X

Noi FACILITĂȚI pentru sinucigași: MAȘINA de SINUCIS, o invenție satanică destinată omului MODERN, COMOD și SĂTUL de VIAȚĂ

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Australianul Dr.  Philip Nitschke, numit şi Dr. Death deoarece susţine dreptul oamenilor de a fi eutanasiaţi, a prezentat Sarco, prima maşină imprimată 3D care îi permite unei persoane să se sinucidă într-un mod care nu este violent.

Nitschke a realizat proiectul cu ajutorul inginerului olandez Alexander Bannick. Sarco va fi disponibilă la nivel mondial.

„Îţi iei viaţa prin simpla apăsare a unui buton”, este sloganul proiectului.

Aparatul, realizat din materiale imprimate 3D, este alcătuit dintr-o capsulă în care intră persoana care doreşte să moară şi o bază. Capsula este detaşabilă şi poate fi folosită ca sicriu pentru persoana decedată.

Proiectul Sarco a fost prezentat recent la o conferinţă despre eutanasie din Canada. Înainte de a putea folosi maşina, utilizatorii trebuie să completeze un chestionar online. După aceea primesc un cod din patru numere prin care pot activa aparatul. Apoi, azot lichid umple capsula, iar nivelul de oxigen scade. Potrivit dezvoltatorilor, aceasta este o moarte „paşnică”.

Baza maşinii poate fi folosită din nou, împreună cu o altă capsulă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Ba nu. Daca prostia durea, o mare parte din populatie ar fi cerut eutanasierea. Aviz pentru elite, gasiti o metoda sa doara prostia.

  2. Din “viziunea a 2-a a Staretului Antonie”

    “Tinerii, nimerind sub puterea satanei, din cauza păcatelor săvârşite, ameţiţi de băutură şi droguri, nu vor putea rezista ultimei chemări către iad a ucigaşului din veac şi îşi vor pune capăt zilelor. Numărul cazurilor de suicid va creşte peste măsură. Şi va creşte într-atât, încât nu va mai trezi mirarea nimănui, ca o consecinţă firească a celor ce se petrec. Cu atât mai mult cu cât numărul celor care suferă de boli înfricoşătoare, ca rezultat al plăcerilor desfrânate sau al necumpătării, va fi atât de mare, iar suferinţele acestora – atât de groaznice, că sinuciderea va părea societăţii ceva de genul unui act caritabil. Vor ajunge până acolo încât vor propune oamenilor această cale, fapt ce s-ar explica doar într-un singur fel – totul este orientat spre pierderea sufletelor rătăcite.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button