepădăturile !
      Nişte spălaţi pe “creier” şi oportunişti !

      Ierarhie apostată, greu răspuns vei avea de dat !; niciunul dintre voi, nu sunteţi urmaşi ai Sfinţilor Părinţi, precum Sfântul IERARH Spiridon !

      Doamne iartă-mă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button