X

Vă amintiți? Părinții lui Ionuț, COPILUL UCIS DE CÂINI, au obținut DESPĂGUBIRI de peste 2 milioane de euro. Primul lor avocat i-a executat silit zilele trecute

de null

Părinții lui Ionuț Anghel, băiețelul care a fost ucis de maidanezi când avea doar 4 ani, trec printr-o situație delicată. Un avocat i-a executat silit pentru suma de 120.000 de euro. Familia Anghel a depus contestație la Judecătoria Sectorului 1.

Flowers

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au trecut patru ani de când Ionuț a murit ucis de maidanezi sub ochii fratelui său, Andrei.  Procurorii au deschis atunci un dosar penal, care a ajuns la judecată după o jumătate de an de cercetare, iar instanța a dat o decizie definitivă în mai 2016. Când dosarul era la procurori, familia Anghel a fost reprezentată, inițial, timp de trei săptămâni, de avocatul Bogdan Bărbuceanu. După acele trei săptămâni, părinții lui Ionuț Anghel a apelat la alt avocat, la Virgil Papuc. Zilele trecute, primul avocat a obținut în instanță dreptul de a executa familia Anghel pentru suma de 120.000 de euro, susținând că aceasta reprezintă onorariul de succes care i se cuvine. Având decizia instanței, avocatul Bărbuceanu a și executat familia Anghel, pentru o parte din sumă.

Ne-a reprezentat doar trei săptămâni. Noi, pe 27 septembrie 2013, am angajat alt avocat, pentru că nu am fost mulțimiți de domnul Bărbuceanu. Tot ce vorbeam noi în familie, dânsul prezenta în presă. Nu a fost respectată confidențialitatea datelor. Din această cauză eram efectiv asaltați de presă. Andrei era foarte speriat de tot ce se întâmpla atunci. Numai noi știm prin ce am trecut. Iar domnul Bărbuceanu nu ne-a prezentat încredere, am apelat la alt avocat”, spune mama lui Ionuț, Andreea Anghel.

Vestea că sunt executați silit i-a șocat.

Când am aflat de executare eram într-un pelerinaj. Ne-au sunat de la bancă. Vestea ne-a dat cu totul peste cap. Nu ne-am așteptat la așa ceva”, mai spune Andreea Anghel, care suferă și acum după pierderea fiului ei cel mic.

Avocatul susține că a acționat conform contractului

Părinții lui Ionuț, băiețelul ucis de maidanezi au fost executați de Bogdan BărbuceanuDe cealaltă parte, avocatul Bogdan Bărbuceanu (foto) susține că a acționat conform legii. “Eu i-am reprezentat la începutul urmăririi penale. Am participat la două cercetări la fața locului, la identificarea martorilor, sunt acte la dosar care dovedesc asta. Eu trebuia să primesc 20% din onorariul de succes. Contractul meu nu a fost niciodată reziliat. Nu mi s-a imputat nimic, nu m-au notificat niciodată. Suma totală era de 480.000 de euro, eu am cerut un sfert din acea sumă, adică 120.000 de euro. Nu am cerut executare imobiliară. Până acum li s-au executat sumele găsite în conturi, respectiv 90.000 de euro. O colegă de-a mea a tot încercat să stea de vorbă cu ei, dar i-au închis telefonul. Chiar și zilele trecute am vrut să mă întâlnesc cu ei, să ajungem la o înțelegere, dar au refuzat. S-au folosit de mine și după ce și-au atins scopul, s-au făcut că nu mă mai cunosc. Suma pe care am cerut-o este onorabilă”, spune avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Părinții au depus contestație la Judecătorie

Părinții lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de maidanezi sunt reprezentați în instanță de avocatul Virgil PapucAstăzi, Virgil Papuc (foto), avocatul familiei Anghel, a depus o contestație la executare, la Judecătoria Sectorului 1. El susține că toate demersurile făcute de Bogdan Băbuceanu sunt ilegale: “Am depus astăzi (marți, 21 noiembrie- n.r.) contestația la executare prin care solicităm întoarcerea executării. Fostul avocat nu are niciun drept cu privire la onorariul pe care l-a executat, putem vorbim de o infracțiune de înșelăciune pentru că a prezentat executorului judecătoresc ca fiind valabil un contract de asistență juridică, în condițiile în care acesta nu a fost dus la îndeplinire și a fost reziliat în primele trei săptămâni. Dacă ar fi dus la îndeplinire acel contract și și-ar fi prestat serviciile la care s-a obligat, ar fi avut dreptul, dar dumnealui, pe latura civilă, nu a făcut nici o hârtie de trei rânduri în cei 4 ani și jumătate de proces. Eu am fost angajat din 27 septembrie 2013 și până astăzi m-am ocupat și mă ocup de acest dosar”, explică avocatul Virgil Papuc.

Ionuț Anghel a murit în 2 septembrie 2013, pe un teren de lângă Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei. Magistrații au stabilit că vinovați sunt Administrația Domeniului Public Sector 2 și Compania Tei Rezidential, care deținea terenul pe care s-a întâmplat nenorocirea. Tot atunci, instanța a stabilit ca părinții lui Ionuț, dar și fratele lui, Andrei Anghel, cel care a suferit enorm după această tragedie, să primească despăgubiri în valoare de 2,4 milioane de euro.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Toate ca toate , dar acest Bărbuceanu are şi faţă de ESCROC cu ŞTAIF…ÎMBUIBAT de atâtea şpăgi şi comisioane necuvenite … si ca majoritatea avocăţimii , sunt ” săriţi” de lege “clară” privind EVAZIUNEA şi PERCEPEREA de COMISIOANE fără a fi trecute prin ” filtrul” FISCULUI , ca orice câştig !

  2. Curios ca primaria a fost asa generoasa din banii contribuabilor, probabil presa a avut contributia majora prin mediatizarea emotionala a cazului.

    Daca te omoara vaccinul sau ramai cu sechele sau autism primesti contravaloarea vaccinului, si asta daca demonstrezi ca e de la vaccin iar presa nu va spune nimic si daca va spune va zice ca nu a fost de la vaccin si ca cine spune asta e un lunatic care crede in teoria conspiratiei.

    Daca te calca masina ce sa mai zicem, nu primesti nimic, si nici soferul nu pateste nimic mai ales daca autorul e cineva cu spate, cazurile sunt destule.

    Concluzia e nu conteaza cum mori si cine te omoara ci cat de emotionant prezinta presa (tv-ul noul minister al adevarului) cazul tau si ce varianta sustine.

  3. Tin minte cand apareau cu bunica la tv sa ceara despagubiri si bunica zicea ca nu se simte vinovata. De ce nu a stat cu ochii pe copil?

    1. La momentul respectiv, acum cu atat mai mult, bunica era o femeie de conditie modesta, cu probleme reale de sanatate si cu dificultati vizibile de deplasare. In nici un caz nu era persoana potrivita care sa iasa cu copii mici in parc si care sa poata sa alerge dupa ei. Oricum, ceea ce s-a intamplat acolo nu a fost deloc in regula, declaratiile de atunci foarte dezinvolte ale tatului la tv …
      Pe mine ma surprinde imaginea acestei familii, din poza atasata la articol. Cu multi ani in urma a murit un var de-al meu, era copilul cel mic, parintii si mai ales mama, au pastrat doliu ani de zile, si se vedea pe ea ca este cu inima complet sfaramata …

  4. In 2012, un copil de 6 ani cu sindrom Down a plecat de la gradinita unde era, intr-un moment de neatentie al educatoarei. Bunica sa intarziase. A mers 1,5 km si a fost atacat de o haita de caini de la o ferma. Pana la urma a scapat cu viata, iar educatoarea a fost condamnata cu suspendare si au fost stabilite daune de 100.000 de euro.
    Se observa ca atacul s-a produs in conditii cu mult mai grave decat in cazul tragediei din Parcul Tei. Inexplicabil este totusi faptul ca un copil cu sindrom Down a ajuns la o asemenea distanta intr-un timp relativ scurt.
    In urma tragediei din Parcul tei, a fost manipulat parlamentul si o tara intreaga. In timp ce la Bucuresti se desfasurau zi de zi impotriva “proiectului” Rosia Montana, televiziunile tunau si fulgerau impotriva cainilor fara stapan, desi ulterior s-a stabilit ca acei caini asupra carora plana suspiciunea de a-l fi muscat pe copil erau caini cu stapan, fiind folositi pentru paza perimetrului respectiv.

  5. Nu tebuia sa poata fugi bunica… lasati testele de aptitudini de la angajari sau admitere la diverse scoli…
    Daca esti intr-o comunitate urbana, astfele de evenimente fatale nu sint admisibile.
    Avocatul a muncit – probabil vreo 30-40 de ore si se cuvine plata muncii..
    Desi, in acest caz putea sa o faca “pro-bono”.
    Nu era un caz cu homosexuali care sa-i cosmetizeze CV-ul, nu-i asa?
    Sau o luna “oficiala” – sa zicem 170 de ore…
    De aici insa si oana la 120 mii de euro e cale lunga, cat este de la profesionalism (poate 2-3 mii de euro, suma fic=xa, onorariu, adica ONORABIL! … si pana la peste 100 de mii – salariul pentru ani de zile de munca “obisnuita” reprezinta HOTIE, NESIMTIRE, AROGANTA SATANICA!.
    O fi ceva obisnuit la acesti sacali, intermediari ai colectorilor de bani – cica “organe de Justitie”! – dar nu cred ca un adevarat Judecator va da satisfactie …
    I-a murit lui cineva ca sa fie “despagubit” intr-un mod comparabil financiar???

  6. Pe bune? E normal într-un parc unde se joaca copiii sa existe câini maidanezi? Sa se joace în urina și fecale de câini, eu cred ca nu gândiți o parte din voi, când postați comentarii, postați doar asa sa va băgați în seama, aveți copiii cumva????? Ați pățit o nenorocire vreodată sa simțiți oroarea???? Dacă nu faceți bine și tăceți. Auzi, banii contribuabililor, din acei bani cheltuie și mai marii, și nimeni nu se oftica, din acei bani se dau și ong-urilor ce sprijină câinii, pe ei ofticați-va, ca tare urla pentru câini. Unde au fost când acel copil a fost ucis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button