X

S-A EFECTUAT primul TRANSPLANT de CAP UMAN. Donatorul e primitor sau primitorul e donator? CINE E NOUA FIINTA?

de null

Primul transplant de cap uman a fost efectuat cu succes 127

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi la Primul transplant de cap uman a fost efectuat cu succes de pe Antena 3:

Primul transplant din lume de cap uman a fost efectuat cu succes pe un cadavru, în China, în urma unei operații de 18 ore. 

Acest lucuru a arătat că este posibilă reconectarea măduvei spinarii, a nervilor și a vaselor de sânge, spune doctorul italian Sergio Canavero.

Potrivit The Telegraph, transplantul pe cadavre arată că tehnicile sale noi de reconectare a coloanei vertebrale, nervilor și vaselor de sânge vor funcționa, arată sursa citată.
Primul om care a acceptat să fie pacientul lui Canavero este un informatician rus pe nume Valery Spiridinov. Capul lui va fi înghețat și va fi ”legat” de corpul unui donator.

Deocamdata au lucrat cu un cadavru. Sau cu doua? Nu ni se spune clar in articolul de mai sus.

Aceeasi echipa a realizat anul trecut:

Inedit: primul transplant de cap la o maimuţă

In realitate n-a fost prima dată când se realiza o grefă de cap la o maimuţă. Doctorul american Robert White a transplantat capul unei maimuţe pe corpul altei primate în 1970. Iar savantul rus Vladimir Demihov a reuşit în anii ’50 operaţia de transplant al unui cap de câine la alt câine, obţinând un câine care trăia cu două capete. Experimentele realizate de aceşti pionieri s-au dovedit vitale pentru progresul tehnicilor de transplant în medicină. Animalele pe care au fost realizate aceste experimente nu au supravieţuit însă foarte mult. Maimuţa lui Robert White, de exemplu, a murit după 9 zile de la transplant, în urma unei reacţii de respingere imunitară.

Vizionati va rog si:

Detalii despre cum zic ei ca vor proceda cu oameni vii puteti citi la:

Video: TRANSPLANTUL DE CAP

Indibitabil, nu poti lua organe de la un mort. Ei doar ne mint ca asa s-ar proceda. Cititi va rog cu foarte mare atentie aceste articole:

TRANSPLANTUL – ucidem “donatori” ca sa “salvam” vieti / MOARTEA CEREBRALA nu este MOARTE / Cei aflati in moarte cerebrala plang cand sunt taiati si li se scot organele / De ce sunt anesteziati mortii in timpul prelevarii de organe? / CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

Dr. Adrian Cacovean: Acordul prezumat înseamnă că sunteți de acord sa fiți hăcuiți de vii!

Adica, donatorul traieste si este de fapt ucis. Altfel nu se poate.

Trecand totusi peste acest aspect, sa ne amintim si de alte chestii ce aproape deloc nu sunt dezbatute in mass-media:

Video: Ce SCHIMBARI BIZARE se petrec cu PRIMITORUL unui TRANSPLANT DE INIMA. Ce-i transmite “DONATORUL”? Si nu doar in cazul inimii …

Deci, daca la un transplant de inima se petrec astfel de transformari cu primitorul, cam la ce ne putem asteptat in cazul donarii unui intreg trup? Sau cum e mai bine spus? Donarii unui cap? Caci vad ca ei vorbesc totusi despre transplant de cap? Chiar asa, de fapt ce se doneaza mai exact? Capul sau trupul? Adica, donatorul e primitor sau primitorul e donator? O nebunie …

Si cea mai importanta intrebare:

CINE E NOUA FIINTA?

Stim de exemplu ca exista oameni fara cerebel sau fara jumatati de cap:

Video: Cum pot trai acesti oameni FARA JUMATATE DE CAP?

Sigur, nu le lipseste intregul cap, dar totusi oamenilor de stiinta nu le este deloc clar cum de ei traiesc si asa.

Pe de alta parte, unde este sufletul? Doar in cap sau doar in trup? Evident, acest soi de oameni de stiinta nu-si pun astfel de probleme:

NEAR DEATH EXPERIENCES: Cand nu esti crestin, NDE te uluieste / Cand esti om de stiinta ateu, deja dai raspunsuri tampite / INVATATURA ORTODOXA despre SOARTA SUFLETULUI DUPA MOARTE

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Asta e din categoria:

    “Sant lucruri/teorii atat de idioate pe lumea asta, incat numai intelectualii rafinati le pot crede”.

    Pai cred ca si noi putem face transplant de cap la modul asta. Adica, cap mort pe trup mort.:). Si apoi mare reclama. “Primul transplant de cap reusit”. da modificam un pic zicala, cam asa: “operatia a reusit, da pacientul oricum era deja mort”.
    Asta va fi ca si clonarea la om. Adica nu va functiona. Clonare la animale cu mari sfortari s-a reusit, dar cu zeci de rebuturi. La om, nimic, nimic. Oricate fonduri s-au alocat, oricate resurse umane, degeaba. Bine, oricum era degeaba cu nu rezolva absolut nimic clonarea, ca clona avea telomerii deja scurtati, adica si clonatul si clona mureau cam in acelasi timp.
    Io cred ca o sa fie ca in desene animate: se face lipeala, si cand apasa aia butonul START, ii sare lu ala capul de pe corp, ca dopul de sampanie.:)

    Nu va functiona la om.

  2. Ideea era sa se știe care este identitatea noului “om ”
    Știm că transplantul va fii făcut intre doua persoane vii !
    Deci cel ce va trăi care din cele două persoane este ?
    Cel care a donat capul sau c l care a donat trupul ?
    Asta era ideea locuinței sufletului !
    Pentru că dacă sufletul locuiește în inima atunci identitatea noii persoane este a celui care donează trupul !
    Dar dacă trupul a fost botezat iar capul nu a fost botezat cum rămâne cu starea lui duhovnicească ??

    1. iti dai seama la ce babilonie se ajunge, dar suntem sceptici ca vor reusi asa ceva pe un om viu… au anuntat ca anul viitor este pogramata o astfel de interventie

    2. Dar ca sa accepti asa ceva…nu mai ai nici o stare duhovnicrasca…ai mint pe amandoi ca…tu vei trai…si ei cred asta…Doamne…in ce hal s a ajuns…sa ne tugam mai mult…mai cu foc

  3. Sfântul Grigorie Palama remarcă: „Sufletul, susţinând trupul în care a fost zidit, e pretutindeni în trup, nu ca în spaţiu, nici ca cel ce e cuprins, ci ca cel ce îl susţine, îl cuprinde şi îl face viu, fiind şi în această privinţă după chipul lui Dumnezeu”. (…)
    Cat omul este in viata, memoria sufletului nu se poate disocia e cea a trupului. Fiecare experienta traita de om cu trupul este si o experienta a sufletului.
    Memoria si informatia genetica nu se afla in creier, ci in fiecare celula a sangelui si corpului. De aceea vedem in cazurile de transplant ca primitorul va suporta niste transformari care sunt caracteristice donatorului.
    Se zice ca ,,primul transplant din lume de cap uman a fost efectuat cu succes pe un cadavru”. Asadar, este vorba de un cadavru.Iar sufletul din moment ce nu mai e in corp nu cred ca se va intoarce intr-o bucata de corp.Nu cred ca Dumnezeu ar ingadui intoarcerea sufletului doar pentru ca niste doctori nebuni vor sa se joace de-a Dumnezeu.
    Stim ca moartea inseamna despartirea sufletului de corp.Prin urmare, ceea ce ,,animeaza” acesti doctori este o fiinta in care nu se mai afla sufletul, dar care totusi va fi vie, asemenea animalelor despre care stim ca Dumnezeu le-a dat suflare de viata, dar nu si suflet.Noua fiinta nu va avea suflet, va fi probabil un animal, un zombie sau o creatie de-a lui Frankenstein, care probabil nici nu va trai mult din cauza reactiei de respingere.
    V-ati gandit ca reactia de respingere este practic hotarul pus de Dumnezeu pentru a ne arata ca ceea ce fac oamenii este impotriva Vointei Sale?

  4. Da, va fi un individ cu dubla personalitate, adica un psihopat, un zombie, in conflict continuu cu sinele. Adica un sine cu celalalt sine ! Vai de el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button