X

INCENDIU uriaș în Los Angeles. Starețul Antonie: ,,Nu va rămâne fără răsplată nici Gomora – Los Angeles-ul”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un incendiu imens a izbucnit peste noapte în Los Angeles, focul cuprinzând dealurile din partea de nord, lângă Getty Center și 405 Freeway. Trecătorii au rămas șocați de ceea ce au văzut. Focul denumit Skirball s-a întins pe o porțiune de 50 de acri, potrivit Abcnews.

O martoră, Tiffanny Anderson, a postat pe Instragram un video din timpul incendiului devastator.

“Sunt recunoscătoare pentru că sunt în siguranță. Cu adevărat recunoscătoare. Inima mea e tristă astăzi, mai ales când mă gândesc la acei oameni care își pierd totul”, a spus aceasta.

https://www.instagram.com/p/BcXU_r_l4me/

“Pentru cei din zona Los Angeles, fiți atenți în această dimineață. Un incendiu uriaș a cuprins dealurile din partea de nord a #405, din apropiere de #BelAir. Le doresc tot binele celor care locuiesc în zonă și se străduiesc să facă față daunelor”, a spus un alt martor.

https://www.instagram.com/p/BcXRYJklFnH/

Un alt trecător a scris că geamurile de la mașină erau fierbinți în momentul în care a trecut prin zona respectivă.

Driving to LAX just as they’re closing the 405 for this roaring hillside fire near the Getty exit. Car windows are hot. Stay safe, LA. pic.twitter.com/gclO6A6WB9

— Rebecca Keegan (@ThatRebecca) December 6, 2017

Câteva dintre locuințele scumpe ale unor celebrități, situate în zona izbucnirii incendiului, sunt în pericol. Este vorba despre Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Arnold Schwarzenegger. De asemenea, pe partea cealaltă a dealului mai au case Harrison Ford și Gwyneth Paltrow.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Din viziunile Starețului Antonie:

,,Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga.

Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant,secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul.Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu,pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturiile vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button