X

VACCINĂRI făcute prin intervenția ILEGALĂ a Poliției şi Jandarmeriei în județul Caraș-Severin

de null

Ultima ședință organizată de către Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin cu medicii din familie de județ a scos la iveală o decizie extrem de importantă a Instituției Prefectului.

http://cdn.expressdebanat.ro/wp-content/uploads/2017/12/medici-de-familie-protocol-prefect-620×400.jpg

Pentru că județul Caraș-Severin este sub nivelul național la cifra de vaccinare, în special în ceea ce privește vaccinul ROR, care este și pentru rujeolă, DSP Caraș-Severin împreună cu Instituția Prefectului au decis să colaboreze și să le pună la dispoziție medicilor de familie atât baza de date a Direcției de Evidența Populației, cât și sprijinul Poliției și al Jandarmeriei pentru identificarea familiilor care au copii ce trebuie vaccinați, dar care nu sunt găsiți de către medicii de familie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Același protocol de colaborare a fost încheiat și cu Consiliul Județean Caraș-Severin. Deși cifra de vaccinare în județul Caraș-Severin a urcat de la 37 la 47 de procente, ea este încă sub media națională și se lucrează, astfel, pe toate fronturile pentru creșterea cifrei de vaccinare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. … ea este încă sub media națională și se lucrează, astfel, pe toate fronturile pentru creșterea cifrei de vaccinare la hectar :)

  2. Din ce inteleg eu din articol, sprijinul politiei si jandarmeriei este doar pentru identificarea ( infractorilor) copiilor nevaccinati, nu si pentru obligarea acestora, insa autoritatile fac repetitii pentru actul final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button