X

URIAȘII AU EXISTAT. Scrie și în Biblie despre ei. Sunt urmașii FIILOR LUI DUMNEZEU ce au intrat la FIICELE OAMENILOR. Fii lui Dumnezeu n-au fost însa nici îngeri, nici draci și nici extratereștri. Care-i legătura cu APOCALIPSA?

de null
Foto: http://frontiers-of-anthropology.blogspot.ro/2014/07/the-mound-giants.html

Internetul este plin de fotografii si povesti despre schelete de uriasi:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.google.ro/search?q=giants+bones&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjG9JLj4sjXAhVGuhoKHTg-BfoQ_AUICigB&biw=1536&bih=856

Probabil ca majoritatea sunt false.

Altele poate ca nu, ca de exemplu cele ce ar fi fost descoperite cu decenii in urma la Argedava, dar care pe urma ar fi disparut. Si n-ar fi singurele care ar fi disparut.

Exista deci oare si descoperiri reale? Si cine ar vrea neaparat sa le faca disparute? De ce ar trebui ascunsa existenta uriasilor pe Pamant?

Dar oare au existat cu adevarat uriasi? Noi credem ca da. Si nu ne bazam cand afirmam aceasta, pe fotografii de pe internet.

Stim cu totii acest verset:

«Au văzut fiii lui Dumnezeu pe fiicele oamenilor că sînt frumoase şi şi-au luat loru-şi dintr-însele femei de care şi-au ales» (Facerea 6:2)

Multi vad aici extraterestrii.

Sau si mai rau, niste draci impreunandu-se cu femei … Caci iata ce zic masonii:

 

Tradiția completă a gradului al III-lea menționează că îngerul luminii Evlis, Duhul Focului, s-a îndrăgostit de Eva, care s-a supus iubirii lui și astfel s-a născut Cain, întru totul superior lui Abel. Că Dumnezeu Adonai, invidiindu-l pe Cain pentru duhul pe care i l-a transmis îngerul luminii Evlis, l-a izgonit pe Adam și pe Eva din rai. Că acest dumnezeu invidios a frământat materie pentru a-l crea pe Adam și i-a dat un suflet supus (slugarnic). Și i-a fost frică de sufletul liber și autonom al lui Cain.

Cain, alungat pe nedrept de Adonai, l-a omorât pe Abel, iar Adonai, dumnezeul care a vrut să înnece atâtea mii de oameni în apele potopului, a caracterizat uciderea lui Abel ca fiind un păcat de neiertat. Că nerăzbunătorul urmaș al lui Cain, pe nume Hiram, fiu al Duhului Focului, și-a pus tot talentul și energia lui pentru construirea templului pe care mândria lui Solomon l-a ridicat în cinstea necruțătorului dumnezeu Adonai, a cărui ură persecută de secole neamul lui Cain. Că după distrugerea mării de aramă, Hiram s-a dus la strămoșul lui Tuvalcain, în mijlocul focului, în centrul pământului, în sufletul lumii, în împărăția lui Evlis și a lui Cain, acolo unde încetează să mai existe tirania invidiosului Adonai și unde se hrănesc din roadele pomului cunoașterii. Hiram intră acolo în altarul focului și Tuvalcain îi explică neputințele și patimile josnice ale zeului Adonai, care își urăște creația și o condamnă să moară, după ce o va judeca pentru binefacerile pe care duhurile focului le-au dăruit ei. În fine, Tuvalcain profețește dominația urmașilor lui Hiram, care vor impune pe întreg pământul cultul Focului, punând capăt tiraniei lui Adonai.

 

Cititi va rog mai multe in articolul:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

Cine au fost insa in realitate fii lui Dumnezeu, fiicele oamenilor si uriasii? De ce potopul? Si care ar fi legatura cu antihristul?

Iata ce mai putem citi in Sfanta Scriptura:

 

În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.” (Facerea 6:4)

 

Deci daca scrie, e clar ca au existat. Ce s-a ales insa de ei?

Că Tu eşti Cel Care ai făcut toate şi toate le stăpâneşti; Doamne, drept eşti, Cel care judeci pe cei care cu semeţie şi cu trufie se poartă. Tu pe cei care mai înainte au făcut strâmbătate, între care şi uriaşi erau, care intru vitejie şi întru îndrăzneală nădăjduiau, i-ai pierdut, aducând peste ei apă nemăsurată.” (III Macabeilor, 2:3-4)

 

Acolo au fost uriaşii cei vestiţi, înalţi la statură şi iscusiţi în război. Nu pe aceştia i-a ales Dumnezeu, nici calea ştiinţei nu le-a dat; Pierit-au pentru că n-au avut înţelepciune; pierit-au prin nebunia lor.” (Baruh, Cap. 3: 26-28)

  

Stim ca de potop au fost salvati doar Noe si ai lui, care nu erau uriasi. Asadar uriasii au disparut in timpul potopului si au fost nimiciti de mandri ce erau.

Totusi, in Sfanta Scriptura mai sunt mentionati cu numele de uriasi si unele populatii de dupa potop:

 

Şi au împrăştiat printre fiii lui Israel zvonuri rele despre pământul pe care-l cercetaseră, zicând: “Pământul pe care l-am străbătut noi, ca să-l vedem, este un pământ care mănâncă pe cei ce locuiesc în el şi tot poporul, pe care l-am văzut acolo, sunt oameni foarte mari. Acolo am văzut noi şi uriaşi, pe fiii lui Enac, din neamul uriaşilor; şi nouă ni se părea că suntem faţă de ei ca nişte lăcuste şi tot aşa le păream şi noi lor” (Numerii, 13:33-34)

 

Căci numai Og, regele Vasanului, mai rămăsese din Refaimi. Iată patul lui, pat de fier, şi astăzi este în Rabat-Amon: lung de nouă coţi şi lat de patru coţi, coţi bărbăteşti” (Deuteronom, cap. 3:11)

 

Un cot avea 45 de centimetri …

 

Ascultă, Israele, de acum tu vei trece Iordanul, ca să intri şi să cuprinzi popoare mai mari şi mai puternice decât tine şi cetăţi mari cu ziduri până la cer, Precum şi pe poporul cei mare, mult la număr şi înalt la statură, pe fiii lui Enac, de care tu ai auzit spunându-se: Cine se va împotrivi fiilor lui Enac?” (Deuteronom 9:1-2)

 

“Atunci a ieşit din tabăra Filistenilor un luptător cu numele Goliat, din Gat. Acesta era la statură de şase coţi şi o palmă. Pe cap avea coif de aramă şi era îmbrăcat cu platoşă în solzi; greutatea platoşei lui cântărea cinci mii de sicli de aramă; În picioare avea cizme cu tureci de aramă şi la umăr purta un scut de aramă. Coada suliţei lui era ca sulul de la războaiele de ţesut, iar fierul suliţei era de şase sute sicli de fier, şi înaintea lui mergea purtătorul lui de arme.” (Regi I 17:4-7)

 

Erau ei oare urmasii uriasilor de dinainte de potop? Desigur ca nu. Erau ei oare asemenea celor ce actualmente sufera de gigantism? Consideram ca nu. Ultimii de abia se misca si in general mor tineri, caci sunt bolnavi. Aceia insa erau chiar si soldati deosebit de puternici si iscusiti in lupta. Asa erau ei. Asa i-a facut bunul Dumnezeu, un soi de patagonezi dar mult mai mari. Dar, repet, nu sunt urmasii uriasilor din vechime, caci aceia au disparut la potop.

In detaliu insa, cum au aparut uriasii de care se vorbeste in Cartea Facerii?

Masonii bat campii dupa cum ati putut citi la inceputul acestui material.

Literatura new age ne „invata” ca un soi de extraterestrii s-au imperecheat cu pamantencele si au rezultat acei super eroi. Uneori ni se spune ca acestia s-au mai micsorat in timp, dar sunt cei ce in vechime stapaneau marile civilizatii si imperii, iar actualmente formeaza grupul celor pe care-i numim ELITE, stapanii din varful varfului piramidei. Adica un soi de teorie asemanatoare cu cea a lui David Icke:

REPTILIENII – o teorie NOCIVĂ

Teoria este fundamental gresita, deoarece stim ca extraterestrii nu exista:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

Adeptii acestei teorii zic ca se bazeaza insa pe … Cartea lui Enoh, care ar specifica faptul ca un soi de ingeri cazuti au intrat la fiicele oamenilor, rezultand acei uriasi.

Enoh a fost ridicat la Cer inca in viata fiind si va reveni impreuna cu Ilie in timpul desfasurarii evenimentelor descrise in Apocalipsa. Asta scrie clar in Sfanta Scriptura:

Sfinții Prooroci ILIE și ENOH vor veni înaintea lui ANTIHRIST sau în timpul lui ANTIHRIST? Îi așteptăm întâi pe ei ca să ne trezim sau va fi deja aproape prea târziu?

Dar “Cartea lui Enoh” este o scriere apocrifa nerecunoscuta de Biserica. Deci nu e bine sa ne bazam pe ea.

Trebuie sa mai intelegem ca n-au fost doua ture de ingeri cazuti. Ingerii cazuti au fost strict cei din tabara lui lucifer. Si au cazut inainte de facerea omului. Altii n-au mai fost.

Apoi, acei asa zis „ingeri cazuti” din vremea lui Enoh n-au fost un soi de extraterestrii, caci bunul Dumnezeu n-a mai creat si alte lumi pe alte planete.

Si nici despre draci nu poate fi vorba, adica de ingerii cazuti din tabara lui lucifer, din simplul motiv ca ingerii, fie ei si cazuti, nu se pot imperechea. Nu pot procrea.

Totusi, la cine se refera Sfanta Scriptura cand specifica fii lui Dumnezeu si fiicele oamenilor? Iata ce aflam din Facerea, Capitolul 4, 25 – 26:

 

Adam a cunoscut iarăşi pe Eva, femeia sa, şi ea, zămislind, a născut un fiu şi i-a pus numele Set, pentru că şi-a zis: „Mi-a dat Dumnezeu alt fiu în locul lui Abel, pe care l-a ucis Cain.

Lui Set de asemenea i s-a născut un fiu şi i-a pus numele Enos. Atunci au început oamenii a chema numele Domnului Dumnezeu.

 

Asadar, fii lui Dumnezeu au fost aceia care au început a chema numele Domnului Dumnezeu. Iar fiicele oamenilor erau urmasele lui Cain.

Iata mult mai pe larg ce putem citi la Biserica și problemele vremii, postat pe AXA in 2010, text scris de Florin Stuparu:

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2Pagina următoare

27 comentarii

  1. Eu stiu ca era vorba despre ei dar se spune ca intra la fetele oamenilor sa pacatuiasca… Si dupa se spune ca se nasteau copii uriasii… Adica : uriasii mandriei, curviei, desfraului etc nu scrie de oamenii foarte inalti de statura ….iertatima

    1. In cele doua carti ale lui Adam si ale Evei (carti neincluse in Biblie) se explica faptul ca Eva a nascut de 2 ori gemeni: Cain si sora lui geamana, apoi Abel impreuna cu o sora geamana. Printre altele, Cain il ura pe Abel si pentru faptul ca parintii lor, Adam si Eva, nu erau de acord cu casatoria lui Cain cu propria lui sora geamana, ci i-au reservat-o lui Abel. Cain urma sa se casatoreasca cu sora geamana a lui Abel, femeie care in ochii lui Cain era mai putin atragatoare decat propria lui geamana. Dupa evenimentele ce au urmat (uciderea lui Abel), Cain si-a luat sora geamana si a fugit, ramanand ca al treilea fiu al Evei (Seth) sa o ia de sotie pe geamana lui Abel. Seth s-a nascut dupa moartea lui Abel, intru consolarea Evei si a lui Adam.

      1. Dar e raspuns si in Biblie. Geneza 5, 4: Zilele pe care le-a trăit Adam după naşterea lui Set au fost şapte sute de ani şi i s-au născut fii şi fiice.

  2. Uriașii au existat, și se tot găsesc scheletele lor pe toate continentele. În mod surprinzător însă, după ce sunt dezgropate, aceste schelete sunt bine ascunse.
    Cartea lui Enoh, care este o scriere apocrifă, pe care n-am citit-o, dar despre care am citit, spune că uriașii ar fi fost descendenții a 200 de îngeri căzuți din ceata serafimilor, care au coborât pe pământ la muntele Hermon, și care s-au împerecheat cu fiicele oamenilor, pe care le-au considerat a fi foarte frumoase, după cum scrie și în Geneză, 6. Acești îngeri au fost pedepsiți de Dumnezeu pentru că au încălcat legile creației. Cu timpul descendenții îngerilor căzuți, uriașii, au ajuns să subjuge pe oameni, să-i omoare și să se înstăpânească peste tot pămîntul, făcând fărădelegi fără număr dintre cele mai îngrozitoare. De aceea se spune că Dumnezeu ar fi adus potopul, pentru a-i distruge pe uriași, și pentru a salva ceea ce mai rămăsese nestricat și necorupt de aceștia dintre oameni, adică pe Noe și familia lui. Se spune că uriașii au mai supraviețuit totuși și după potop, și că au continuat să se împerecheze cu oamenii, urmașii lor ne mai atingând dimensiunile de dinainte. Se mai spune că au ținut la “sângele lor albastru”, chair dacă a era “diluat” cu sângele oamenilor, și că au vrut în continuare să se însăpânească peste oameni, considerând că au dreptul de a-i conduce, și socotindu-i pe aceștia ca niște sclavi. Se mai spune că descendenții lor sunt astăzi adevărații conducători ai lumii, cei care și-au păstrat cât mai “pur” “sângele lor albastru”.

  3. Pai daca așa, înseamnă că primii urmași ai lui Adam și ai Evei s-au înmulțit prin incest, care știm că este un păcat de moarte în fața lui Dumnezeu. Ce sa mai înțelegem?

    1. Eu inteleg faptul ca primii oameni au fost opera directa a lui Dumnezeu, prin urmare puri si diferiti de oamenii cei care suntem acum, dupa cel putin 7000 de ani de la facerea lumii. Cred ca sunt mari diferente intre noi si aceia. Asta inteleg eu, desigur neaproband incestul sau macar incurajandu-l.

    2. Pai vorbea Parintele Cleopa intr-o predica a sa despre asta, cum ca se luau fratele cu sora ca Adam si Eva au avut 50 de perechi de gemeni, fata si baiat. Si pana la un timp in istorie, era permisa impreunarea astfel pentru inmultirea neamului omenesc. Dar cautati la Pr.Cleopa care povestea despre asta si zicea ca a aflat din Hronograf parca.

      1. Si povestea lui Lot din Biblie, supravietuitorul Sodomei, descrie acelasi lucru: cum fiicele lui Lot, pentru a conserva generatia tatalui lor (doar Lot si fetele au fost salvati de mania Creatorului ce s-a abatut asupra Sodomei) I-au dat tatalui lor sa bea pentru ca acesta sa comita incest cu ele, in vederea nasterii de mostenitori care sa duca mai departe semintia lui Lot.

    3. Dupa mintea ta, faptul ca Adam si Eva au fost “facuti” de acelasi tata… tot incest ar fi, nu-i asa??
      Omul “bine” facut a degenerat prin pacat, permanent trupeste si cu simtirea incat – de la o anumita stare de degradare, unirea intre rude apropiate producea degradare si mai rapida, nascandu-se pocitanii si aratari neomenesti.
      De aceea omul a incetat a se uni dupa pofta doar si sa caute bucuria si multumirea intre cele cele curate si bine-placute lui Dumnezeu.

  4. da si asta dar si putem presupune ca Dumnezeu a mai creat oameni (femei) ptr ale fi sotii urmasilor directi ai lui Adam (ptr a evita incestul (taine ale creatiei)

  5. ps
    e la moda acum printre newageri teoria ajutorului “extraterestru”in constructiile megalitice in realitate sunt foarte pamantene fiind ridicate de uriasi (ante sau post diluvieni)

    1. “HIBRÍD, -Ă, hibrizi, -de, s. m., adj. 1. S. m., adj. (Organism) provenit din încrucișarea a doi indivizi de specii, de soiuri, de genuri sau de rase diferite….”
      Ceea ce spui este paralel cu realitatea, da atentie semnificatiei cuvintelor ca sa nu crezi (si sa afirmi) bazaconii.
      Fiind oameni din aceeasi proto-parinti – care sint diferentele de specie/soi/gen ori rasa?
      Si animalele – cand au au fost numite stii tu ca li s-au dat mai multe nume, asa ca sa fie ceva diferit si prin incrucisare combinata/mixta sa “iasa” hibrizi?

  6. Desigur ca au existat si e asa cum ne invata Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti, iar nu internetul cu teoriile conspiratiei sau mocirla inselarilor vestului sau cartile apocrife gen Cartea lui Enoh; In articol este expus adevarul in aceasta privinta. Cui ii este greu sa creada ca asa este…. inseamna ca se inseala amarnic, iar mandria si ignoranta il opresc de la adevar. Mai pe larg in Hronograf.

    1. Asa e la ei, chiar nu stiai???
      Ca la mozaici (asa-zisi evrei…) – femeile ne-musulmane, infidele (fata de demonul Mohamed), sint sub-oameni (in credinta lor) le este permis.
      … A zis un musulman “judecat” pentru viol multiplu (“posta”) in Germania iind baut… ca e interzis intara lui….
      Sa bea alcool! Nu e interzis sa violeze infidele!
      Si el a fost achitat ca femeia era prea provocatoare sexual si nu au putut ei decat s-ai faca poftele cu forta.

  7. ” Și s-a dus Cain de la fața lui Dumnezeu și a locuit în ținutul NOD, la răsărit de Eden. Și Cain a cunoscut-o pe femeia sa, și ea, zămislind, l-a născut pe Enoh ” – așa scrie în Biblie – prin urmare a mai existat, cel puțin, încă o comunitate de oameni, care trăia în paralel cu comunitatea lui Adam și Eva și, pentru că urmașii lui Cain nu s-au amestecat cu urmașii lui Set – așa se povestește în articol – înseamnă că,aceștia din urmă – adevărații fii a lui Dumnezeu – s-au înmulțit prin incest . DAR, celelalte RASE UMANE, de unde au rezultat ??? fiindcă din Adam și Eva nu s-a putut dezvolta decât RASA ALBĂ !

  8. Cartile spun asa: Eva, Adam si urmasii lor dintai isi aveau loc de trai pe un munte, aproape de gradina Edenului si de Dumnezeu. Cain, dupa savarsirea crimei, a fugit pe pamanturile de jos, din vale, pe care el si urmasii lui le-au populat rapid, fiind inclinati spre adulter. De altfel, diavolul insusi era in comunicare si comuniune cu acestia. Intre timp, Adam, Eva, Seth si ai lor, pe munte, duceau o existenta sfanta, in post, rugaciune si sacrificii catre Dumnezeu. Fiii lui Seth erau extrem de placuti lui Dumnezeu, astfel incat li s-a dat o statura impozanta, gratie divina si sunt amintiti ca fiind ‘fiii lui Dumnezeu’. Pe tot parcursul evenimentelor, in mod constant si continuu, li se aminteste si porunceste acestor fii sa NU coboare in vale si sa se amestece cu copiii lui Cain. Aceasta porunca pare sa fi fost de o importanta extrema. Totusi, neobositul diavol cauta in mod constant sa-I aduca jos pe acesti fii ai lui Dumnezeu. Surpriza este ca a intrebuintat exact aceleasi metode prin care suntem noi pierduti astazi! In fiecare zi, aduna pe o parte din copiii lui Cain si ii aducea la poalele muntilor unde traiau fiii lui Seth. Acesti copii ai lui Cain ii ademeneau pe fiii lui Seth prin MUZICA, petreceri si femei complet goale, lucruri de care fiii lui Seth se minunau si pe care le priveau si ascultau ca hipnotizati. Prin persistenta sa zilnica, diavolul cu ajutorul urmasilor lui Cain, a reusit pana la urma sa-i ademeneasca pe fiii lui Seth, intr-un tarziu cativa din acestia coborand de pe munte si intalnindu-se cu fiicele lui Cain, diavolul facand ca fiii lui Seth sa fie irezistibil atrasi de ele si ele sa fie trupeste atrase de ei. Dupa noaptea de pacat a acestora, fiii lui Seth au vrut sa urce inapoi pe munte, insa Dumnezeu nu le-a mai permis, datorita incalcarii poruncii Lui. Astfel, acestia au ramas sa se insoare cu fiicele lui Cain si sa traiasca in lumea pacatoasa din vale, in timp ce pe munte au mai ramas doar cativa din oamenii sfinti, printre care Noe si ai lui.

  9. Doamne aJUTA

    @SAVANOROLA,

    Nu era notiunea de incest la primi oameni dupa Adam si nici patimile care zvancnesc in noi .

    @Eu , zice bine, Eva nastea perechi de gemeni dupa cum scrie in synopsis hystorion sau Hronograful lui Chedrinos scris de Gheorghe Chedrinul din care citeaza parintele Cleopa si care fii se luau pentru a da ascultare poruncii lui Dumezeu. (doar pana la un moment dat s-a luat frate cu sora dupa cre prin porunca dumnezeasca a incetat).

    Iar Fii lui Dumnezeu (cei ce traiau dupa legeau lui si in ascultare adica urmasii lui SETh) intrau la ficele oamenilor (adica la ficele descendentilor lui Cain, latura decazuta) astfel nascanduse din faradelege Uriasii.

    Adica ca rezultat al pacatului neascultarii plata a fost Uriasii (Moartea) adesea cruzi si nemilosi aducand moarte.

    Doamne ajuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button