Șișu și Puia acuzați de DISCRIMINARE, RASISM și XENOFOBIE datorită Manifestului LA FAMILIA.Clubul Form Space din Cluj le-a ANULAT concertul

Noi 17, 2017 11972 5 goo.gl/1NLng9
facebook.com | Form Space


.

Acum cateva zile, Sisu si Puia lansau un Manifest in care isi exprimau sustinerea pentru familia traditionala, compusa dintr-un barbat si o familie. Iata ca reactiile corect-politice nu au intarziat sa apara, iar un club din Cluj deja a decis prin vointa unilaterala sa-i taxeze si sa se dezica de manifestul lor, anulandu-le concertul. Acesta si-a motivat pe facebook decizia astfel:

,,La Familia a lansat zilele trecute un manifest prin care anunța că Sișu și Puya cred în familia compusă DOAR dintre un bărbat și o femeie și au decis să promoveze această credință pe scenă.

Noi credem că scena nu ar trebui să fie o rampă pentru promovarea mesajelor discriminatorii, rasiste sau xenofobe și nu vrem să ne asociem imaginea cu sistemul de valori în care Sișu și Puya cred.

Noi credem în muzică și în căsătorii fericite. Straight sau gay.

Acesta este motivul pentru care care am decis să anulăm concertul La Familia at /FORM SPACE din data de 7 decembrie.

Mulțumim pentru înțelegere.

*cei care au cumpărat bilete la event pot recupera contravaloarea acestora printr-un e-mail către iabilet.ro

 

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Șișu și Puia acuzați de DISCRIMINARE, RASISM și XENOFOBIE datorită Manifestului LA FAMILIA.Clubul Form Space din Cluj le-a ANULAT concertul”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Roman
  # 17 noiembrie 2017 at 19:28

  Ultimul lor HIT,,In realitate” are niste versuri de oameni TREJI…poate ca Dumnezeu i-a TREZIT….Doamne ajuta-le si lor si noua!!

 2. cca70
  # 17 noiembrie 2017 at 20:47

  manifestul lor ar trebuii popularizat la maxim

 3. Ionut
  # 18 noiembrie 2017 at 0:19

  Cu mocirla nu vorbești, doar o ocolesti. Pentru cei care sunt derutați, am un singur mesaj: nu exista mai multe feluri de căsătorii, casatoria e una singura .

 4. Ionut
  # 18 noiembrie 2017 at 0:24

  Se pune totuși întrebarea: indivizii ăștia nu se folosesc de clubul si de vadul lor comercial pentru a-si promova sistemul lor de non-valori?
  Asa sa le ajute Dumnezeu!

 5. dante
  # 18 noiembrie 2017 at 18:19

  „…Noi credem în muzică și în căsătorii fericite. Straight sau gay…”

  Pai e normal ca astia cred in cu totul altceva decit in Dumnezeu si si-o asuma strigind cu voce tare apostazia. Pe de alta parte, asa cum Sisu si Puya si-au revenit la realitate asa speram ca si clujenii vor reveni. Din pacate Clujul este rampa de lansare a dracismelor din Romania, concurind prin mindrie luciferica la statutul de oras cosmopolit al Bucurestiului.

Scrie un comentariu