VACCINĂRI făcute prin intervenția ILEGALĂ a Poliției şi Jandarmeriei în județul Caraș-Severin

dec. 8, 2017 7346 3 http://bit.ly/2qHGUSy

Ultima ședință organizată de către Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin cu medicii din familie de județ a scos la iveală o decizie extrem de importantă a Instituției Prefectului.

http://cdn.expressdebanat.ro/wp-content/uploads/2017/12/medici-de-familie-protocol-prefect-620×400.jpg

Pentru că județul Caraș-Severin este sub nivelul național la cifra de vaccinare, în special în ceea ce privește vaccinul ROR, care este și pentru rujeolă, DSP Caraș-Severin împreună cu Instituția Prefectului au decis să colaboreze și să le pună la dispoziție medicilor de familie atât baza de date a Direcției de Evidența Populației, cât și sprijinul Poliției și al Jandarmeriei pentru identificarea familiilor care au copii ce trebuie vaccinați, dar care nu sunt găsiți de către medicii de familie.

Același protocol de colaborare a fost încheiat și cu Consiliul Județean Caraș-Severin. Deși cifra de vaccinare în județul Caraș-Severin a urcat de la 37 la 47 de procente, ea este încă sub media națională și se lucrează, astfel, pe toate fronturile pentru creșterea cifrei de vaccinare.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “VACCINĂRI făcute prin intervenția ILEGALĂ a Poliției şi Jandarmeriei în județul Caraș-Severin”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. mircea.v
  # 8 decembrie 2017 at 17:47

  … ea este încă sub media națională și se lucrează, astfel, pe toate fronturile pentru creșterea cifrei de vaccinare la hectar 🙂

 2. dante
  # 8 decembrie 2017 at 18:03

  Din ce inteleg eu din articol, sprijinul politiei si jandarmeriei este doar pentru identificarea ( infractorilor) copiilor nevaccinati, nu si pentru obligarea acestora, insa autoritatile fac repetitii pentru actul final.

 3. Cosmin
  # 9 decembrie 2017 at 1:32

  @ Dante

  Este exact asa cum ai intuit. Aparatul de stat face repetitii. Isi greseaza si rodeaza angrenajele.

Scrie un comentariu

Scroll Up