X

Tranformarea UNIUNII EUROPENE in STATELE UNITE ALE EUROPEI pana in 2025?

de null

Fostul preşedinte al Parlamentului European Martin Schulz, liderul Partidului Social-Democrat din Germania, a pledat pentru constituirea Statelor Unite ale Europei până în anul 2025, subliniind că cetăţenii ţărilor europene trebuie să ştie că Europa este o garanţie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Martin Schulz propune elaborarea unui tratat constituţional prin care Uniunea Europeană să se transforme până în anul 2025 într-un model federal numit Statele Unite ale Europei. 

Statele membre ale Uniunii Europene care nu vor accepta acest model constituţional federal vor fi excluse automat din noul Bloc comunitar european, a explicat Martin Schulz joi după-amiază la congresul Partidului Social-Democrat (SPD, centru-stânga).

“Trebuie să avem, în sfârşit, curajul de a avansa construcţia Europei (…)”, a declarat Martin Schulz în faţa delegaţilor prezenţi la congresul SPD, potrivit publicaţiei Die Zeit şi postului NTV.

“Cetăţenii trebuie să ştie că Europa este asigurarea noastră de viaţă”, a subliniat Martin Schulz.

Ideea constituirii Statelor Unite ale Europei a fost evocată prima dată de social-democraţii germani în anul 1925, iar Martin Schulz ar vrea ca proiectul să se concretizeze în 2025.

Liderul SPD a subliniat că Europa trebuie consolidată pentru a fi învinse partidele de extremă-dreapta din Franţa, Olanda, Finlanda, Danemarca, Austria şi Germania.

Partidul Social-Democrat german trebuie să fie o forţă capabilă să îmbunătăţească vieţile oamenilor, a explicat Martin Schulz.

“În contextul globalizării, trebuie să consolidăm Europa”, a insistat liderul SPD, pledând pentru reforme ample în sensul aprofundării integrării la nivelul Uniunii Europene.

 

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Pt că e bine să “ieșim din mijlocul fiarei”, pun o întrebare.
    În 2019 Marea Britanie iese din U.E.
    Ar putea fi Marea Britanie un loc de refugiu?
    Cetățenii de acolo nu sunt obligați nici să dețină un buletin, este opțional

  2. Semne tot mai clare ne arată că au început pregătirile pentru declanșarea unui război civil în Europa de vest. In urma analizelor multilaterale bazate pe informațiile primite atât din interior cât și din exterior, s-au determinat următoarele concluzii : în conflict vor fi ademeniți naționaliștii (naivi), împotriva comunităților islamiste din suburbiile marilor aglomerări urbane. Operațiunea o să fie lansată de cercurile pro-identitare din sânul societății și a celor din Armata franceză – numele de cod : “Operation Ronces”. Acțiunea va fi pilotată în colaborare cu specialiști din Armata israeliană. Surse rebele din “RAID” (forțele speciale), au semnalat existența unor zone strategice în care forțele de ordine regulate au primit ordin să nu mai intervină, chiar dacă sunt localizate desfășurarea unor activități criminale, trafic de droguri, de carne vie etc. Aceleași surse au semnalat că zonele respective, mari cartiere de blocuri unde se practică deja Sharî’a, sunt situate în departamentele : 93 (Seine-Saint-Denis), 95 (Val-d’Oise), Marseille (Felix Pyat), Lyon (Venissieux), Toulon (Guynemer)…etc., Aceste cartiere au fost islamizate cu forța de trădătorii interni și sunt actualmente folosite pentru a ascunde materiale A.U.
    După escaladarea conflictului, mass-media o să înceapă manipularea treptată a opiniei publice împotriva naționaliștilor civili și a celor din armată. In cele din urmă “rebelii” vor fi trădați de stat, de poporul bolnav (reeducat!) și Armată – urmând a fi sacrificați în conflict. Atât Statul cât și Armata fidelă republicii, vor colabora cu liderii islamiști din cartiere, oferind tehnică, informații și inteligentă. Cei care vor supraviețui acestui “Puci” inversat, vor fi arestați și condamnați pentru înaltă trădare și acte criminale cu înclinație rasistă, xenofobă și antisemită! În urma acestei acțiuni majore de manipulare, trădare și epurare a ultimilor patrioți din U.E, se va desfășura un proces după modelul din Nürnberg, Antonescu, Ceaușescu ș.a., în urma căruia naționalismul ca și doctrină politică și patriotismul ca și atitudine personală, vor fi scoase în afara legii devenind condamnabile și pedepsite cu ani grei de închisoare. După acest eveniment crucial, mediul social se va schimba cu rapiditate lăsând locul liber unei dictaturi cumplite care, contrar aparențelor, se află în stadiul de emergență.
    Acest deznodământ este programat pentru a începe în perioada următoare, treptat, până în 2020. În Europa, Anglia, Franța, Germania, Spania, Italia, Suedia și Norvegia vor fi primele vizate de conflict, urmând S.U.A. Conflictul programat pentru anihilarea naționaliștilor, are o legătură directă cu votul din Catalonia, dar și cu „coloniile” din Nordul American, unde trăiesc tot mai mulți auto-exilați ai societății. Proiectul urmărit fiind federalizarea integrală a Europei, după modelul din SUA, sfârșitul națiunilor și înființarea în S.U.A a Statului-Global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button