X

Odata cu Franța, PEDOFILIA a fost LEGALIZATĂ în Europa. Vârsta de 13 ani, considerată POTRIVITĂ pentru CONSIMȚĂMÂNTUL SEXUAL

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul francez al Justiției a declarat luni că vârsta de 13 ani „ar putea fi stabilită” ca vârstă minimă pentru consimțământul sexual.

Un tribunal penal din departamentul francez Seine-et-Marne a achitat marțea trecută un bărbat acuzat că a violat o fetiță de 11 ani, apreciind că nu a existat „constrângere”. Decizia a stârnit un scandal uriaș în Franța.

Astfel, a fost relansată dezbaterea privind necesitatea de a stabili prin lege o vârstă a consimțământului la un act sexual.

„Chestiunea vârstei sub care consimțământul minorului este prezumat a nu exista este crucial, căci în mod evident există situații extrem de șocante și inacceptabile”, a declarat ministrul Justiției, Nicole Belloubet, citată de Le Figaro.

„Treisprezece ani este o limită acceptabilă. Trebuia ca și judecătorul să aibă capacitatea de a judeca situațiile individuale, însă ar putea fi stabilită vârsta de 13 ani.”

Ceea ce înseamnă că la împlinirea vârstei de 13 ani fetele vor putea întreține relații sexuale, fără ca partenerul/partenera să poarte vreo responsabilitate.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Stim despre pedofilie ca este unul din punctele forta ale Noii Ordini Mondiale. Se incearca prin aceasta distrugerea inocentei si a copilariei. Ea vine la pachet cu distrugerea familiei si homosexualitatea, alte puncte forte ale Noii Ordini Mondiale.

Iata un exemplu de logica a legiutorilor: Conform lor, copilul nu are discernamant cand este vorba de educatia religioasa timpurie(crestina) primita in  familie, dar are discernamant cand vine vorba despre relatiile sexuale. Asta da, logica.

Iata ce face statul neo-bolsevic cu copiii nostri, caci ei sunt considerati ca apartind statului:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Sa privim obiectiv lucrurile: daca o persoana matura, sa zicem de 30 de ani, se culca cu o pustoaica de 15-16 ani, intra la coruptie de minori. Daca acelasi lucru il face un pustan de 16 ani, e ok si nu se intampla nimic. Este pur si simplu ipocrizie, din moment ce la 16 ani o tipa are deja la activ o multime de parteneri sexuali si ma intreb cine corupe pe cine si cine seduce pe cine

  2. Pentru Alin (si nu numai) >
    De fapt, orice forma de relatii intime in afara casatoriei se numeste, biblic, CURVIE!! Iar “seductia” este un demon pe nume “Cupidon” care de fapt duce la curvie (si daca victimele acestui demon sunt sub 18 ani la pedofilie).

    Vine vremea (deja a si venit!!) cand va trebui sa lasam la o parte legile societatii si sa ne ghidam dupa Legea lui Dumnezeu! Daca societatea va spune ca “e ok” si cu copii de 13 ani, noi trebuie sa ne raportam la Biblie, iar Biblia spune ca NU E OK IN AFARA CASATORIEI, iar casatoria trebuie sa fie intre adulti (totusi)! La fel si in orice alte domenii: legea societatii va deveni din ce in ce mai “permisiva” (dar in acelasi timp si prigonitoare la cei ce vor totusi sa traiasca dupa valorile Bibliei) dar noi va trebui sa ramanem la Legea lui Dumnezeu. Inaintea Lui Dumnezeu Legea nu se schimba! Furtul e tot pacat, curvia e tot pacat, uciderea ramane tot pacat…

  3. @Alin ai dreptate dintr-un punct dar nu in ansamblu. Daca ai fi tatal unei “tipe” de 16 ani care, cazul nefericit, a ramas insarcinata sau a luat o boala venerica de la cineva de 30 de ani care ar pretinde ca a fost corupt sau sedus ai spune ca el ar trebui sa fi avut mintea care ii lipseste ei. Nu ai considera ca la 16 ani fiica ta care s-a culcat cu nu stiu cati e o femeie adulta, matura si responsabila iar barbatul de 30 un pusti ametit de primavara. In ziua de azi s-a impamantenit mentalitatea ca placerea e cea mai importanta. Din cauza asta e de neconceput ca un barbat de 30 de ani ar trebui sa spuna NU unei tipe de 16 ani indiferent cu cati s-a culcat ( daca nu a facut-o e o ratata la care nu se uita nimeni ) nu pentru ca e fraier ci pentru ca asta ar fi comportamentul corect al unui barbat adevarat. E normal ca orice persoana sa faca sex cu orice sau oricine ii face placere fara sa mai tina cont de mama natura, morala, bun simt etc. Observi ca nici nu mai pomenesc despre poruncile lui Dumnezeu fiindca daca se tinea cont de ele aceasta tema nu ar fi existat.
    Privind obiectiv, pana la 18 ani relatiile sexuale nu sunt in avantajul nimanui. Corpul inca nu e complet dezvoltat, relatiile au la baza mai mult hormonii si mai putin sentimentele si daca se pune problema intemeierii unei familii cu responsabilitati fata de partener si camin probabil ca divorteaza inainte de 30 de ani. Indiferent de sex singurul lucru care se obtine din aceasta goana “legitima”dupa placere e promiscuitate, bagatelizarea relatiilor inclusiv a casatoriei si boli venerice. Primul lucru pe care ar trebui sa il faca in ziua de azi un om destept cand cunoaste pe cineva ar fi sa se ia de manuta si sa isi faca amandoi analizele de SIDA, sifilis etc Iar pentru ca s-a ajuns aici sunt la fel de responsabili si tipa de 16 ani si barbatul de 30 si parintii care nu i-au invatat sa nu se imperecheze fara discernamant, ca animalele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button