X

Catedrala „St. John The Divine” din NEW YORK – Templu SINISTRU al ELITEI OCULTE celebrând NEO-PĂGÂNISMUL

de null

Distrugerea orașului New York (inclusiv a Turnurilor Gemene) sculptate pe clădire… Simboluri oculte ciudate pe pardosea… Ritualuri oculte oficiate în altar… Lăcaș al Templului Înțelegerii care își declară eforturile de a instaura o religie a lumii noi…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Această catedrală este categoric „diferită”, ar spune unii. Dar diferența constă în faptul că lăcașul este, de fapt, un templu al elitei oculte. Mie personal nu îmi pasă de credința fiecărui individ, dar a păcăli enoriași naivi să intre într-un lăcaș ocult de închinare nu este decât un act malefic.

 

„Intelectualii păgâni au reîmbrăcat ideile lor originale într-o haină a frazeologie creștine dar au dăruit cheile simbolismului doar celor care au fost inițiați in mod corespunzător jurând discreție.”

-Manly P. Hall, The Secret Teachings of All Ages

 

Detalii și istoria catedralei

Se susține ca această clădire neterminată este cea mai mare catedrală din lume. Este realist a susține asemenea aspirații când sursa ta de finanțare include magnați ca JP Morgan si personalități ca Marele Maestru al Masonilor statului New York.

Finalizarea catedralei a fost o realizare atât de prețuită de către Francmasoni încât a fost subiectul primei pagini a publicației ”Lumea Masonică” din Martie 1925.

Articolul afirmă:

 

”Este adecvat ca Masonii, fiind constructorii principali ai catedralelor și bisericilor in cea mai mare perioada a zidirii lor, să aibă o participare importantă in mișcarea de construire a celei mai mărețe catedrale americane (…) . Puțin trebuie adăugat poveștii Francmasoneriei din perioada construirii catedralelor. Monumentele ei sunt cea mai bună mărturie istorică, a ingeniozității și a simbolurilor.”

 

Articolul afirmă deschis că lăcașurile constituie cea mai bună moștenire a Frăției și că simbolismul este expus în mod evident. Cu toate acestea, masele sunt prea ignorante pentru a putea descifra mesajele încriptate în artă, așa că le privesc doar gândindu-se ”e destul de frumos”.

Piramida Iluminaților și Ochiul A-tot-văzător pe catedrală

Francmasoneria și Ocultismul

După cum se știe, din trecut, Masoneria este deținătoarea ”misterelor antice”, care sunt învățături oculte și ezoterice, încredințate doar inițiaților. Nu voi explica aici misterioasa religie deoarece sunt necesari câțiva ani de studiu  pentru a dobândi o oarecare înțelegere. Pot însă sa afirm că ocultiștii își trag învățăturile de la cultura Egiptului antic, Babilonului, Kabalei și gnosticilor, care precedă era creștină cu secole. Societățile secrete sunt constrânse să ascundă adevărata natura a filozofiei lor, îmbrăcând-o într-un voal creștin pentru a evita persecuția din partea Bisericii. Ftancmasonii si organizațiile lor fraterne, Ordinul Rozicrucian și Cavalerii Templieri, au fost acuzați de închinare la diavol și idolatrie în Europa.

În timp ce mulți Francmasoni de grad scăzut sunt practicanți creștini, cei ce doresc sa atingă nivele înalte ale Frăției sunt constrânși să studieze principiile și filozofia Religiei Misterelor. Francmasonii nu caută în mod necesar să determine lumea să accepte curentul lor spiritual deoarece este rezervat strict inițiaților. Cu toate acestea, personalități înalte, care adesea sunt Masoni, caută sa conducă populația către o variantă ”simplificată” a păgânismului lor, după cum veți citi mai jos.

Simbolurile

Exteriorul impresionant al catedralei insuflă o senzație de smerenie celui care o privește. Dar în fața a ce te smerești? Vom examina detaliile elementelor de artă.

1. Coloana apocaliptică

Pe fațada vestică a clădirii pietrarii au sculptat numeroase scene care nu par adecvate unei catedrale. Cea mai frapantă este cutremurătoarea scenă a distrugerii orașului New York cu faimoasele sale clădiri și monumente.

Căderea Turnurilor Gemene

Această scena (stânga) a fost realizată în 1997, cu patru ani înaintea distrugerii Turnurilor Gemene. Alte clădiri zgârie-nori recunoscute sunt Clădirea Chrysler și centrul Citygroup.

New York apocaliptic

Această scenă (dreapta) ar putea neliniști locuitorii orașului. Vedem Podul Brooklyn dărâmându-se cu mașini și autobuze căzând în apele agitate. În dreapta este Statuia Libertății care pare a se scufunda. Dedesubtul acestei profeții oribile se afla Bursa de Valori New York cu oameni făcând comerț în jurul ei.

Care este scopul acestei sculpturi ciudate? Primul lucru care trebuie precizat este faptul că Sfântului Ioan Teologul (St. John the Divine) i se atribuie scrierea Apocalipsei din Biblie prin imagini și simboluri.

Ocultiștii cred că Apocalipsa a fost codată ermetic pentru a-și revela adevăratul mesaj inițiaților învățăturilor esoterice. Această scenă, sculptată pe intrarea vestică a catedralei, prezintă New York-ul ca „Babilonul cel Măreț”, orașul care va fi distrus de către mânia Domnului. Cartea Apocalipsei menționează:

 

„A căzut, a căzut Babilonul cel mare! A ajuns un lăcaș al dracilor, o închisoare a oricărui duh necurat, o închisoare a oricărei păsări necurate și urâte, pentru că toate neamurile au băut din vinul mâniei curviei ei și împărații pământului au curvit cu ea și negustorii pământului s-au îmbogățit prin risipa desfătării ei.”

-Apocalipsa 18:2,3

 

Se pare că artiștii stiu ceva deoarece sunt numeroase similarități între orașul New York și descrierea Babilonului cel Măreț din Biblie. Cartea Apocalipsei menționează:

 

  1. O ”Mare Prostituată” care șade pe ape multe – popoare, mulțimi, națiuni și limbi- ținând o cupă de aur. Ea domină regii Pamântului.  = Statuia Libertății
  2. Comercianții Pământului care s-au îmbogățit cu luxul ei excesiv, plângând că nu le mai cumpără nimeni bunurile. = Bursa de Valori New York

 

”Negustorii pământului o plâng și o jelesc, pentru că nimeni nu le mai cumpără marfa: (… ) și își aruncau țărână în cap, plângeau, se tânguiau, țipau și ziceau: ‘Vai! vai! Cetatea cea mare, al cărei belșug de scumpeturi a îmbogățit pe toți cei ce aveau corăbii pe mare, într-o clipă a fost prefăcută într-un pustiu!”

-Apocalipsa 18:11, 19

 

Cunoscând acestea, chiar și în ziua de azi 70% din capitalul mondial trece prin Bursa de Valori New York, este de înțeles de ce clădirea a fost ilustrată pe coloana apocaliptică. Ea reprezintă aspectul financiar al acestui capitol unde se menționează în mod repetat bogații comercianți și comerțul cu bunuri.

Așadar, un monument al orașului New York, St. John the Divine Cathedral prezice în detalii clare distrugerea orașului natal. Destul de ciudat. Sub imaginea Bursei de Valori New York vedem un schelet și creaturi ciudate, care par a reprezenta moarte si distrugere. Este aceasta o altă profeție?

2. Sculptura

Fața lunii obosite
Un corp dezgustător

Această sculptură care, în esență, simbolizează lupta dintre Dumnezeu și diavol, prezintă numeroase elemente din păgânism: închinarea la soare, creaturi mitice și dualitatea soare-lună. Intitulată ”Izvorul Păcii”, sculptura împrumută stilul artistic fantastic, ciudat și diform al Grotescului. Diferite tipuri de creaturi animale ies dintr-un soare zâmbitor, care reprezintă modelul esențial al Închinării la Soare (soarele ca dătător al vieții). Idolul este îndreptat către est, o tradiție păgână veche. Mai există alte și alte ciudățenii pe sculptura, cum ar fi un simbol ADN, care apare și pe intrarea în catedrală.

Ritualuri ciudate

A) Procesiunea demonilor

În fiecare an, de Halloween, catedrala găzduiește un eveniment ciudat, numit ”Marea Procesiune a Demonilor”. În esență, este o paradă care are loc chiar în interiorul altarului catedralei unde persoane, îmbrăcate în costume de vampiri, spirite malefice, monștrii și alte creaturi înfricoșătoare, se plimbă în cerc pe o muzică macabră. Această procesiune seamănă cu ritualuri ciudate ale grupărilor oculte, care au loc în secret. Pe lângă costumele ce reprezintă demoni și pe Satana (suficient de ciudat pentru o catedrală), unele costume par a batjocori Creștinismul.

Vi se pare că seamănă cu Hristos crucificat?

Alte imagini:

Un preot-monstru cu un crucifix malefic plutind în urma sa
”Episcopul” stând în amvon în timpul paradei demonilor

Ritualurile satanice nu batjocoresc Creștinismul prin denaturarea lor? Ei bine, este cât de denaturat posibil. Procesiunile sunt tradiții păgâne, cum ar fi ”Festivalul Perchten” din Germania, care este foarte similar cu cel de la St. John the Divine în mai multe aspecte.

O imagine de la Festivalul Perchten din Germania.

Un clip video filmat de un turist la eveniment.

B) Binecuvântarea animalelor

Un alt ritual bizar este ”Binecuvântarea animalelor” care are loc în fiecare an, în Septembrie. Un grup de animale sunt duse ÎNĂUNTRUL și în afara altarului catedralei, ”închinându-se la Dumnezeu” (în limba lor). De când citesc animalele Biblia? N-au făcut-o niciodată. Un articol publicat in 1996 de către Asociația Silvică California descrie scena:

 

”…capre, cai și alte animale sunt duse în altar pentru a primi binecuvântări. Cămile și elefanți se plimbă pe culoare în timp ce închinători mărșăluiesc către altar cu boluri pline cu compost și viermi.”

 

Acesta este un alt ritual păgân care are loc în interiorul bisericii. Remarcați robele albe purtate de către participanți.

Sper că acest cal nu se va bălegăra în timp ce își va primi binecuvântarea
Această vacă este venerată de toată lumea afară

Acum priviți imagini de la alte ritualuri păgâne.

Sărbătorind ”Lucia”
ysee_ritual1
Ritual păgân în Grecia

Remarcați asemănările? Da, robe albe! Asemănările sunt stranii. Oricum, acesta este un videoclip capturat în timpul ceremoniei reale. Există asemănări INCONTESTABILE cu ritualuri păgâne.

Deci am binecuvântat cai, maimuțe și cățelul Poodle al mătușii Sylvia, îmbrăcat ca balerină. Ce a mai rămas de binecuvântat? De ce nu bicicletele oamenilor dacă tot ne ocupăm cu așa ceva. Of! n-ar fi trebuit să spun asta!

C) Binecuvântarea bicicletelor

Nici măcar nu voi vorbi despre asta, e prea stupid.

Mediul natural este religia noastră, doar că încă nu realizăm.

D) Sărbătoarea Solstițiul de Iarnă a lui Paul Winter

Nu se poate adora soarele mai mult de-atât

Acest faimos muzician New Age sărbătorește solstițiul de iarnă, unul din cele mai vechi ritualuri păgâne. Pe site-ul său spune:

 

”În vremuri antice, observatorii au privit soarele coborând mai jos pe cer în fiecare zi și s-au temut că va dispărea complet, lăsându-i în întuneric.

Oamenii eu practicat ritualuri cu scopul de a ademeni soarele să se întoarcă. Focuri și lumânări, cu magia lor imitativă, au ajutat întărind soarele în scădere și îndepărtând spiritele întunericului. Aceste simboluri continuă în tradițiile noastre sezoniere: lumânările de Hanukkah și Crăciun se înrudesc cu vechile ritualuri ale focului, care celebrează miracolul reînnoirii Pământului.”

 

Deci , da, este păgân, este mândru de aceasta și cântă într-o catedrală. Iată un videoclip în care interpretează ”Silent Night”. Spuneți-mi cui sau la ce se închină?

Templul Înțelegerii

St. John the Divine este sediul Templului Înțelegerii, un efort interconfesional pentru a deturna lumea de la religiile tradiționale către un tip de spiritualitate hibrid, bazat pe filosofia New Age, Neo-păgânism și un amestec de tradiții din religiile organizate. ”Prietenii” care au asistat-o pe fondatoarea Juliet Hollister îi includ pe: John D. Rockefeller II, al XI-lea Dalai Lama, Papa Ioan XXIII, Eleanor Roosevelt, Secretarul General NU U. Thant, Planned Parenthood International și Seminarul Teologic Evreiesc. Jean Houston, guru New Age și suporter al Templului Înțelegerii a scris în cartea sa ”Calul Troian”:

 

”Scopul Templului este de a facilita religia mondială unică, prin promovarea acceptării și îmbrățișării tuturor religiilor, credințelor și ritualurilor. Camera de meditație a Templului Înțelegerii a fost destinată ca Sala Iluminării unde Illuminati, Maeștrii ai Înțelepciunii, Conducătorii Noștri templieri vor antrena publicul în noul cult umanistic… pentru a crea un nou tip de misticism.”

 

Templul a primit acreditare totală din partea ONU și este un actor principal în departamentul ”spiritual” al ONU. Doisprezece indivizi din lista de directori sau consilieri ai Templului Înțelegerii sunt și membrii ai consiliilor Forumului Global al ONU. Acele Forumuri găzduiesc numeroși vorbitori, suporteri ai unei religii mondiale neo-păgâne, bazate pe închinarea la Pământ. James Lovelock, unul dintre vorbitori, a menționat că ”Gaia” (un termen antic ce se referă Pământului ca o Zeiță) a fost dătătoarea de viață și avea capacitatea de a se regenera. El descrie umanitatea ca fiind un cancer pentru Gaia, o ”boală prea copleșitoare pentru ca să se vindece singură”. Cu alte cuvinte, oamenii sunt paraziți ai zeiței Gaia.

Al Gore a fost invitat, în mod repetat,  al Catedralei St. John the Divine unde a făcut rușinoasa afirmație ”Dumnezeu nu e separat de Pământ”. Ei bine, în Creștinism, Iudaism și Islam, Dumnezeu ESTE, de fapt, separat de Pământ (în Ceruri). Daca descifrați ecuația lui Gore:

 

Dumnezeu = Pământ = Pământul este Dumnezeu

 

Al Gore a fost aplaudat în mod repetat de către grupări păgâne, pentru cărțile și prelegerile sale. Biserica Tuturor Lumilor a felicitat victoria Clinton/Gore in 1996 scriind:

 

Suntem Neo-Păgâni – sugerând o reconstruire eclectică a anticelor religii ale Naturii, și combinând arhetipuri ale multiplelor culturi cu alte discipline mistice și spirituale – și credința și principiile noastre nu sunt diferite de cele descrise ca fiind proprii vouă. Cartea dumneavoastră, Pământul în Echilibru, este proclamata de Oamenii noștri ca un manifest al tot ceea ce ne este drag nouă… Să știți că sunt o jumătate de milion de NeoPăgâni care vă susțin, și care v-au votat, și care vor aduna pentru a ajuta politicilor voastre pentru salvarea Pământului și reunificarea Marii Familii”.

 

Un alt membru al consiliului de directori al Templului Înțelegerii este Thomas Berry. El crede ca omenirea este chemata la un nou, ”post-denominațional”, chiar post-Creștin sistem de credință care privește Pământul ca o entitate vie – cu umanitatea ca și conștiință a lui.

Bine, deci ce înseamnă asta?

Dacă îmi citiți articolul despre Pietrele Ghid din Georgia sau despre Aeroportul Internațional Denver, sunteți deja în temă cu monumentele ciudate și arta expusa de grupări secrete puternice, promovând un nou tip de spiritualitate globală. Cuvinte cheie sau expresii sunt adesea folosite pentru a face această schimbare religioasă, acceptabilă din punct de vedere social: ”Pace”, „echilibru cu natura” sau ”armonie cu infinitul”. Cum ați putea fi împotriva păcii? Nu puteți. Acele cuvinte la modă ascund, cu toate acestea, metodele prin care se vor atinge acele obiective. ”Pacea” se va instaura doar când va exista un singur guvern mondial. ”Echilibrul cu natura” se va manifesta doar atunci când populația se va fi redus drastic și ”armonia cu infinitul” va fi obținută prin renunțarea la religiile tradiționale pentru a adopta umanismul neo-păgân.

Catedrala St. John the Divine acționează ca un sistem nervos central pentru schimbarea spirituală globală. Prin consilii numeroase și summit-uri ONU, Templul Înțelegerii reunește liderii spirituali ai tuturor marilor religii pentru făuri un mesaj universal. Acest mesaj va fi ulterior transmis maselor prin rețelele religioase locale. Încet dar sigur, toate credințele religioase se înclina către aceleași principii și, în final, vor converge în umanism.

Întâlnire interconfesională la Templul Înțelegerii

Un asemenea exemplu sunt cursurile ținute de Madeleine L’Engle înăuntrul catedralei (ea este una din membrii fondatori ai Templului). Învățăturile ei includ șamanism, proiecții astrale, experiențe în afara corpului, metode de Tarot pentru ghicirea viitorului, închinarea la Pământ, abilități paranormale, yoga, Tantric Toga (o forma sexuală a magiei negre) și astrologie. Aproape toate aceste practici au fost condamnate sever de către Creștinism timp de secole și cu toate acestea ele sunt acceptate în catedrala. Acele tipuri de cursuri sunt promovate de către diferite temple religioase în întreaga lume.

Dar principala idee care trebuie să fie acceptată global este ecologismul. Prin crearea unui sentiment de urgență și frică în ceea ce privește degradarea Naturii, este ușor a institui legi, care altfel ar fi nepopulare, pentru ridicarea taxelor de dragul mediului și pentru a distrage atenția maselor de la legile religiilor lor respective pentru a se la închina la Pământ. Persoanele care simpatizează cu religia New Age sunt mult mai susceptibile la acceptarea controversialelor proiecte gen Planificare Familiala și eugenie. Când Natura va fi religia noastră, vom vedea viața umană ca o prezență parazitară și vom raționaliza mult mai ușor moartea maselor populației.

Concluzie

Dacă veți rămâne cu un singur lucru din acest articol, va trebui să fie faptul că St. John the Divine Cathedral nu este Creștină. De fapt, îi găzduiește pe cei ce muncesc spre eradicarea religiilor și au succes în sensul acesta. După cum am spus de la început, nu condamn nicio credință, fie ea Musulmană, Creștină sau Wicca. Toate credințele au înțelepciune în învățăturile lor. Dar a manipula credința oamenilor și a-i păcăli să se închine altcuiva sau la altceva este pur, epic, de proporție biblică, Cobra din GI Joe, Skeletor din He-Man Malefic. Unii spun că Satan este maestrul înșelării. Ei bine, persoanele care merg la procesiune la acea catedrala sunt păcăliți într-un mod în care nici nu își pot închipui. Paul i-a avertizat pe Corinteni:

 

” Oamenii aceștia sunt niște apostoli mincinoși, niște lucrători înșelători, care se prefac în apostoli ai lui Hristos. Și nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumina. Nu este mare lucru, dar, dacă și slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprihănirii. Sfârșitul lor va fi după faptele lor.”II Corinteni 11:13-15

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Concluzia autorului: „Nu condamn nicio credință, toate au înțelepciunea lor” – este pe aratură, acesta fiind un eretic. Iată niște exemple edificatoare:

Articolul zilei (10.12.2009): Talmudul evreiesc demascat – o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia?

La ce se închină musulmanii la Mecca? La o PIATRA NEAGRĂ dintr-un CUB NEGRU. Dar CUBUL NEGRU = Simbolul lui SATURN = DRACUL / Atenție: cub pe frunte au și evreii când se roagă

Ca toți ereticii va continua să se învârtă în jurul cozii, dacă nu vor veni acasă, la Ortodoxie. Unii dintre ei observă că e ceva în neregulă cu acești „maeștri spirituali” moderni… Dar nu, nu ai cum s-o-ntorci și să spui că „toate religiile sunt bune”, mai ales dacă observi ocultismul și păgânismul sângeros care le-a  guvernat dintodeauna.

Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Moloh, carora le aduc jertfe

GRAV. In recenta sa carte, “The King’s Torah”, RABINUL Yitzhak Shapira scrie ca: “EVREII POT UCIDE GOIMI, fie ei si copii” …

Aceste emblematice „temple ale bunăvoinței” și „filozofii spirituale ale împăcării” s-au răspândit în întreaga lume:

Video: ECUMENISM TOTAL in BRAZILIA – PIRAMIDA „Templul bunei vointe” si „Parlamentul mondial” …

Video: AUROVILLE orasul fara bani, religie, nationalitate si politica, fondat de evreica MIRRA ALFASSA / Sau CINE SUNT STAPANII care ne prostesc ca ne pregatesc O LUME MINUNATA si CUI SE INCHINA EI …

Despre noua religie unică mondială care presupune o agendă a reducerii populației și despre ce înseamnă de fapt „o nouă lume verde”, citiți:

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE.

Iată unde va duce unirea tuturor „religiilor nevinovate” ale lumii – va pregăti terenul peste care va fi înscăunat conducătorul unic…

Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

Să ne amintim și de planurile fabricate din timp de ocultă pentru a subjuga țările ortodoxe, sub semnul acelorași entități malefice:

VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA … Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie …

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCĂ. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

Stapanii bolsevismului aduceau jetfe umane dracului Moloh …

Să ne mai mire că au intoxicat și folcorul cu anumite motive oculte?

Principalii folcloriști și lingviști români au fost… evrei

Elitele folosesc ecumenismul, unirea tuturor acestor „religii nevinovate și înțelepte” pentru a elimina total Ortodoxia din rândul clerului oficial:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Citiți vă rog și Profețiile Sfinților Părinți pentru a înțelege totul mult mai bine:

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

Proorociile Apocalipsei in talcuirea Sfantilor Parinti

LISTA PROFETII

http://ortodoxinfo.ro/category/credinta-ortodoxa/profetii/ 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Daca ierarhii BOR in frunte cu marele Daniel sunt prieteni la catarama cu papa-inaintemergatorul Antihristului, le recomand sa citeasca ultima traznaie spusa de amicul lor: mesajul transmis la moartea nasului mafiot Toto Riina.
    Dupa cum se stie, acest specimen lugubru care a furat, ucis, inselat si a facut toate faradelegile la viata lui a fost condamnat de justitia italiana si a mierlit-o in puscarie asa cum merita. Ei bine, nea Francisc a spus, incurajator pentru familia aluia, care “intamplator” a postat pe facebook un trandafir NEGRU cu mesajul shhhhhh, adica, tacere…., ei bine, zic, papa asta spune ceva de genul ca nu conteaza ce ai facut in viata, ca e OK sa te mai gandesti si la moarte, ca moartea e ceva placut fiinda ai intalnirea finala cu Dumnezeu si acolo e totul bine si minunat etc, etc. Adicatelea, ce spune mesajul asta???? Ca nu conteaza ca ai fost , de exemplu, sef mafiot si ai pe constiinta zezi sau sute de oameni ucisi…dupa ce mori, totul e bine si frumos, ca te intalneti cu Domnul , adica, direct in Rai mergi…Nimic despre judecata, pacate, iad, chinuri vesnice…Nimic. Gata- papa i-a luat locul lui Dumnezeu si l-a si mantuit pe Riina. Ca doar papa este infailibil, conform catolicilor, nu-i asa? iata ce se pregateste, pentru ca mesajul asta nu e intamplator: in viitor, antihristul va pacali lumea, caci el va fi mai infailibil decat papa, si va putea ” mantui” de aici, de pe pamant, chipurile…deci nu va mai fi nevoie de Dumnezeu, cei ce se vor inchina antihristului si vor primi toate porcariile lui vor fi mintiti ca acela ii va maintui inca de aici cu” puterea” lui… Totul in numele unui dumnezeu, ei stiu care si ce fel…Deci care mai zice ca fratii nostri catolici, ca asa si pe dincolo, ca ecumenism, ca unirea crestinilor, ca una si alta, sa ia bine aminte: ori este inselat, ori este vandut, ori este orb, ori este prost…Cred ca este de ajuns sa urmaresti tampeniile acestui papa ca sa iti dai seama de masura vremurilor si de timpul in care ne aflam. In afata de LGBT si pedofilie legalizata, de casatorii gay si de alte abominatiuni pe cale sa se intample, acum se face si apologia ucigasilor si banditilor, garantandu-li-se intrearea direct in Rai prin intermediului ” infailibilului ” papa…Si asta cam pute a corectitudine politica stangista satanista: ca sa nu facem famila aluia sa sufere, sa oblojim pe cei indurerati , etc…Dar, te intreb, bai neicus, papa-lapte -de-la Roma: pe familiile celor ucisi de Riina cine-i oblojeste? Cine ii consoleaza? Pai daca consolezi familia unuia ucis de mafie,automat te postezi contra mafiei…si asta nu prea e bine, nu-i asa, Francisc, taica? Asa ca mai bine mergi pe mana calaului si dai un bilet dus gratuit spre Rai..Ca tu crezi ca poti, dar nu e asa…Stai linistit, nea Francisc, ca o se te vezi curand cu amicul Toto Riina, dar nu in Rai…

  2. Toto Riina era supranumit bestia din Corleone pentru cruzimea sa si a primit …..11 condamnari pe viata.
    Dar papa e optimist…zice ca tipul asta e bine mersi langa Dumnezeu….
    Semnal pentru criminai ca este liber la masacre? Ciudat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button