UE declanșează un RĂZBOI total ÎMPOTRIVA Poloniei, considerând-o O AMENINȚARE directă la adresa VALORILOR EUROPENE

Noi 17, 2017 36899 6 goo.gl/DLxA1x

Parlamentul European a adoptat o rezoluție în care Poloniei i se cere condamnarea “marșului fascist și xenofob” organizat pe 11 noiembrie, la Varșovia, dar și asigurarea accesului la avort și contracepție

BUCUREȘTI, 15 nov — Sputnik, Octavian Racu. Parlamentul European a adoptat o rezoluție care presupune lansarea mecanismului de introducere a unor sancțiuni împotriva Poloniei.

În acest fel, ar urma să fie aplicat articolul 7 al Tratatului Uniunii Europene, prin care Polonia ar putea fi lipsită de dreptul de vot la Consiliul European. Acest lucru se va întâmpla în cazul în care Consiliul va constata existența unor „amenințări evidente” în adresa „valorilor europene”.

Rezoluția a fost adoptată cu voturile a 438 deputați, în timp ce 152 au votat împotrivă. Parlamentarii europeni sunt nemulțumiți de derapajul Poloniei de la normele democratice și statul de drept.

În rezoluție Varșovia este îndemnată să asigure dreptul la întruniri publice și să condamne „marșul xenofob și fascist” care a avut loc în capitala Poloniei pe 11 noiembrie, să asigure liberul la acces și fără nicio discriminare la mijloacele de contracepție, precum și la contracepție de urgență, fără nicio prescripție medicală.

În iunie, președintele Andrzej Duda a promulgat o lege care permite recurgerea la contracepția de urgență doar la indicația medicului. De asemenea, Polonia are și una din cele mai restrictive legi cu privire la avort, care interzice orice întrerupere de sarcină, în afară de cazuri de viol, incestului sau dacă fătul reprezintă un risc pentru viața și sănătatea mamei.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
6 Comentarii la “UE declanșează un RĂZBOI total ÎMPOTRIVA Poloniei, considerând-o O AMENINȚARE directă la adresa VALORILOR EUROPENE”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. pamelisadeea
  # 17 noiembrie 2017 at 16:21

  cinste poporului polonez.DUMNEZEU SA-I AJUTE!

 2. nwo
  # 17 noiembrie 2017 at 20:16

  Ciudati mai sunt si guvernantii polonezi, incapabili de ratiune, pe de o parte incurajeaza natalitatea dar pe de alta parte dau liber la vaccinare cu zeci de vaccinuri pline de neurotoxine precum mercur si aluminiu, vaccinare impusa global cu scop de sterilizare treptata si scaderea sperantei de viata.

  Sau poate se doreste doar mana de munca docila care sa nu apuce sa imbatraneasca, cine sa mai inteleaga scopul NWO si daca cei care li se impotrivesc chiar o fac sau e doar un teatru pentru a da speranta maselor ca o gura de aer cat sa stea linistite si sa nu se revolte cu adevarat.

 3. Ionut
  # 17 noiembrie 2017 at 21:21

  Sper ca politicienii romani mai au un dram de demnitate si vor folosi dreptul de veto.

 4. acelas
  # 18 noiembrie 2017 at 10:54

  mai sunt locuri in lume in care oamenii din zona detin resursele, sau macar o masa monetara care inca nu apartine de facto Elitelor, adica evreilor. La propriu adica, chiar daca si ei (printii arabi) sunt bagati prin tot felul de organizatii mondiale oculte. Poate ca e timpul sa decarteze acum conturile catre Elite. Cum? seamana cu ce se intampla deja si in alte state. Cu ce, decat cu justitia, de care n-ai voie sa te atingi sau sa zici ceva… . Ceea ce va fi primul instrument si cel mai grozav in vremurile „pe fata” ale antihristului..

  .

 5. Georgel
  # 21 noiembrie 2017 at 9:18

  În ce ma priveste salut din toata inima initiativa Poloniei, trebuie odata sa se puna capat dirijarii Ue ce trebuie sa faca o tara la ea acasa. Suntem satui de atatea sfaturi de care beneficiul este de partea lor.

Scrie un comentariu