X

A murit Stela Popescu. A fost găsită întinsă pe jos, într-o baltă de sânge, lovită la cap

de null

Actrita Stela Popescu a murit, joi, la varsta de 81 de ani.


UPDATE: Sa fie vorba de moarte napraznică?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Actrița a căzut în holul casei sale și s-a lovit la cap, chiar în momentul în care se pregătea să plece de acasă.  Actrița avea banii și cheile pregătite pe masă, pentru a le lua în drumul spre ieșire, conform observator.tv.

Actrița a fost găsită întinsă pe jos, într-o baltă de sânge, lovită la cap. Decesul a avut loc miercuri după-amiaza, dar trupul a fost găsit abia joi. Autopsia trupului neînsuflețit al actriței va stabili cu exactitate momentul în care s-a petrecut tragedia, însă medicii de la SMURD au confirmat că decesul survenise cu multe ore înainte de a fi găsită de fiica ei, mai spune sursa citată. (sursa)

Se pare că înainte de moarte cu 2 zile nu prea era în apele ei


Circumstantele mortii marii actrite sunt inca neclare. Televiziunile de stiri transmit ca a fost gasita moarta in locuinta ei din Bucuresti de o ruda. A fost chemat un echipaj SMURD, dar actrita nu a necesitat manevre de resuscitare, deoarece era deja decedata, transmite Digi 24.

Referitor la apelul catre 112, ISU Bucuresti Ilfov a facut cateva precizari. “Ca urmare a unui apel la numarul de urgenta 112, care anunta existenta unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, in strada Alexandru Donici au fost trimise doua echipaje SMURD (tip B si C). Din nefericire, persoana era decedata. Nu au fost intreprinse manevre de resuscitare”, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov.

Stela Popescu s-a nascut pe 21 decembrie 1935 in Orhei (Republica Moldova). In 1953, a dat examen de admitere la facultate si a fost repartizata la Facultatea de Limba Rusa “Maxim Gorki”, dar dupa un an si jumatate a renuntat, cand intra in echipa Teatrului Ministerului de Interne.

In 1956 a intrat la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica si dupa facultate a fost repartizata la Teatrul din Brasov, unde sustinea si 400 de spectacole pe an.

In 1958, actrita a debutat pe ecrane in pelicula “Alo? Ati gresit numarul”. In total, a jucat in peste 25 de filme. Printre filmele care au consacrat-o pe Stela Popescu se numara “Nea Marin miliardar”, “Pe malul stang al Dunarii albastre”, “A doua cadere a Constantinopolului”, “Asta seara dansam in familie”.

Intre anii 1971 si 1979 a facut cuplu, pe scena si la televiziune, cu Stefan Banica, iar din 1979 cu Alexandru Arsinel.

La Teatrul de Revista Constantin Tanase si Teatrul de Comedie, actrita a pus in scena zeci de spectacole, printre care “Stela,de la Tanase”, “Aplauze, Aplauze”, “Buna seara, Boema” sau “Te astept diseara pe Lipscani”.

Actrita a jucat si in serialele “Iubire si Onoare”, “Aniela”, “Regina”, “Razboiul Sexelor” si “Cuscrele”.

De-a lungul timpului a fost si moderatoarea unor emisiuni TV pentru femei pe posturile TVR, Realitatea si National TV.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Dumnezeu să o ierte!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Aici avea dreptate: „Am crezut ca odata eliberati de dictatura, romanii vor fi mai fericiti. N-au facut mare lucru pentru asta. Pentru ca s-au speriat, n-au stiut de unde sa apuce. Unii sunt contra, unii sunt pentru. Romanii nu se unesc. Cred ca de acolo ni se trage. Se sperie, se contrazic … romanii se contrazic, in general. Au aceeasta manie de a nu fi de acord. De ce? … nu inteleg”
    http://www.wowbiz.ro/ultimul-interviu-al-stelei-popescu-acordat-in-urma-cu-2-zile-as-schimba-la-romani-mentalitatea-sa-nu-se-mai-certe-sa-fie-mai-buni-mai-prieteni-17409616

    Da, romanii nu se unesc, dintotdeauna a fost asa, de pe vremea dacilor..
    Dupa revolutie nu au facut mare lucru, pentru ca au continuat pe un drum departe de Dumnezeu si marturisirea Ortodoxiei, pentru ca NU am fost VREDNICI de MARTIRII care i-am avut in temnitele comuniste…!
    Pentru ca romanii au ales sa uite de Ortodoxie, de frica lui Dumnezeu, de simplitatea Tradiției… si sa se afunde in balarii…
    https://saccsiv.wordpress.com/2016/10/05/ioan-gyuri-pascu-a-ajuns-in-iad/

    Dumnezeu sa o ierte!
    https://www.youtube.com/watch?v=nG6DqyTEoa0
    Și pe noi să ne miluiască!

  2. Poate gresesc, dar cred ca, uneori, cand scriem un pomelnic pentru Sf. Maslu, sa mai scriem un pomelnic unde sa trecem persoane care nu ne sunt rude sau prieteni, dar pe care ii stim. E vorba de oameni cu functii in statul roman sau alte personalitati. Ma gandesc ca poate, facand acest lucru, daca sunt pe calea cea buna, Dumnezeu ii va intari, iar daca nu, ii va indrepta.
    Chiar ma intrebam de ce nu am trecut-o pe Stela (Popescu) ultima data cand am scris un pomelnic pentru Sf. Maslu.
    Sper s-o ierte Dumnezeu!

  3. sa fie vorba de moarte napraznica?

    actrița a căzut în holul casei sale și s-a lovit la cap, chiar în momentul în care se pregătea să plece de acasă. Actrița avea banii și cheile pregătite pe masă, pentru a le lua în drumul spre ieșire, conform observator.tv.

    Actrița a fost găsită întinsă pe jos, într-o baltă de sânge, lovită la cap. Decesul a avut loc miercuri după-amiaza, dar trupul a fost găsit abia joi. Autopsia trupului neînsuflețit al actriței va stabili cu exactitate momentul în care s-a petrecut tragedia, însă medicii de la SMURD au confirmat că decesul survenise cu multe ore înainte de a fi găsită de fiica ei, mai spune sursa citată.

    http://www.stiripesurse.ro/cutremurator-cum-a-murit-de-fapt-stela-popescu-detaliile-care-ocheaza-romania_1233580.html

    se pare ca inainte de moarte cu cateva zile nu prea era in apele ei

    https://youtu.be/SkpAkFhettY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button