X

JELANIE MAXIMĂ în mass-media de limba română: “NAȚIONALISMUL polonez a atins COTE HIDOASE şi ar trebui SA INGRIJOREZE Europa”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa cum stiti:

Polonia ALBĂ, REFUGIAȚII AFARĂ: 60 000 de NAȚIONALIȘTI polonezi au cântat la Varșovia „Îl vrem pe Dumnezeu” și „Să gonim CANALIILE roșii!”

Iata si cateva inregistrari video:

http://www. youtube.com/watch?time_continue=340&v=onqXVe_AF7Q

In mass-media de limba romana este jelanie maxima pe chestia asta. O numesc astfel, caci nu-i pot spune mass-media romaneasca, deoarece se dovedeste a fi doar o media ce transmite mesaje in limba romana catre neamul romanesc.

Iata, de exemplu, cateva fraze din articolul „Polonia pură, Polonia albă“, „Refugiaţii afară“. Naţionalismul polonez a atins cote hidoase şi ar trebui să îngrijoreze Europa FOTO VIDEO de pe Adevarul:

Fiori reci au cuprins Europa după ce Varşovia a fost, la sfârşitul săptămânii trecute, scena unui marş naţionalist care a dus cu gândul la o perioadă neagră a istoriei, care a lăsat în urmă răni adânci, ce sunt încă departe de a-şi fi găsit vindecarea. Situaţia din Polonia este cu atât mai alarmantă cu cât această manifestaţie nu a fost o premieră. Iar actualul guvern nu pare să se grăbească să ia măsuri.

Imaginile surprinse sâmbătă în capitala Poloniei au fost pentru mulţi şocante. Zeci de mii de oameni, mulţi îmbrăcaţi în negru, agitând torţe fumigene şi scandând sloganuri violente, au înţesat centrul Varşoviei, care părea desprins dintr-un film în care armata răului se pregăteşte să lanseze atacul decisiv.
[…]

Manifestaţia a stârnit un val de comentarii critice în special în străinătate, unele media a denunţat fără rezerve un „marş fascist“.  

Nu este pentru prima dată când un astfel de eveniment are loc în Polonia,  ţară greu încercată în cel de-Al Doilea Război Mondial, dar care pare să fi dat uitării atrocităţile care i-au marcat istoria.
[…]

După manifestaţie, Ministerul israelian de Externe şi Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee, AJC) au îndemnat autorităţile poloneze „să acţioneze“ în urma acestei adunări, „utilizată pentru a propaga sloganuri ale adepţilor supremaţiei rasei albe şi retorică nazistă“, după cum a afirmat AJC.

Cititi va rog si:

VIDEO (interzis la tv): 10 000 de polonezi intr-un MARS IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button