X

CONFIRMARE de la un fost deputat: SOROS vrea să aducă în România UN MILION de refugiați

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am publicat la începutul lunii REAL? Plan ocult – în ROMÂNIA trebuie să ajungă UN MILION de REFUGIAȚI. Iată că avem și o confirmare.

Planul de ocupare a României este în faza finală, pentru că Soros aduce un milion de refugiaţi musulmani în locul a patru milioane de români plecaţi la muncă în Occident, scrie fostul deputat PSD din legislatura trecută Ninel Peia pe pagina sa de Facebook.

“Informaţiile mele, care vin de peste Ocean, de la cel mai înalt nivel posibil, spun că ne îndreptăm ca oile spre un final catastrofal, bine ticluit şi implementat, pas cu pas, de vectori de influenţă vizibili, dar şi invizibili, susţinuţi politic şi administrativ de “idioţii utili” bine înşurubaţi într-un sistem ce le permite să acţioneze oricând împotriva intereselor noastre naţionale.

Unul dintre aceste planuri, elaborate în anii ’90 de Soros a început prin distrugerea economiei româneşti şi, în special a agriculturii, o zonă-refugiu, în care oricând am fi excelat fără mari eforturi ca stat.

Un milion de refugiaţi musulmani în locul a patru milioane de români plecaţi la muncă în Occident. Nu sunt mulţi, veţi spune. Aşa o fi, dar ştiţi care este rata de înmulţire a acestora faţă de a noastră. Vă spun eu: în 20 de ani, un sfert de Românie va fi musulmană, cu legi şi limbă proprii, cu obiceiurile lor, cu cultura şi felul lor de trai. De ce oare am avea o ditamai moschee, în curând în Bucureşti? Este o invazie paşnică. De nerefuzat din condiţii umanitare, dar destructivă prin însăşi existenţa ei printre ai noştri. România va fi ocupată fără să se tragă un foc de armă, ba chiar împărţind mămăliga noastră, de milă, cu viitorul ocupant. Şi uite aşa nu vom mai vorbi, destul de repede, despre naţinea română”.

Integral aici.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Evreii islamizează Europa prin Uniunea Europeană marxist-culturală, pe care au creat-o şi o conduc.
    Evreii spun cu gura lor că vor distruge popoarele europene prin amestec rasial!

    Uniți-vă, români! Trebuie să ne eliberăm din lagărul marxist UE! Uniți-vă împotriva clasei politice care execută ordinele primite de la Soros-UE!

    https://www.youtube.com/watch?v=GLsMJmCIqZg

  2. Văd din ce în ce mai des în București la metrou, prin supermarketuri, pe stradă grupuri de 2, 3 până la 5-6 bărbați arabi, toți foarte tineri. Anul trecut pe vremea asta nu vedeam atâția arabi. Așadar intră în țară tot mai mulți musulmani, fără ca noi să știm nimic. Nu ni se spune în mod oficial câți refugiați musulmani au intrat de fapt în România de când a început această criză. Milioane de români au părăsit România, și în locul lor vor să-i aducă pe acești sălbatici închinători la diavol. Și românii nu fac nimic ca acest lucru să nu se întâmple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button