X

Morti si raniti intr-un atac armat intr-o scoala din California

de null

Mai multe persoane au fost rănite, iar alte 4 și-au pierdut viața, după ce un individ a deschis focul într-o școală din California.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UPDATE 22:35: Los Angeles Times: Cel puțin doi copii au fost răniți. Oficialii nu au dat un număr exact al victimelor, susținând doar că „un număr” de elevi au primit îngrijiri medicale, în urma evacuării școlii.

De asemenea, oficialii susțin că au decoperit mai multe arme, despre care bănuiesc că i-ar fi servit atacatorului.

UPDATE 22:05:  Atacatorul a fost împușcat mortal de către adjuncții forțelor de ordine. Numele lui nu a fost dat publicității. Oficialii au declarat că au de-a face cu cinci locuri diferite unde s-ar fi petrecut incidentul. Pe baza acestor considerente, anchetatorii speră să afle numărul exact al victimelor.

UPDATE 22:00: Autoritățile au descris incidentul ca fiind un „incident de violență domestică”, referind-se la momentul în care atacatorul a avut o divergență cu colegul său de cameră. Referitor la atacul asupra școlii, autoritățile au refuzat să furnizeze alte detalii. Aceștia susțin că individul ar fi tras aleatoriu în oamenii pe care i-a întâlnit în calea sa, precizează Los Angeles Times.

UPDATE 21:48: Numărul persoanelor care și-au pierdut viața în urma atacului se ridică la 5, printre care se numără și atacatorul, scrie Los Angeles Times.

UPDATE 21:40: Un bărbat a povestit că printre victime se numără și colegul său de cameră, iar vecinul lui era însuși atacatorul. Brian Flint a declarat, marți, că vecinul său, pe care-l bănuiește că ar fi atacatorul, i-a furat camionul. Nu știe foarte multe detalii legate de vecinul său, susținând că știe doar că îl cheamă Kevin, scrie ABC7

Flint le-a povestit reporterilor că individul a acționat ca un “nebun” și i-a amenințat.

UPDATE 21:20: În momentul atacului, circa 100 de persoane se aflau în școală, declară oficialii școlii, scrie ABC7

UPDATE 21:15: Proprietara unui cafenele din apropierea școlii a declarat că ea este cea care a sunat la numărul unic de urgență, după ce a auzit zgomotul produs de împușcături. Speriată de țipetele copiilor, femeia a dat alarma, scrie Los Angeles Times.

Femeia susține că atacatorul s-ar fi putut folosi de o armă automată, întrucât a auzit peste 100 de împușcături.
Mai multe focuri de arme au fost lasate asupra Școlii Primare Rancho Tehama, a raportat poliția. Mai mult de 100 de ofițeri acționează în aceste momente, scrie ABC

Sara Stinson @SaraStinsonNews

BREAKING: At least 3 dead in shooting in Tehama Co. it started at a home and moved to the school. Shooter shot and killed by police.

7:29 PM – Nov 14, 2017 84 Replies 624 Retweets 243 likesTwitter Ads info and privacy

Mai mulți elevi, dar și un bărbat în vârstă de 30 de ani se numără printre victime, raportează Redding Record Searchlight. Unul dintre elevii care au fost dus la spital avea cel puțin două plăgi împușcate.

Agresorul a fost împușcat și ucis de către polițiști

Din primele informații se pare că incidentul a începtut într-o locuință, din vecinătatea școlii. Agresorul a tras asupra colegului său de cameră, rănindu-l. Imediat după aceea, acesta a furat o camionetă. La scurt timp, școala a devenit ținta individului.

Polițiștii au declarat că unitatea de învățâmânt a fost evacuată, iar elevii au fost mutați într-o zonă sigură.

Ca urmare a incidentului, aeroportul din zonă a fost blocat.

Locuitorii au fost sfătuiți să rămână în case până când lucrurile vor reveni la normal.

Până în prezent, oficialii nu au dat publicității numele atacatorului și nici motivul care l-a împins spre acest gest extrem.

Sursa: ABC

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “Atacatorul a fost impuscat mortal…” Ce chestie, nici macar din greseala nu se-ntampla vreodata sa-l raneasca doar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button