NOU algoritm de calcul al IMIGRANȚILOR: România riscă să primească câteva ZECI de MII, altfel AMENZI URIAȘE

nov. 18, 2017 24095 19 http://bit.ly/2qGliWG

.

Parlamentul European va începe negocierile cu guvernele UE privind revizuirea sistemului Dublin. Trei idei de bază îmi rețin atenția. Prima, țara de acces nu mai este automat responsabilă de procesarea cererilor de azil. A doua, toate statele UE trebuie să accepte să își asume responsabilitatea pentru a primi o parte din azilanți. A treia, cei care refuză riscă să piardă fondurile europene. Ce se vrea? Un singur lucru: impunerea statelor membre să-și primească cota de azilanți stabilită de UE. Așa zisa asumare a responsabilității în numele solidarității comune.

Noul algoritm de calcul a numărului de solicitanți de azil pe care țările membre sunt obligate să îi primească ar fi pentru România o CATASTROFĂ. La un calcul rapid, peste 73.000 de azilanți ar urma să revină statului român! O cifră imposibil de onorat în raport cu posibiltățile țării noastre. Și nu vorbim aici decât despre cei care sunt deja intrați în UE. Dar, cu siguranță, solicitanții de azil se vor înmulți vertiginos în anii ce vin.
UE are deja un nou slogan: Cine nu primește, plătește! Ce? Cât? O contribuție de „solidaritate” de 250.000 EUR pentru fiecare solicitant neacceptat!
Am spus și o repet: acest mecanism nu va funcționa niciodată, pentru că solidaritatea impusă nu va funcționa niciodată! Cetățenii știu că această criză creată artificial are în spatele său interesele particulare ale unora pentru care trebuie să plătească alții!

Laurențiu Rebega, parlamentar european, Grupul Europa Naţiunilor şi Libertăţilor

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
19 Comentarii la “NOU algoritm de calcul al IMIGRANȚILOR: România riscă să primească câteva ZECI de MII, altfel AMENZI URIAȘE”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 18 noiembrie 2017 at 13:04

  De ce nu ii trimit in tările arabe unde nu sant probleme? Altfel nu le-ar ieşi planul cu războiul Creştino -Arab ,cum spun Sfintii Părinti.

 2. # 18 noiembrie 2017 at 13:25

  Nu ii vrem in tara asta tara asta e, o tara sfanta vin sa, amestece cu noi atunci daca tot sunt asa de amatati sa increstineze ortodox nu il vrem pe Mahomed, in Romania

 3. pamelisadeea
  # 18 noiembrie 2017 at 13:40

  deja au inceput conflictele de interese intre tarile membre UE,asa ca ,nu se stie ce va fi de azi pe maine…

 4. Mirela
  # 18 noiembrie 2017 at 14:42

  Adică, după amenințarea de acum două-trei săptămâni cu primirea milionului de refugiați, să ni se pară că obligația de a primi câteva zeci de mii este chiar o binecuvântare.
  Ce cote incredibile a atins manipularea!

 5. # 18 noiembrie 2017 at 14:46

  Ascuți ți armele și pregătiți vă de război

 6. # 18 noiembrie 2017 at 16:07

  MAI BINE PLATIM AMENZILE UNIUNII EUROPENE DECAT SA NE BAGAM BELEAUA IN TARA, O SA PROCEDAM ASA CUM PROCEDEAZA DANEMACA, EI PLATESC AMENZI DAR NU PRIMESC COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI. SUB NICI O FORMA NU PRIMIM IMIGRANTII MUSULMANI LA NOI IN ROMANIA , SAU IN CEL MAI BUN CAZ SA IESIM AFARA DINUNIUNEA EUROPEANA CA NU NE-A ADUS NICI UN FOLOS, DOAR NE-A DISTRUS ECONOMIA SI NE-AU FURAT BOGATIILE. DACA NE-AM GOSPODARII SINGURI CU BOGATIILE PE CARE LE AVEM IN TARA NU NE-AR TREBUII NICI UN AJUTOR DIN AFARA.

  • # 18 noiembrie 2017 at 16:13

   Foarte bine ati punctat!

  • cca70
   # 18 noiembrie 2017 at 18:10

   mai bine nu platim nici amenzi si nici satanisti musulmani nu acceptam….

   CEL MAI SIMPLU E SA PARASIM UE….

   dar pentru asta trebuie iesit in strada cu milioanele de oameni si luptat cu jigodiile din politica …si poate chiar e nevoie de jertfa de sange ca sa redevenim liberi

 7. # 18 noiembrie 2017 at 18:03

  Deportarea

 8. # 18 noiembrie 2017 at 18:12

  Germania și Anglia au admis in parlament ca au vorbit cu mercenarii ,traficanți, teroriștii musulmani, africani, indieni sa vina în Europa și acum obliga tarile europene sa fie invadate forțat , aceste doua tari macelaresc și distrug Europa .

 9. # 18 noiembrie 2017 at 19:33

  Știți, ce fac arabii la noi în țară ? Zi și noapte, învață să tragă cu arme letale în poligoanele de tragere, bărbați și femei – culmea și femei – 80% din clienții poligoanelor de tragere sunt ARABI. Și pentru ce? – ca să ne ciuruiască pe noi – suntem la UN GLONȚ distanță de ei. De aceea, trebuie să învățăm și noi, de la mic la mare, de la tânăr la bătrân, să tragem cu arma, pentru că, altfel, va fi vai de capul nostru, fiindcă polițiștii nu ne vor mai putea apăra, pentru că nu vor mai face față numărului mare de arabi pregătiți din punct de vedere militar.

  • Vazduh
   # 19 noiembrie 2017 at 23:16

   Sa inteleg ca politistii ne apara acum ? Ne apara de muste. A-ti vazut voi organe represive sa apere vreodata populatia ?

 10. marepacatosneeretic.
  # 18 noiembrie 2017 at 19:50

  cca70 Amin!:

 11. # 18 noiembrie 2017 at 19:59

  Romania nu este obligata sa plateasca nimic si nici sa primeasca imigranti. Daca vor insista vom ingrasa pamantul tarii cu ei!

 12. Roman
  # 18 noiembrie 2017 at 22:20

  Pe cine din romanii cei multi ii intereseaza si acest subiect?E o indiferenta si la acest capitol precum si la cel cu vaccinarea,ecumenismul sau cip-ul.Populatia din Romania e prea naiva si zapacita de la atatea minciuni si asculta doar de televizor ,iar acolo nu se pune accent pe discutii corecte si drepte despre vaccinuri,cip-uri,razboaie locale premergatoare celui mare declansate de catre STATE prin ai sai ,,conducatori” dar in care lupta cei mici si multi (oamenii obisnuiti) nestiind de ce lupta mai exact sau despre o invazie mahomedana intentionata declansata de lideri precum baba merkel,holland ,junker si alti distrugatori de neamuri ,dar de toti omagiati si vazuti ca aducatori ai binelui ,iar daca nu se da la televizor ,toata populatia doarme si nu o intereseaza nimic ca…are treaba …tot timpul are treaba…

 13. # 19 noiembrie 2017 at 2:34

  Cine ne amendeaza
  Pe baza a ce legi incalcate de noi?

  Obligatii cam multe asupra romanilor
  Ia auzi Horia , Closca si Crisane, astia vor sa ne ia tot ce ne-ati lasat prin sangele si viata voastra.
  Sa mai manam hai hai sa sunam din clopotei
  Sa trosnim din bici mai flacai
  Sa iasa scantei

  Sa ii colindam cand vin in romania, zic
  Primitori ca intotdeauna sa fim, buni , pasnici si bune gazde.
  Ca doar taiem porcii de craciun si avem din belsug pt sarmanii frati de peste granita

 14. # 19 noiembrie 2017 at 14:13

  Nu mai bine luam exemplu de la Anglia si iesim din UE-istan?

 15. Vazduh
  # 19 noiembrie 2017 at 23:13

  Nu avem nevoie de fonduri europene.
  Pune-ti milioanele de trintori din sistem si milionul de falsi asistati la munca si Romania va prospera.
  Primim refugiati doar crestini ortodoxi sau cei care vor sa se integreze credintei noastre.
  Ceilalti refugiati sa mearga la Merkel si Macron.
  Amin.

 16. petre
  # 20 noiembrie 2017 at 7:01

  Simplu si efficient…….veniti si inscrieti-va in singurul partid nationalist ce se opuine la distrugerea tarii, PARTIDUL NOUA DREAPTA, deveniti membri, candidam cu toti, si schimbam javerle de tradatori de tara……si gata cu discutiile si contradictiile….

Scrie un comentariu

Scroll Up