X

A murit Charles Manson – un produs al programului MKULTRA. A ucis inspirat de o melodie a formației Beatles

de null

Charles Manson, cel mai cunoscut criminal în serie din Statele Unite a încetat din viață, luni dimineața la vârsta de 83 de ani. Condamnat la moarte pentru crimele comise, a beneficiat de faptul că statul California a abolit pedeapsa capitală înainte de execuția sa, așa că a rămas să execute șapte condamnări pe viață.

FOTO: cbsistatic. com

Charles Milles Manson, născut Charles Milles Maddox, 12 noiembrie 1934 a fost un criminal și liderul unui cult cunoscut sub numele de Familia Manson, care a comis unele dintre cele mia îngrozitoare crime din istoria modernă a Statelor Unite.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Susținătorii lui Manson au comis nouă crime în patru locații, în perioada iulie – august 1969. În 1971 Charles Manson și membrii grupării pe care o conduce au fost găsiți vinovați de crimă de gradul întâi și de conspirație pentru a comite o crimă.

Manson a primit, de asemenea, condamnări de crimă de gradul întâi pentru alte două decese. Manson a fost condamnat inițial la moarte, însă sentința sa a fost redusă la închisoare pe viață când California a invalidat pedeapsa capitală în 1972.

FOTO: https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2017/11/charles-manson-3-797×1024.jpg

Manson a crezut în ceea ce el a numit „Helter Skelter”, un termen pe care l-a luat din cântecul Beatles cu același nume. Manson considera că Helter Skelter este un razboi apocaliptic iminent și credea că crimele ar ajuta la precipitarea acelui război. De la începutul notorietății sale, în jurul lui s-a format o cultură pop în care, în cele din urmă, a devenit o emblemă a nebuniei, violenței și macabrului.

La momentul când familia a început să se formeze, Manson era un fost condamnat șomer, care și-a petrecut jumătate din viața sa în închisori sau școli de corecție pentru o varietate de infracțiuni. Înainte de Familia Manson, a fost cântăreț-compozitor aflat la marginea industriei muzicale din Los Angeles, în principal printr-o asociere cu Dennis Wilson, baterist și membru fondator al Beach Boys.

Fiul lui Kathleen Maddox, care avea 16 ani când i-a dat naștere, a fost înregistrat inițial ca Charles Maddox, dar și-a luat mai apoi numele primului soț al mamei sale, William Eugene Manson.

A început să comită primele infracțiuni de foarte tânăr, la 13 ani fiind trimis prima dat la o școală de corecție – Școala Indiana Boys. Aici ar fi fost brutalizat sexual și fizic, dar după mai puțin de un an a reușit să fugă.

Și-a petrecut următorii ani comițând diferite infracțiuni și stând cea mai mare parte a timpului închis. În ianuarie 1955, s-a căsătorit cu o chelneriță de spital numită Rosalie Jean Willis. În una dintre biografiile sale, Manson susține că alături de aceasta a cunoscut petru o scurtă perioadă de timp fericirea.

FOTO; https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2017/11/charles-manson-1-886×1024.jpg

Dar un an mai târziu, după ce a fugit în California cu soția sa, a fost închis din nou și se afla în închisoare când Rosalie i-a născut fiul, Charles Manson Jr. Trei ani mai târziu cuplul a divorțat, iar el era peștele unei fete de 16 ani și era susținut financiar de o altă tânără cu părinți foarte bogați.

Arestat din nou și condamnat la 10 ani de închisoare, a primit pedeapsa cu suspendare după ce o tânără a apărut în fața instanței spunând că erau „profund îndrăgostiți… și s-ar fi căsătorit dacă Charlie ar fi eliberat”. Înainte de sfârșitul anului, femeia, pe numele ei Leona, s-a căsătorit cu Manson. Cei doi au divorțat în 1963.

În iulie 1961, a ajuns din nou după gratii și a fost închis în Los Angeles County unde a început să ia lecții de chitară de la liderul grupului Barker-Karpis, Alvin „Creepy” Karpis, și a obținut un contact cu Universal Studios din Hollywood de la un alt deținut, Phil Kaufman.

La 21 martie 1967, în ziua eliberării sale, Manson a petrecut mai mult de jumătate din cei 32 de ani în închisori și alte instituții.

Crimele Familiei Manson

La sfârșitul anilor 1960, Manson a format în jurul său un cult care mai târziu a fost numit „Familia Manson”. Grupul și-a câștigat notorietatea după asasinarea actriței Sharon Tate și a altor patru persoane, în casa acesteia, pe 9 august 1969. Crimele au fost executate de Tex Watson și alți trei membri ai familiei, acționând sub instrucțiunile specifice ale lui Manson.

FOTO: https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2017/11/charles-manson-4-736×1024.jpg

Patru membri ai familiei au invadat casa în care locuia actrița Sharon Tate și regizorul Roman Polanski în Los Angeles. Aceștia au ucis-o pe Tate, care era însărcinată în opt luni și jumătate, alături de trei prieteni care vizau în acel moment și un vizitator de 18 ani, care a fost ucis când pleca spre acasă. Polanski nu a fost prezent în noaptea crimelor, deoarece se afla la o filmare în Europa.

Membrii Familiei Manson au fost, de asemenea, responsabili pentru o serie de alte atacuri, furturi, crime și încercarea de asasinare a președintelui Statelor Unite, Gerald Ford, în Sacramento.

După arestarea sa în 6 martie 1970, albumul său a fost lansat pe piață de mai multe ori și piesele sale au fost preluate de mai multe formații, inclusiv trupa americană rock Guns N ‘Roses și Marilyn Manson. De altfel, rockerul pe numele său real Brian Warner și-a luat numele de scenă după cel al celebrului criminal.

În 1970, Manson a fost declarat de mai multe publicații underground americane drept ]Omul Anului”, și în iunie celebra publicație Rolling Stone i-a dedicat coperta alături de articolul „Charles Manson: Povestea incredibilă a celui mai periculos om în viață”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Câteva fragmente din articolul Vigilant Citizen: „Katy Perry a câștigat procesul cu două călugărițe catolice și va cumpăra fosta lor mănăstire, împotriva voinței lor, pentru a efectua ritualuri oculte”, în traducere OrtodoxInfo:

În 1969, adepții lui Manson au măcelărit cuplul Leno și Rosemary LaBianca în casa lor. Cuplul a fost înjunghiat de zeci de ori într-o manieră ritualică. Lui Leno LaBianca i-au fost aplicate 14 lovituri cu o furculiță cu două capete cu mâner de fildeș, care fost lăsată să-i atârne din stomac. Un cuțit de friptură i-a fost, de asemenea, înfipt în gât. Adepții lui Manson au scris cu sângele lui LaBianca „Înălțare“ și „Moarte porcilor“ pe pereți și „Healter Skelter“(talmeș-balmeș) pe ușa frigiderului.

Aceste evenimente au avut loc în ziua următoare uciderii infamului Sharon Tate (soția însărcinată a lui Roman Polansky) de către famialia Manson. […]

Charles Manson a fost un produs al programului MKULTRA. El a fost descris de Fritz Springmeier ca „un sclav Monarch și un manipulator“. Programatorii lui știau dinainte care erau următoarele lui ținte. El a fost, practic, folosit de elită pentru a duce mai departe crimele ritualice. Manson a fost programat folosind melodiile grupului Beatles (Manson însuși a susținut că piesa Helter Skelter conținea mesaje ascunse destinate familiei sale).

„Crimele lui Manson au fost efectuate în conformitate cu vechi ritual de legare la ochi și «funii de inițiere» în jurul gâturile celor sacrificați. (…)

Suntem martori la evenimentele care au loc în urma adoptării publice a acestor alchemical psychodramas, ale cărei consecințe spirituale pentru omenire sunt mult mai importante decât au intuit mulți până acuma, este un proces de inițiere ocultă la nivel mondial.”

– Michael, A. Hoffman, Secret Societies and Psychological Warfare (Societăți Secrete și Război Psihologic)

Întreaga saga Manson a fost profund interconectată cu industria satanică a elitei oculte.

„Crimele atribuite Fiului lui Sam, Familei Manson, și numeroase alte asasinate interconectate (posibil incluzând crimele Zodiac) nu au fost ceea ce părea a fi. În timp ce aceste crime par a fi opera aleatorie a ucigașilor în serie/în masă, ele au fost de fapt ținte efectuate în scopuri specifice printr-o rețea centralizată de culte satanice… Cu alte cuvinte, acestea au fost ținte profesionale orchestrate și deghizate pentru a arăta ca lucrarea unei alt nebun singuratic criminal în serie.“

– David McGowan, “There’s Something About Henry”

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button