Igor Dodon, deranjat de o eventuală UNIRE cu România este ospitalier cu românii care vin , dar mai și pleacă: „Iată pe această problemă nu va fi vreodată compromis. Voi cu brânza voastră, noi cu a noastră. Fraţi, fraţi, dar fiecare la casa lui. Şedeţi acasă, veniţi în ospeţi”

nov. 23, 2017 2378 1 http://bit.ly/2qGfg8G

Igor Dodon afirmă că există doar o problemă între Chişinău şi Bucureşti: „faptul că unii dintre ei de acolo (din România, n.red.) sprijină unioniştii de aici şi vor să distrugă statalitatea noastră”. Dacă această problemă este exclusă, preşedintele Republicii Molova este dispus să primească românii chiar la el în beci, pentru a-i servi cu un pahar de vin şi mămăligă.

„Iată pe această problemă nu va fi vreodată compromis. Voi cu brânza voastră, noi cu a noastră. Fraţi, fraţi, dar fiecare la casa lui. Şedeţi acasă, veniţi în ospeţi”, a declarat Igor Dodon marţi, 21 noiembrie, într-un LIVE. pe reţeaua de socializare rusă „Odnoklassniki”.

Preşedintele a amintit şi de ziua când l-a invitat pe ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă, la casa sa părintească, sugerând că îl va primi pe oricare român în felul acesta.

„Iată eu am servit ambasadorul României cu nişte vin de-al meu de casă. El a fost şi la mine acasă, în beci, aţi văzut. Iată veniţi la noi în beci, eu o să vă torn câte un pahar de vin, o să vă servesc cu mămăligă, cu tot ce avem noi mai bun de acasă”, a precizat şeful statului.

Adresându-se românilor, el a mai adăugat că:

„O să venim noi la voi, dar fiecare stăpân la dânsul acasă. Nu aveţi ce umbla prin Moldova, cum umblă Băsescu acesta cu limba scoasă prin sate, mare erou. L-au fugărit de la dânsul din ţară şi oamenii n-au ochi să-l vadă şi a venit să ne facă nouă politică aici. O să-i punem la punct pe toţi”

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Igor Dodon, deranjat de o eventuală UNIRE cu România este ospitalier cu românii care vin , dar mai și pleacă: „Iată pe această problemă nu va fi vreodată compromis. Voi cu brânza voastră, noi cu a noastră. Fraţi, fraţi, dar fiecare la casa lui. Şedeţi acasă, veniţi în ospeţi””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Ionut
    # 23 noiembrie 2017 at 11:56

    Da, da, da… Banuiesc ca insa va fi nevoie si de un translator, altfel cum ar putea cineva care vorbeste limba romana sa se inteleaga cu cineva care vorbeste „moldoveneasca”?!.
    ..
    Frati romani, Romania Mare exista prin cei care spera in acest ideal, care nu generalizeaza exceptiile nefericite, chiar daca astazi suntem despartiti de niste linii imaginare trasate de capcaunii istoriei.

Scrie un comentariu

Scroll Up