X

“AN OPEN SECRET”: Documentar despre ABUZUL COPIILOR la Hollywood. ONLINE pe o perioadă LIMITATĂ

de null

“An Open Secret” – “Un secret dezvăluit” este un documentar despre abuzarea unor copii de vârstă fragedă aflați la mâna unor unor oameni importanți de la Hollywood. Este disponibil acum online, gratis, pentru un timp limitat. Asigurați-vă că îl vedeți.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“An Open Secret” explică cum oameni influenți de la Hollywood încurajează copiii (și pe părinții lor) să aibă încredere în ei, chiar mutându-se cu ei. Procesul lent alimentat de o manipulare constantă și ispita unui stil de viață ca la Hollywood îndepărtează copiii de părinții lor și îi pune la dispoziția perverșilor bogați.

Producătorul Gabe Hoffman a lansat “An Open Secret”, disponibil online un timp limitat pe Vimeo, pentru a celebra demascarea predatorului în serie Harvey Weinstein. Hoffman a declarat:

“Apropo, Harvey Weinstein nu este singurul care a folosit aranjamente de  confidențialitate. De aceea nu au fost dezvăluite mai multe despre comportamentul celor de la Hollywood. Acesta e vârful icebergului.”

– Reporter Hollywood – Filmul despre abuzul sexual asupra copiilor la Hollywood “Un secret dezvăluit” lansat online.

Documentarul a avut parte de o lansare teatrală acum câțiva ani, dar Hoffman a întâmpinat dificultăți mari în găsirea unui distribuitor.

“Încă nu am primit nicio ofertă de la marii distribuitori pentru că Hollywood-ul nu vrea să-și expună rufele murdare așa că am bătut pasul pe loc o vreme. Acum vrem să le sărbătorim pe femeile curajoase care l-au demascat pe Harvey.”

– ibid

Documentarul prezintă poveștile tulburătoare ale unor foști copii actori care explică cum oamenii care trebuiau să le fie mentori ajungeau să-i abuzeze, fără nicio teamă de urmări. Filmul are în prim-plan DEN, o firmă de entertainment care nu mai există acum, fondată de investitori de prim-rang, inclusiv oameni din Congres, producătorul de  film Michael Huffington, mogulul de film și muzică Davis Geffen; și Bryan Singer, regizorul a două filme X-men.

Compania a găzduit petreceri sălbatice cu droguri, alcool si băieți minori la fosta reședință a fondatorului, Marc Collins-Rector.

“An Open Secret” mai explorează cazul managerului de talente Marty Weiss, care a pretins că nu a participat la acte indecente cu minori, iar în film este auzit recunoscând molestarea.

Urmăriți întregul documentar online pe Vimeo

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button