X

Acuză ȘOC la adresa României: “măcelarul numărul doi de evrei al lumii, după Germania lui Hitler”

de null

Untitled

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Congresul Mondial Evreiesc, cu sediul la New York, deplânge moartea Regelui Mihai, printr-un comunicat dat ieri publicității de miliardarul Ronald Lauder, președintele forului, în care se amintește că fostul suveran ”a fost un mare prieten al poporului evreiesc” și un personaj care a salvat mii de vieți în al doilea război mondial, detașându-se de acoliții lui Hitler (aluzie clară la Ion Antonescu n. n.).
Mesajul lui Lauder continuă cu mențiunea-șoc că țara noastră a fost, în al doilea război mondial, măcelarul numărul doi de evrei al lumii, după Germania lui Hitler.

”Sute de mii de evrei au murit în România de mâinile regimului pro-german al lui Antonescu, mai mult decât a ucis orice altă țară, cu excepția celui de al Treilea Reich și, fără intervenția fermă a Regelui Mihai și renunțarea sa la legăturile cu puterile Axei, nenumărați alții și ar fi pierdut, de asemenea, viețile” afirmă Lauder.

În România nu a fost Holocaust! Pogromul de la Iași este un fals, dovedit istoric. Masacrul de la abatorul din București – o escrocherie a ocultei sioniste

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. “Despre Antonescu însă nu pot să nu arăt că, oricum, singurul în toată Europa a cutezat să i se opună lui Hitler, să-i ţină piept într-o chestiune de onoare personală pentru acesta, în care nici Petain, nici cardinalii nu i-au spus nu, în vreme ce floarea aristocraţiei germane, generalii şi feldmareşalii acoperiţi de medalii şi decoraţii stăteau smirnă în faţa lui şi tremurau, iar el făcea spume la gură şi alerga urlând de la un capăt la altul al încăperii, Antonescu i-a ţinut piept în propriul lui bârlog de la Berchtesgaden; dârz, cu modestia cuvenită, a scăpat de la moarte câteva sute de mii de suflete de evrei.”

    Nicolae Steinhardt – “Jurnalul fericirii”

  2. Singurul holocaust de care e vinovat poporul roman e holocaustul celor nenascuti. Si n-o sa ne fie bine pana cand nu ne vom pocai si nu ne vom lepada de acest masacru.

    1. Pentru aceasta ar trebui să nu se mai promoveze sexualitatea, să nu acceptăm mizeriile occidentului: contracepție, planificare familială, homosexualitate și alte asemenea (LGBT), vaccin periculos anti HPV care doar permite fetelor să facă sex cât vor, că nu vor mai lua virusul etc.
      Tineretul este în mare majoritate stricat, vrea numai sex fără limite, mai ales perversiuni sexuale împotriva firii. La televizor se promovează numai destrăbălarea. Adolescenții din ziua de astăzi știu de sex, iar cartea nu îi ajută: mulți din cei cu studii fac propagandă împotriva normalității.
      Ar trebui respinsă orice educație sexuală, această trebuind a fi înlocuită cu îndemnul: „Nu faceți sex decât dacă doriți să vă reproduceți, altfel puteți omorî oameni nevinovați”. Trebuie ca toată lumea să afle că sexul poate reprezenta tentativă de genocid, pentru că apar „sarcini nedorite”, apoi masacru!
      Oamenii mai în vârstă, care ar trebui să aibă scaun la cap, rar își dau seama de pericolele din ziua de astăzi. Mulți sunt plecați în străinătate sau se uită la tembelizor. Cred că dacă tinerii iau note mari și pleacă în străinătate au un viitor, când de fapt ar putea să se întoarcă împotrivă omenirii cu propagandă mizerabilă.
      Despre țigări și alcool toată lumea știe cât sunt de periculoase și ia măsuri împotriva acestora, însă sexul de plăcere, cauză a genocidului din ultimii ani, este chiar încurajat, în cel mai bun caz avem indiferență. Chiar atât de mult s-a degradat omul încât să depindă de o activitate tâmpită care a omorât milioane de oameni? Nu vrei copii, nu faci sex!
      Nici a face mulți copii nu este o soluție, întrucât trebuie asumată educarea acestora doar în adevăr prin ferirea de toate pericolele, inclusiv vaccinurile, chiar dacă pedeapsa din partea statului ar fi pușcăria! Altfel există riscul ca aceștia să cadă victimă a sexului fără limite. Soluția este fuga unde se poate, că altfel se iau copiii și se dau la depravați mintal LGBT.
      Așadar, fără sex! La fel cum se poate fără țigări sau fără alcool, acestea nefăcând nici pe departe atât de multe victime. Ce are dacă un bărbat și o femeie trăiesc normal, ca oamenii, ca fratele și sora? Nu ar fi frumos să existe dragoste adevărată în locul sexului, iar femeile să fie îmbrăcate decent? Chiar nu se poate?
      Nu au făcut toate războaiele din istorie atâtea victime precum a făcut sexul prin avort! Răul trebuie tăiat de la rădăcină! Trăim pe o imensă baltă de sânge pentru care ne facem vinovați și nu ne dăm seama! Iar celor care nu vor sex le este aproape imposibil să găsească pe cineva, pentru că aproape toată lumea nu concepe dragoste fără sex! Răul trebuie tăiat de la rădăcină! Gata cu sexul!
      Cine este anti avort trebuie să fie și anti sex, altfel nu merge! Nu merge să fii anti holocaust, dar pro Htiler. Nici să fii anti uniunea bolnavilor mintal, dar pro occident! În momentul în care te împotrivești unui rău trebuie să te împotrivești și cauzei acestuia! Degeaba încerci să stingi un incendiu dacă nu faci în așa fel încât să dispară cauza acestuia! Nu poți pune diguri anti inundație, dar tăia în continuare pădurea, că nu rezolvi nimic!

  3. “Ştiu ca toată lumea că mareşalul Antonescu a refuzat să execute programul de exterminare a populaţiei evreieşti, prescris cu străşnicie de stăpânul de atunci al Europei. Mareşalului Antonescu nu i-a lipsit curajul de a spune nu – şi îndoială nu încape că nu-i va fi fost uşor şi că refuzul acesta a însemnat şi asumarea unor riscuri imense.

    Era vremea, dacă nu mă înşel, când dintre şefii statelor europene ocupate numai regele Danemarcei a cutezat şi el să nu se plece.

    Mai ştiu, din gura lui Radu Lecca, împuternicitul guvernului Antonescu pentru problema evreiască, pe care am avut prilejul să-l cunosc în împrejurări cu totul excepţionale, petrecând timp îndelungat împreună şi împrietenindu-ne, că mareşalul Antonescu era ferm hotărât să nu omoare pe nimeni, ci numai să ceară contribuţii băneşti, îmbrăcăminte şi muncă obligatorie, tratament care atunci când sute de mii de ostaşi români luptau în cele mai grele condiţii în adâncurile Rusiei şi piereau cu miile putea să pară vexatoriu, dar se situa la o distanţă uriaşă de ce se întâmpla în alte ţări unde evreii au fost exterminaţi cu zel şi maximă conştiinciozitate.

    Purtarea aceasta mărinimoasă a poporului român -căci nu a fost o bravadă personală a lui Ion Antonescu, ci expresia unei opinii publice şi a unui sentiment naţional- era de altfel conformă cu politica dintotdeauna a României care în 1939 a refuzat să accepte propunerea de a ocupa teritorii ale republicii cehoslovace ori ale Poloniei, iar în 1968 nu va interveni în treburile interne ale unei alte ţări şi nu-şi va trimite trupele în acea ţară prietenă şi vecină.

    Mai ştiu de asemenea că Biserica Ortodoxă Română a consimţit -punând duhul mai presus de literă şi dragostea mai presus de orice – să elibereze certificate de botez unor evrei care socoteau că astfel vor putea să fie feriţi de deportări şi alte consecinţe grave ale condiţiei lor.

    Procedând aşa, Biserica Ortodoxă Română a dat dovadă că între diversele culte care proslăvesc pe Dumnezeu pot fi deosebiri dogmatice şi că fiecare comunitate e îndreptăţită să-şi păstreze neştirbită credinţa dar că aceasta nu împiedică într-ajutorarea, mila şi solidaritatea în prezenţa nedreptăţilor, silniciei şi pornirilor sălbatice. Poporul român şi Biserica Ortodoxă au vădit mereu -şi mai ales şi din plin între 1940 şi 1944 – mărinimie, toleranţă şi repulsie, silă, scârbă faţă de orice formă de asuprire, împilare şi maltratare a celor lipsiţi de apărare.

    Nu o singură dată au ieşit gospodinele din casă purtând tăvi cu ţoiuri de ţuică fiartă ori pahare de ceai fierbinte spre a-i omeni pe evreii care, în Bucureşti şi-n oraşele de provincie, efectuau pe străzi munca la zăpadă, şi parcă verbul a omeni nu şi-a aflat nicicând un înţeles mai precis.

    Lucrurile acestea le ştiu pentru că le-am fost martor şi le-am trăit zi de zi, fiinţând între experienţa mea existenţială (cea implicată în „evenimente“ şi cea spirituală) pe de o parte, şi cursul istoriei, pe de alta, relaţii fireşti de interacţiune. Într-un fel, patetic, le-am privit parcurgându-le durata, în altul, neimplicat, în perspectiva retrospectivă şi lămuritoare a depărtării. Mărturisesc că, purtând caldă iubire neamului românesc, am aşteptat -nu fără emoţie şi îngrijorare – să văd cum va reacţiona în dezvăluitoarele de suflete şi caractere împrejurări ale anilor acelora. Mare mi-a fost bucuria şi mult mi s-a liniştit cugetul constatând că speranţele mele nu au fost spulberate. Sfântul Antonie cel Mare proorocise vremurile în care toţi oamenii vor înnebuni: fiecare va crede că toţi ceilalţi care nu sunt întocmai ca el sunt nebuni (şi deci buni de stârpit). Românii au demonstrat că nu intră sub incidenţa acestei amarnice prevestiri, ei au crezut şi continuă să creadă că tot insul e liber să fie el însuşi.” (NICOLAE STEINHARDT)

  4. Wilhelm Filderman, Președinte al Federaţiei Comunităților Evreiești din România: „Mareşalul Antonescu a făcut tot ce a putut pentru a îmblânzi soarta evreilor expuşi la persecuţiile germanilor nazişti”.

    “Despre ALEXANDRU ŞAFRAN, care a fost Marele Rabin al evreilor din România aceloraşi ani, am povestit de mai multe ori cum, cu ocazia vizitei în România, în 1995, s-a întâlnit cu dl Şerban Alexianu, fiul lui GEORGE ALEXIANU, cel pe care Ion Antonescu l-a numit guvernator al Transnistriei şi pe care toată istoriografia holocaustizantă îl acuză că este principalul vinovat de „holocaustul din Transnistria”. George Alexianu a fost condamnat la moarte pentru aceste crime şi a fost executat odată cu Mareşalul, în 1946. În 1995, după o jumătate de secol, Alexandru Şafran, lider spiritual al evreilor din România, s-a întâlnit cu feciorul celui ce a ucis vreo două sute de mii de evrei şi i-a înmânat următorul înscris: „Lui Şerban Alexianu, amic din tinereţea noastră, în amintirea ilustrului său părinte, care în întreaga-i viaţă şi activitate profesională şi mai ales în perioada neagră a războiului a făcut din inimă şi total dezinteresat atât de mult pentru comunitate. A plătit la comanda comunistă cumplit şi total nedrept. Întreaga-i suferinţă să-i fie izbăvită”.

    http://www.certitudinea.ro/de-la-lume-adunate/view/wilhelm-filderman-si-alexandru-Safran-cei-mai-importanti-evrei-din-romania-despre-holocaustul-din-transnistria

  5. Principalii vinovati pentru intreaga chestiune evreiasca din Europa sint nici mai mult nici mai putin decit evreii insisi prin oculta care-i conduce la nivel mondial. Aceasta oculta este vinovata de moartea a milioane de suflete, atit evreiesti cit si crestine si musulmane.
    Despre holocaustul rus si romanesc cine este raspunzator? Nu cumva in spatele acestor holocausturi se afla lideri evrei incepind cu revolutia franceza si pina in zilele noastre?

  6. Rămân, totuși, ferm în convingerea că holocaustul declanșat și realizat de Hitler este unul din cele mai negre episoade din istoria omenirii care nu mai trebuie lăsat vreodată să se repete cu vreuna din nații, oricare va fi fiind aceea, chiar dacă indarjirea cu care se încearcă acreditarea ideii false că și în România ar fi fost holocaust, ba încă al doilea ca mărime după cel din Germania, zdruncină puternic încrederea în discernământul celor care îndrăznesc să afirme astfel de neadevăruri în ciuda evidenței și a atâtor dovezi printre care și cele prezentate de frați în comentarii. Consider dezonoranta această indarjire pentru cei care o promovează.

  7. Ticalosii astia nu sunt la prima isprava de genul asta. Prosti sunt cine-i baga in seama. Acum 2 ani acuzau Polonia de..holocaust! Polonia care nici nici macar nu mai exista ca tara in timpul celui de-al doilea razboi mondial, fiind impartita intre germania nazista si urss https://www.rt.com/news/251057-poland-fbi-holocaust-role/
    Rusii au murit 21 de milioane in razboi si presstitute media nu face atata caz ca la astia. Ba din contra ni se induce ca n-ar fi murit destui si mai trebuie rariti si azi.
    Pe ce baza acuza astia Romania, cu ce probe? Si-a pus cineva intrebarea asta de bun simt? Romanii de zeci de ani sunt profilati sa se autodesconsidere. Si la urma urmei mi se rupe de ce-a fost acum 75 de ani. Ce treaba au tinerii de azi cu evenimentele alea?
    Ba mai nou, acuma ca se cam termina aia batrani au mai inventat una ca sa culpabilizeze lumea si sa extorcheze bani in continuare. Cica “traumele” se transmit genetic! https://www.theguardian.com/science/2015/aug/21/study-of-holocaust-survivors-finds-trauma-passed-on-to-childrens-genes
    Adica un soi de mafie care cere taxa perpetuu. Probabil la a 100a generatie “studiile” vor admite ca le-a trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button