X

Legături SECRETE istorice în Orientul Mijlociu: Israelul s-a aliat cu mai multe țări arabe împotriva Iranului

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Israelul are legături secrete cu “mai multe” ţări arabe, dar nu spune care sunt la cererea acestora, a afirmat duminică ministrul energiei, Yuval Steinitz, la postul militar de radio, relatează AFP.

Această declaraţie a fost făcută la câteva zile după un rar interviu acordat de şeful statului-major israelian site-ului de informaţii Elaph, înfiinţat de un om de afaceri saudit şi cu sediul în Marea Britanie, care a alimentat speculaţiile legate de o apropiere între statul evreu şi Arabia Saudită împotriva duşmanului comun, Iranul.

“Avem legături, unele secrete, cu mai multe ţări arabe şi musulmane”, a declarat ministrul israelian, conform Agerpres.

Întrebat despre eventuale contacte cu Arabia Saudită, el a răspuns că ţara sa respectă “dorinţele celeilalte părţi”.

Cu toate că nu au stabilit relaţii diplomatice, saudiţii şi israelienii caută să contracareze influenţa Iranului în Orientul Mijlociu.

Tensiunile între Iran şi Arabia Saudită s-au intensificat în ultimele săptămâni, în special după demisia neaşteptată, anunţată de la Riad, a premierului libanez, Saad Hariri.

Prim-ministrul, care este susţinut de Raid, a acuzat Iranul că “sugrumă” Libanul cu ajutorul aliatului său Hezbollahul.

Hezbollahul este, de asemenea, un duşman de moarte al Israelului. Liderul mişcării, Hassan Nasrallah, a afirmat la 10 noiembrie că deţine “informaţii potrivit cărora Arabia Saudită a cerut Israelului să atace Libanul”, o acuzaţie reluată de preşedintele Iranului, Hassan Rohani.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Evreii islamizează Europa prin Uniunea Europeană marxist-culturală, pe care au creat-o şi o conduc.
    Evreii spun cu gura lor că vor distruge popoarele europene prin amestec rasial!

    Uniți-vă, români! Trebuie să ne eliberăm din lagărul marxist UE! Uniți-vă împotriva clasei politice care execută ordinele primite de la Soros-UE!

    https://www.youtube.com/watch?v=GLsMJmCIqZg

    1. Evreii dezinformeaza, si sunt cei mai rasisti de pe Terra. Se plang unii propagandisti de antisemitism, dar nicaieri nu vad sa se planga cineva de anticrestinism, nimeni nu face o lege impotriva celor ce iau in ras numele lui Hristos, caci asta fac peste tot evreii blestemati, insa toti fac legi impotriva celor ce denunta crimele si minciunile evreilor. A vorbi de criminalitatea evreilor nu e antisemitism ci realism. Ei au ucis si torturat milioane de crestini in lagarele si puscariile comuniste si tot ei, jigodiile, se plang de antisemitism.

    2. tovarase itzic

      pana si voi, neamul ” ales” ati devenit predictibili…..vai vai…va faceti rabinul de ras

      iar faptul ca negi articolul acesta…si mai bagi si poezica cu antisemitismul ( ha.ha.ha….e expresia voastra favorita cand ceva nu va convine si doriti liniste) demonstreaza tovarase ca dvs…aveti orecare ” treburi” pe siteul asta…

      numai ca aici lumea stie exact cate copite valorati ( cred ca asta e moneda iadului: copita)…si sunt slabe sanse
      ( adica zero) sa faceti voi ” educatie” pe aici

      hai shalom …si nu uita sa mai citesti din talmud in seara asta ca sa nu iti iesi din ” forma”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button