X

Alexandra Lăncrănjan, procurorul care i-a întocmit lui Dragnea al treilea dosar de corupție, colaborează cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile

de null

Într-o postare pe o rețea de socializare, jurnalistul Alex Costache a dezvăluit numele procurorului care l-a „executat” pe șeful Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, în cel de-al treilea dosar de corupție. Numele procurorului este Alexandra Carmen Lăncrănjan.

FOTO: https://www.bugetul.ro/wp-content/uploads/2017/11/alexandra-lancranjan.jpg

DNA îl anchetează pe Dragnea pentru abuz în serviciu, constituire a unui grup infracțional organizat și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri. Acesta fapte ar fi fost săvârșite în dosarul „Tel Drum”, pe vremea când șeful PSD deținea funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

„Ea e procuroarea care l-a executat azi pe Dragnea. 5 capete de acuzare: două de abuz, două de fraudă cu fonduri europene și una de grup infracțional organizat.

UPDATE: pierdere finanțare europeană de 21 de milioane de euro și prejudiciu la bugetul național de peste 30 de milioane de lei.

Alexandra Lăncrănjan, 32 de ani. Ca tot îi plac lui Daddy gagicile mai tinere

LE: Și mai e și din Teleorman!”, a scris Costache, pe Facebook.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astăzi, Bugetul.ro vă prezintă detalii mai puțin știute despre procurorul Lăncrănjan, cel care i-a realizat șefului PSD al treilea dosar de corupție.

Potrivit declarației de avere completate în luna mai a acestui an, Carmen Lăncrănjan nu are în proprietate nici case și nici terenuri, ea fiind posesoarea unui autoturism Skoda Octavia, fabricat în 2007. În bănci, aceasta deține o sumă modică: circa 775 de lei.

În anul 2016, procurorul Lăncrănjan a contractat un credit de la Banca Comercială Română, scadent la 2021, în valoare de 103.300 de lei.

Conform documetului citat, Alexandra Carmen Lăncrănjan a încasat, anul trecut, un salariu total de 93.855 de lei, ca procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, în jur de 7.821 de lei pe lună.

De asemenea, ca formator la Institutul Național al Magistraturii, ea a mai primit un salariu anual de 10.347 de lei. La aceste sume se adaugă și veniturile din activități independente.

Din activități didactice și drepturi de autor, Alexandra Lăncrănjan a încasat peste 18.000 de lei și 1.000 de euro. Și acum, țineți-vă bine! 14.500 de lei i-a obținut din drepturi de autor, pentru un proiect FDSC – EEA Grants – Norway Grants. FDSC este abrevierea de la Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, finanțată de George Soros.

Amintim că procurorul Alexandra Carmen Lăncrănjan este membru al ONG-ului Liderjust, conform site-ului oficial al acestuia.

Despre EEA Grants

Mecanismul SEE a fost creat pentru a asigura conditiile necesare participarii organizatiilor societatii civile in reducerea disparitatlor sociale si economice in Spatiul Economic European  (European Economic Area – EEA). Mecanismul reuneste suportul financiar din partea celor trei tari membre SEE: Norvegia, Islanda si Liechtenstein. Fondurile de care va beneficia sectorul neguvernamental din Romania prin intermediul Mecanismului Financiar SEE au o valoare de 5 milioane Euro, pentru perioada 2008 – 2010 si vin in completarea celor primite prin instrumentele structurale.

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) si Ambasada Regala a Norvegiei au lansat in 30 iunie 2008 la Bucuresti Fondul ONG din cadrul Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE). La eveniment au participat peste 160 de reprezentanti  ai organizatiilor neguvernamentale romansti si circa 30 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si institutiilor publice din Norvegia.

Obiectivul Fondului ONG infiintat prin Mecanismul Financiar „Spatiul Economic European” (European Economic Area – EEA) este de a consolida societatea civila din Romania prin sprijinirea unor proiecte in cinci domenii prioritare:

  • apararea drepturilor omului, anti-discriminare ai incluziune sociala;
  • sprijin pentru copii si tineri confruntati cu anumite dificultati specifice;
  • servicii sociale;
  • protectia mediului;
  • conservarea si valorificarea patrimoniului cultural.

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) impreuna cu partenerii sai, Fundatia pentru Parteneriat si Fundatia Carpatica, a fost desemnat ca Administrator al Fondului  ONG in Romania de catre Biroul pentru Mecanismul Financiar „Spatiul Economic European”, se arată pe fdsc.ro.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. da, pana si soneria matei si-a mai revenit putin si scrie ceea ce vede atata lume ca face sistemul…

    http://evz.ro/sorina-matei-dezvaluiri-lancranjan.html

    dar, importamt e ce scrie aici Dan Andronic: “Hartuirea sistematica a liderului PSD are ca scop final indepartarea lui Dragnea de la sefia PSD si scindarea partidului. O metoda care pana acum a dat rezultate. … . Indiferent cine ar conduce PSD, acest partid este mare, puternic, fiind greu de controlat. Astfel incat spargerea zonei de stanga dominata de PSD va fi obiectivul principal al lui 2017 si 2018. Asa se explica si resuscitarea lui Victor Ponta .. ”

    eu zic ca e atat de clar ce vor americanii de fapt. Nu e prima oara cand se fac astfel de dezvaluiri, despre spargerea unei zone masive de vot, cum e la noi pe stanga, in care PSD-ul detine puterea prin votul populatiei. Amerlocilor le e frica ca undeva un vitor o mare parte din votul electoratului sa se concentreze un mainile uni singur partid, astfel incat acesta va face usor majoritate in parlament si poate schimba sau apara anumite legi. Nu vor asta. E dificil si periculos in perspectiva implementarilor unor masuri drastice pe viitor. Vor divizare, faramitare, astfel incat sa fie usor “de manevrat” formarea unei majoritati care sa le fie lor pe plac. Vor sa dezbine ca sa manevreze. Cum adica peste 40% in mainile unui singur partid?? Unde in europa mai e asa ceva. Iar raportul pe care trebuie sa-l dea periodic ambasadorul plantat de ei aici pe plantatia Romania este unul rusinos de acum. Cum adica n-ai rezolvat treaba cu 40%? Cum ii vom putea controla pe aia, daca tu nu faci ce trebuie? Insa la asta sri lucreaza asiduu de ani si ani de zile, facandu-se pres, in genunchi (cu complicitatea rivalilor politici autohtoni care stau la panda sa consume solemn din starvurile ramasitelor politice psd) conform angajamentului “strategic”, in care am cedat toata autonomia, suveranitatea si resursele … Si pentru asta s-au gasit amatori si tradatori chiar in interiorul partidului. Grindeanu, Tudose (nu-i nimic, Dragnea i-a pus cu mana lui, evident sperand la un troc cu “sistemul”, iaca acum e facut “in sange”) .. , dar peste toti V. Ponta

    http://evz.ro/exclusiv-dna-pregateste-o-noua-lovitura-pentru-liviu-dragnea.html

    .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button