NEW AGE: O „BISERICĂ” din Londra a sărbătorit SIMULTAN nașterea lui Hristos și a lui Mahomed

dec. 11, 2017 10380 7 http://bit.ly/2qGypqS

Biserica All Saints de la marginea Londrei

Biserica Anglicană „Toți Sfinții” din Kingston upon Thames (Londra) a sărbătorit pe 3 decembrie „Milad”-ul, Adventul și Crăciunul.
Mawlid al nabaoui (sau Milad), fixat pe 30 noiembrie, este sărbătoarea islamică amintind de nașterea Profetului Mahomed.

Biserica anglicană „All Saints” din Kingston upon Tames s-a gândit să facă o frumoasă varză din sărbătorile de iarnă creștine și islamice, astfel că pe 3 decembrie a organizat o celebrare comună.

ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017.

EMOȚII pentru Dragnea, la DNA. S-a SCHIMBAT încadrarea în dosarul TelDrum. UPDATE

Senzaționala poveste a ceasului purtat 75 de ani de Regele Mihai. Colecționari din toată lumea speră că va fi scos la licitație

În realitate, așa cum relatează Dreuz, totul a fost o apologie la adresa profetului Islamului, în vreme ce preoții s-au ferit să pomenească de divinitatea lui Hristos. Evident, pentru că acest lucru i-ar fi ținut departe pe participanții musulmani.

Nu este prima dată când Biserica Anglicană preamărește Islamul. În 2015, cu ocazia unui serviciu religios organizat de Abația Westmister cu ocazia centenarului sângeroasei Bătălii a Dardanelelor, în prezența Reginei Elisabeta, s-a adus omagiu bravurii soldaților australieni și neo-zeelandezi care au luptat alături de aliați în Peninsula Gallipoli, pentru a elibera strâmtoarea Dardanele din mâinile otomanilor.

Cu ocazia serviciului religios s-a rostit și o rugăciune în turcă. Nimeni din asistență neînțelegând limba, nu au existat reacții.

SCANDAL MONSTRU în Parlament, după adoptarea noului statut al magistraților și procurorilor

„Ceaușescu era inteligent, foarte abil, dar nu era prea educat” – Ilie Șerbănescu, publicist și analist economic, ex-ministru al Reformei

Iată însă cum începea rugăciunea: „Binecuvântați să fie toți profeții lui Dumnezeu, de la Adam, Noe și Avraam la Moise, de la Iisus la Mohamed Mustafa.”

Astfel, într-o biserică pretinsă creștină, Mohamed era pus pe picior de egalitate cu Hristos, iar pentru aceasta Mântuitorului i se omitea calitatea de Fiu al lui Dumnezeu și Dumnezeu El Însuși.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
7 Comentarii la “NEW AGE: O „BISERICĂ” din Londra a sărbătorit SIMULTAN nașterea lui Hristos și a lui Mahomed”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 11 decembrie 2017 at 19:10

  ,,Cine este spurcat, să se spurce încă.,,

 2. # 11 decembrie 2017 at 20:14

  „Dumnezeu” ii pedepsește pe toți , ni scapă nici musca Tete….

 3. mivas
  # 11 decembrie 2017 at 20:16

  Admin, ai ce citi pe saitul asta. Nu stiu insa cata credibilitate au. ereticii lucreaza deja la „liturghia ecumenica” , adica erezia ereziilor, drumul catre iad. Apoi, recunosc pe protestanti. Deja se impartasesc unii cu altii. Troaca porcilor. Au schimbat deja crezul, cu 03 decembrie. Si multe alte articole.

  https://gloria.tv/article/pxRdizJzShzU6x4jCy9YLstaJ

  Fereasca Dumnezeu de ce ne pregatesc locotenentii iadului. Iar preotii ortodocsi le spun celor care ii atentioneaza „sa nu mai veniti in Biserica noastra!”.

 4. mivas
  # 11 decembrie 2017 at 20:18

  germanii catolici infuleca din aceeasi troaca cu luteranii, adica satanistii.

  https://gloria.tv/article/eSpUJRSqXqiv4D94pcM8xVWsB

  Acesta este ecumenismul.

 5. # 11 decembrie 2017 at 21:31

  Nu e vorba de o biserica ci de o constructie unde se desfasoara felurite activitati ale religiilor eretice si in care nu s-a savarsit niciodata Sfanta Jertfa pe Sfanta Masa pentru simplul fapt ca toate constructiile eretice puse in discutie sunt ridicate dupa anatemizarea prin schisma de la 1.054.
  Hristos in mintile noastre !

 6. .dan pescarul
  # 12 decembrie 2017 at 11:12

  Totul se desfasoara dupa plan.as vrea sa stiu ,cand se vor strica slujbele la noi.Cand vor schimba ceva cred ca nu mai putem intra in Biserica.

 7. # 12 decembrie 2017 at 18:32

  Duși cu pluta !!!

Scrie un comentariu

Scroll Up