X

BRUTELE SISTEMULUI: Gardienii au AGRESAT și STRANGULAT un bărbat care voia să-și plătească taxa de parcare cu FIȘICURI DE MONEDE

de null

ROYAL OAK, Michigan – Anthony Sevy a fost foarte nemulțumit când a fost taxat pentru parcare în Royal Oak. Avocatul său susține că atunci când Sevy s-a dus să plătească tichetul de parcare cu mărunțis, a fost întors, asfixiat și s-a defecat în pantaloni.

https://www. youtube.com/watch?v=xB1svgKK-Dg

„Nu se întâmplă în fiecare zi să ne facem nevoile pe unde apucăm sau chiar în proprii pantaloni”, spune Jonathan Marco, avocatul lui Sevy.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Să reluăm. Sevy s-a dus în luna februarie să-și plătească o taxa de 10 dolari pentru parcarea la Judecătoria din Royal Oak dar i s-a spus că mai trebuie achitată o sumă suplimentară de 1,75 dolari. Sevy nu a fost mulțumit deloc să audă asta și a plecat.

Avocatul său susține că acesta s-a întors să-și plătească suma cu fișicuri de mărunțiș. Camerele de filmat arată cum Sevy este împreună cu gardienii din cladirea Judecătoriei cu o pungă plină cu mărunțiș în ceea ce avocatul numește un act de protest.

„Era nemulțumit și, în semn de protest, s-a întors să-și plătească parcarea cu fișicuri de monede mici. Funcționarii Judecătoriei au fost și ei nemulțumiți și au refuzat să-i accepte plata în acest fel,” spune Marco.

Întregul schimb a fost filmat de camerele de supraveghere, film pe care Marco l-a prezentat pe canalul FOX2. În filmul pe care îl puteți urmări mai sus, se vede cum Sevy și gardienii schimbă câteva vorbe. I se cere lui Sevy să plece dar lucrurile nu se termină aici.

„În timp ce părăsea clădirea cu spatele la gardian, acesta din urmă  îl apucă pe domnul Sevy, îl strangulează și dă cu el de pământ. Domnul Sevy leșină și își scapă nevoile pe el,” spune Marco.

Sevy este apoi aruncat în închisoare.

În prezent acesta i-a dat în judecată pe gardienii Judecătoriei.

„Chiar dacă nu-i convine unui funcționar din Judecătorie, nu cred că plata cu fișicuri de monede mici poate fi o justificare pentru un comportament agresiv și pentru violarea drepturilor constituționale,” mai spune Marco.

Procurorul-șef David Gillam spune că lucrurile vor trebui lămurite în instanță dar că este avizat despre caz, care a fost investigat de Biroul Șerifului din Oakland. Sevy este acuzat pentru asaltarea sau obstrucționarea unui ofițer de poliție și pentru tulburarea liniștii publice.

Avocatul său susține că se vede foarte clar din filmări că victima este clientul său și că aceasta a suferit vătămari mai grave decât cea fizică.

„Cred că cea mai profundă și de durată vătămare în urma acestei întămplări este cea psihologică. Se presupunea că se află într-un loc sigur,” a mai spus Marco.

Sevy nu a contestat acuzația de tulburare a liniștii publice și astfel acuzația de asaltare sau obstrucționare a unui ofițer de poliție a fost retrasă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button