X

VIDEO: Chiar îți PROTEJEZI COPILUL împotriva riscurilor VACCINÂNDU-L?

de null

https://www.facebook.com/DavidAvocadoWolfe/videos/10154962038216512/

Vaccinații comparativ cu nevaccinații: Cine este mai bolnav?

43% din copiii americani suferă de cel puțin una din cele 20 de boli cronice.

Un studiu pe aproximativ 600 de copii școliți acasă, cu vârste între 6 și 12 ani, 405 parțial sau complet vaccinați, 261 nevaccinați, a relevat o legatură șocantă între vaccinuri și sănătatea copilului tău.

Comparativ cu copiii nevaccinați, copiii vaccinți au fost:

  • de 4 ori mai susceptibili de a avea o formă autism
  • de 5 ori mai susceptibili de a avea dificultăți de învățare
  • de 340 de ori mai susceptibili de a avea tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție
  • de 5,9 ori mai susceptibili de a avea pneumonie
  • de 3,8 ori mai susceptibili de a avea infecția urechii medii
  • de 30 de ori mai susceptibili de a avea rinită alergică

Aproape jumătate din copiii americani au alergii.

Comparativ cu părinții lor, copiii de azi sunt de 4 ori  mai susceptibili de a avea o boală cronică și boli pediatrice.

Boli care înainte erau rare, se înmulțesc. Autism, tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție, diabet tip I, sindromul Tourette – toate aceste boli conduc doar la mai multă medicație.

Vaccinurile ar trebui să îți protejeze copilul împotriva unor boli, dar studiul a descoperit că ambele grupuri de copii au contractat boli ce pot fi ”prevenite prin vaccinare” în egală măsură, ceea ce ne conduce la importanta întrebare:

Chiar îți protejezi copilul împotriva riscurilor vaccinându-l?

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cine dorește să se vaccineze, n-are decât s-o facă, dar cine nu dorește să se vaccineze, să nu fie obligat de stat în acest sens. Mai simplu de atât nici că se poate. Dar numai că celui care e în spatele acestei „afaceri” murdare nu-i convine ca unii oameni să nu se vaccineze, și asta nu din dragoste față de oameni, ci din anumite interese numai de el(vorbim despre un sistem) știute. Dacă aveau dragoste de oameni făceau tot ce puteau ca oamenii s-o ducă mai bine și să nu mai plece din țara lor pentru o bucată de pâine, care încotro vedea cu ochii. Noi nu vrem să fim cobaii nimănui. Doamne ajută !

  2. NEW YORK/GENEVA, 16 Noiembrie 2017

    Liderii ONU — fac un apel pentru ridicarea în regim de urgență a blocadei împotriva ajutoarelor umanitare în Yemen, motivul — milioane de oameni în pericol iminent de a-și pierde viața, cei mai afectați fiind copiii.

    Ca răspuns la cea mai gravă criză umanitară din lume, așteaptă să intre în Yemen provizii vitale ca alimente, medicamente și vaccinuri.

    https://www.unicef.org/media/media_101496.html

    26 Noiembrie 2017

    Conferință de presă UNICEF — Geert Cappalaere, Director Regional al UNICEF pentru Orientul Mijlociu și Africa de Nord, despre situația umanitară din Yemen — au fost livrate cu succes 1,9 milioane doze de vaccin pe aeroportul internațional Sana’a.

    https://reliefweb.int/report/yemen/unicef-press-conference-geert-cappalaere-regional-director-middle-east-and-north-africa

    Criminalii ăștia cu vaccinurile lor nu ratează nicio ocazie să-și testeze otrăvurile, că dacă mai crapă copii din Yemen afectați de foame și boli după vaccinare într-un ritm alert, doar n-o să dea vina pe vaccin ci pe autoritățile din Yemen că nu au permis intrarea ‘ajutoarelor’ umanitare mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button