Fost șef al SPP redă o discuție în care interlocutorul său vorbește despre influența SUA și despre cum Iohannis conduce statul paralel

Noi 17, 2017 4611 5 goo.gl/TtPuuZ

FOTO: https://caplimpede.ro/wp-content/uploads/2014/11/El-este-masonul-din-spatele-lui-Iohannis-Uite-ce-ce-declara-despre-rolul-organizatiei-in-viata-ta.jpg

Dumitru Iliescu, fost şef al SPP, redă, într-o postare pe Facebook o discuţie, în care interlocutorul său vorbeşte despre influenţa SUA în România,precizând că „americanii vor să aibă controlul total”, iar Coldea şi Maior „s-au pus în slujba lor”. Acesta susţine că „statul pararel” încă funcţionează.

„Când cineva mi-a spus că liderii Statului paralel au trădat România, mi-a venit greu să cred! Nu puteam concepe că, George Maior, Florian Coldea și echipă lor, s-au pus în slujbă unei puteri străine, că au promovat și protejat interesele acesteia împotrivă intereselor noastre naționale. Nici acum nu îmi vine să cred, dar persoană care mi-a dat informația a fost foarte insistență. A început să-mi explice în detaliu și să îmi dea argumente solide.

Nu știți ce s-a întâmplat în Mexic, după ce guvernul naționalist a naționalizat extracția de țiței? (..)Americanii le-au blocat toate sursele de finanțare a deficitului suveran al statului și au declanșat o criză care a spulberat regimul naționalist. A fost ales un guvern neoliberal, pe care CIA a reușit să-l convingă să adopte un protocol de colaborare între serviciile secrete și parchetele din Mexic.

În acest mod s-a asigurat că persoanele politice, cu înclinații naționaliste, sunt scoase din zonă deciziei politice, sau stopate să mai ajungă în această zonă”, a scris Dumitru Iliescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul şef al SPP redă în continuare informaţiile care i-ar fi fost furnizate, susţinând că intelorcutorul i-ar fi precizat că situaţia din România este similară, menţionând că „americanii nu vin oricum într-o zonă de interes multiplu”.

„Ei vor să aibă controlul total, de la cel politc, la cel economic, social, juridic, militar, informațional. Vor să contoleze și să domine totul. Doar așa au siguranță că obiectivele lor vor fi realizate. Nu se poate, îi spun eu. Nu cred că se întâmplă asemenea lucruri. Se întâmplă îmi spune el, dar nu vreți să vedeți, așa cum fac de fapt și cei care ne conduc.

Dacă au văzut că întâmpina rezistentă din partea unor factori de decizie autohtoni, au luat măsură translatării modelului mexican în România. Au determinat elaborarea și semnarea protocolului între structurile de forță, protocol care se constituie în documentul de înființare a Statului paralel”, mai scrie Iliescu pe Facebook.

În postare, Iliescu face referire la contractele de achiziţie ale statului român cu SUA, precum şi la implicarea în zona justiţiei.

„Norocul nostru că mai avem printre noi și oameni lucizi cum sunt George Maior, Florian Coldea și echipă lor, adică Statul paralel, care au înțeles ce vor americanii și s-au pus în slujbă lor. Ei au fost ascultători. Au acționat de fiecare data când reprezentanții partenerului strategic, le-au cerut să facă dosare penale liderilor politici, oamenilor de afaceri, polițiștilor, militarilor și magistraților care-i incomodau.

Le-au înregistrat convorbirile, le-au măsluit transcripturile, le-au construit dosarele și i-au arestat. (..) Credeți că Statul paralel s-a destructurat prin plecarea lui Maior şi Coldea? Vă înșelați! El funcționează în continuare. A fost preluat şi este condus de altă persoană, care îl apară, îl protejază. De fapt se apară şi se protejază reciproc”, scrie fostul şef SPP.

Întrebat cine este noul lider al numitului stat paralel, Dumitru Iliescu a răspuns pentru MEDIAFAX că este vorba de şeful statului, Klaus Iohannis.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Fost șef al SPP redă o discuție în care interlocutorul său vorbește despre influența SUA și despre cum Iohannis conduce statul paralel”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. radu
  # 17 noiembrie 2017 at 10:49

  Bai fratilor nu mai dati stiri de felul asta.Jegul asta de utc ist criminal este in slujba rusilor la fel ca tatucul luiIlici Iliescu.

  • Adi
   # 17 noiembrie 2017 at 12:45

   Or fi cum zici…desi am impresia ca nu exista dusmania rusia contra sua decat in massmedia. Atat liderii rusi cat si americani si odata cu ei cei romani si toti liderii in general fac parte dintr-o oculta mondiala, acest stat paralel care face jocurile. Dialectica asta pune masele in miscare.

  • guti flo
   # 17 noiembrie 2017 at 12:54

   Nici cu klaus Iohannis nu mi-e rusine!

 2. # 17 noiembrie 2017 at 12:10

  Nu este nevoie de traducere http://trelogiannis.blogspot.ro/2017/11/blog-post_899.html?m=1

  • Spaceman
   # 17 noiembrie 2017 at 13:38

   @Mihai

   Ba este nevoie de traducere, deoarece ăla care pupă mâna catolicului este un veteran al ecumenismului din Italia, reprezentantul creștinilor ortodocși români din Verona — p. Gabriel Gabor Codrea.

   https://viaalbereverona.com/chiesa-ortodossa-santelia-a-verona/

   https://www.youtube.com/watch?v=2Qq23KHzSss

   https://www.youtube.com/watch?v=w3QBAto4dek

   Poate măcar așa pricepe tot românul de ce Italia a fost așa de ‘atractivă’ pentru români după momentul ’89.

   Dumitru Iliescu, fost şef al SPP, vorbeşte despre influenţa SUA în România, precizând că ‘americanii vor să aibă controlul total’ și despre ‘statul paralel’ — o precizare incompletă — deoarece americanii reprezintă interesele ‘israelienilor’ în România, ‘israelieni’ care au deja ‘controlul total, de la cel politic, la cel economic, social, juridic, militar, informațional’. Drept dovadă stă faptul că prosperă șarlatanii talmudiști, cabaliști, care controlează totul în România prin masonerie, politică, afaceri, ong-uri, instituții, mass-media. De ce? — pentru ca ‘buturuga mică’ — ortodoxia — să nu răstoarne ‘carul mare’ — globalismul.

Scrie un comentariu